× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

«Να τιμωρηθούν όσοι παρανόμησαν με την παρακολούθησή μου»

Μετά τα αποδεικτικά στοιχεία της παρακολούθησής του ο Κωστής Χατζηδάκης ζητά τη μεγαλύτερη δυνατή επιτάχυνση των σχετικών ενεργειών της Δικαιοσύνης

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 10/12/2022

«Να τιμωρηθούν όσοι παρανόμησαν με την παρακολούθησή μου»
' χρόνος ανάγνωσης

Tην παρέμβαση του Κωστή Χατζηδάκη προκάλεσαν τα αποδεικτικά στοιχεία σχετικά με την παρακολούθησή του από την ΕΥΠ που είδαν το φως της δημοσιότητας. Ο υπουργός Εργασίας αναφέρει ότι δεν πιστεύει ότι εμπλέκεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης και καλεί την Δικαιοσύνη να αντιμετωπίσει γρήγορα το θέμα ώστε να οδηγήσει στην τιμωρία «όλους όσους καθ’ οιονδήποτε τρόπο έχουν παρανομήσει».


«Σε καμία περίπτωση δεν πιστεύω ότι ο Πρωθυπουργός, με τον οποίο έχουμε άριστη συνεργασία και με τιμά με τη φιλία του τόσα χρόνια, υπάρχει έστω και η παραμικρή πιθανότητα να εμπλέκεται σε όλη αυτή την ιστορία. Το υπογραμμίζω για μια ακόμα φορά!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Άλλωστε και οι τρεις πρωθυπουργοί με τους οποίους έχω συνεργαστεί ήταν πάντοτε ενήμεροι για όλες τις μείζονες αποφάσεις στα Υπουργεία που κατά καιρούς έχω υπηρετήσει. Οι πολιτικές μου επιλογές ήταν σαφείς και γνωστές τόσο στους ίδιους όσο και στους Έλληνες πολίτες.


Η όλη υπόθεση ωστόσο που απασχολεί τον δημόσιο βίο από τον Αύγουστο δεν παύει να είναι δυσώδης. Η ακατάσχετη σεναριολογία και ονοματολογία, η απίστευτη πολιτική εμπάθεια και οι απροκάλυπτες σκοπιμότητες επιδεινώνουν ακόμα περισσότερο την κατάσταση. Γι’ αυτό και πιστεύω ότι, πέρα από τις πρωτοβουλίες του Πρωθυπουργού και της Κυβέρνησης για ένα νέο σύγχρονο πλαίσιο που να αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τα παράνομα λογισμικά και να θέτει σε νέες και χωρίς παθογένειες βάσεις την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών, απαιτείται η μεγαλύτερη δυνατή επιτάχυνση των σχετικών ενεργειών της Δικαιοσύνης. Η Δικαιοσύνη οφείλει να αντιμετωπίσει το όλο αυτό ζήτημα γρήγορα και σφαιρικά, οδηγώντας στην τιμωρία όλους όσους καθ’ οιονδήποτε τρόπο έχουν παρανομήσει στη συγκεκριμένη υπόθεση. Είναι θέμα Δημοκρατίας!»

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΚΟΣΜΟΣ

Σκοτώθηκαν 1760 Παλαιστίνιοι αναζητώντας τροφή

Από τον Μάη του 2025 ως σήμερα σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στην δημοσιότητα ο ΟΗΕ
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Παραδοσιακό πανηγύρι στον Αη Στράτη

Σήμερα 15 Αυγούστου στις 9.00 το βράδυ
ΚΟΣΜΟΣ

Νέα σύλληψη δημάρχου στην Τουρκία

Ο Ινάν Γκουνέι, προέρχεται από το Ρεπουμπλικανικό Λαϊκό Κόμμα (CHP) και είναι ο 16ος κατά σειρά δήμαρχος που συλλαμβάνεται
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε Λέσβο και Λήμνο

Μια ακόμη δύσκολη μέρα αναμένεται το Σάββατο 16 Αυγούστου, σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.
ΕΛΛΑΔΑ

Κυνική ομολογία για τον εμπρησμό στα Συχαινά Πάτρας

Προθεσμία για απολογία ζήτησαν οι δύο συλληφθέντες
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Για τέταρτη ημέρα μαίνεται η πυρκαγιά στη Χίο

Μόνο ένα το ενεργό μέτωπο
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Αεροπλάνα της Πυροσβεστικής συνεχίζουν τις ρίψεις στη Χίο

Το αεροδρόμιο Μυτιλήνης λειτουργεί ως κρίσιμος σταθμός ανεφοδιασμού
ΕΛΛΑΔΑ

Τα 1690 προσωνύμια της Παναγίας σε όλη την Ελλάδα

Άλλωστε, το ίδιο το όνομα Παναγία αποτελεί λατρευτικό-κοσμητικό επίθετο της Μαριάμ (Μαρίας), της μητέρας του Ιησού Χριστού, που αποκαλείται Θεοτόκος, επειδή έφερε στον κόσμο τον Υιό του Θεού
ΕΛΛΑΔΑ

Ποια ονόματα γιορτάζουν, σε ποιους λέμε χρόνια πολλά

Σήμερα ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου
ΕΛΛΑΔΑ

«Καλή Παναγιά», σωστή ή λάθος ευχή;

Τι υποστηρίζει ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου Ιερόθεος
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Νέα μηνύματα από το 112 για την Χίο

Δεν έχει τέλος ο εφιάλτης των κατοίκων του βόρειου τμήματος του νησιού
ΚΟΣΜΟΣ

Παραδομένη στις φωτιές και τον καύσωνα η νότια Ευρώπη

Ελλάδα, Πορτογαλία, Ιταλία και Ισπανία συνεχίζουν σήμερα να δίνουν μάχη με τις φλόγες εν μέσω καύσωνα