× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Έγκλημα στην Καβάλα: Κανείς στην κηδεία του 56χρονου

Δεν πήγε ούτε ο πατέρας του ενώ ο ιερέας δεν ήθελε να ψάλλει

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 1/10/2022

Έγκλημα στην Καβάλα: Κανείς στην κηδεία του 56χρονου

Όλο το χωριό «γύρισε την πλάτη» στον 56χρονο δολοφόνο και αυτόχειρα από την Καβάλα ενώ η τοπική κοινωνία πραμένει σοκαρισμένη και βυθισμένη στο πένθος. Ενδεικτικό πως ούτε ο πατέρας του, αλλά ούτε και κανείς από το χωριό του δεν πήγε στην κηδεία του 56χρονου δολοφόνου και αυτόχειρα στη Λεκάνη Καβάλας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Το φέρετρο έφτασε με περιπολικό. Ο ιερέας δεν ήθελε να ψάλλει αλλά πήρε εντολή από δεσπότη. Το έγκλημα στην Καβάλα εξακολουθεί να συγκλονίζει την τοπική κοινωνία.

Οι σοροί της γυναίκας και του βρέφους θα μεταφερθούν στη Γερμανία, όπου συγγενείς και φίλοι θα πουν εκεί το τελευταίο αντίο.

Σοκάρει το πόρισμα του ιατροδικαστή, πώς σκότωσε την Άννα και το μωρό ο δράστης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ιατροδικαστική εξέταση της 31χρονης, του 11 μηνών μωρού και του 56χρονου κτηνοτρόφου ολοκληρώθηκε και «ρίχνει» φως τις τελευταίες τραγικές στιγμές των θυμάτων και του δράστη.Όπως αναφέρει ο ιατροδικαστής της υπόθεσης, Νίκος Κιφνίδης, μιλώντας στη Voria.gr, η υπόθεση ήταν πολύ σκληρή και ιδιαίτερα η ιατροδικαστική εξέταση του μόλις 11 μηνών Στέλιου.

Ο δράστης φέρεται να πυροβόλησε το μωρό, το οποίο είχε τοποθετήσει στο έδαφος, πισώπλατα και αριστερά, μπροστά στα μάτια της μητέρας του. Ο δράστης πυροβόλησε το μωρό με το μονόκαννο όπλο του και χρησιμοποίησε σκάγια για πουλιά, ενώ ο θάνατος του μικρού ήταν ακαριαίος.

Ο δράστης ξαναγέμισε το όπλο του και αυτή τη φορά με δράμια (σκάγια που σκοτώνουν αγριογούρουνα), και πυροβόλησε πισώπλατα την πρώην σύντροφό του, την Άννα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η γυναίκα βρήκε ακαραίο θάνατο καθώς τρυπήθηκαν τα πνευμόνια, η καρδιά της και μέρος του συκωτιού της.

Όταν ο δράστης έστρεψε το όπλο στην καρδιά του, η πρώτη του προσπάθεια να αυτοκτονήσει απέτυχε, καθώς «γλίστρησε» το όπλο από τα χέρια του.

Συγκεκριμένα, ο 56χρονος αυτοπυρολήθηκε πρώτα λοξά, από τα δεξιά προς τα αριστερά, με αποτέλεσμα να σπάσει μερικά πλευρά του, χωρίς να προκαλέσει τον θάνατό του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τότε, ο δράστης έβαλε νέα σφαίρα στο όπλο και έβαλε στο στόμα του την κάννη και πυροβόλησε, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.

Μαρτυρίες σοκ για το διπλό φονικό
«Της έλεγε «θα σκοτώσω εσένα και το παιδί και θα αυτοκτονήσω και εγώ», η Άννα δεν φανταζόταν ότι θα το κάνει», συνεχίζει η γειτόνισσα.

«Η Άννα ήταν υπόδειγμα ανθρώπου, με πολύ καλή ψυχή, μορφωμένη», λέει συγκλονισμένη η θεία της, τονίζοντας ότι γνώρισε τον σύντροφό της πριν από τέσσερα χρόνια όταν ήρθε στο χωριό για να γράψει το βιβλίο της για την Λεκάνη. «Έζησε μαζί του, έκαναν το παιδάκι, χώρισαν και τελευταία δεν τα βρίσκανε.

Η Άννα έλεγε ότι ήθελε να φύγει Γερμανία με το παιδί αλλά δεν ήταν σίγουρη. Κάθε ημέρα του έδινε το παιδί και έπαιζαν. Αυτός ήρθε το πρωί και την πήρε από το σπίτι, μάλλον της είπε «πάμε να δούμε τα κατσίκια» γιατί αγαπούσε πολύ τα κατσίκια. Αλλά αυτός θα είχε κάτι άλλο στο μυαλό του.

Η Άννα έμενε στο σπίτι του παππού της με το παιδί και αυτός ερχόταν καθημερινά και το έβλεπε», λέει η θεία της.

[ΠΗΓΗ]
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Συσκέψεις στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος ο οδικός άξονας Αγίας Παρασκευής – Πέτρας και η αξιοποίηση του Σάρλιτζα
ΕΛΛΑΔΑ

Η Ελεονώρα Μελέτη υποψήφια ευρωβουλεύτρια με τη Ν.Δ.

Η τηλεπαρουσιάστρια αναμένεται να ανακοινωθεί σήμερα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη κατά την παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ
ΕΛΛΑΔΑ

Προειδοποιούν για την ασφάλεια των πτήσεων

Σε 14 αεροδρόμια της χώρας ανάμεσα τους και το αεροδρόμιο Μυτιλήνης οι έλεγχοι της εναέριας κυκλοφορίας θα γίνονται από εικονικούς πύργους ελέγχου
ΕΛΛΑΔΑ

Πέθανε ο σπουδαίος ηθοποιός Γιάννης Φέρτης

Η είδηση του θανάτου έγινε γνωστή από την οικογένεια του
ΕΛΛΑΔΑ

Με «άρωμα» Λέσβου το ευρωψηφοδέλτιο του ΚΚΕ

Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των 42 υποψηφίων από τον Γενικό Γραμματέα του κόμματος Δημήτρη Κουτσούμπα ανάμεσα τους και ο Μυτιληνιός Βαγγέλης Κατσακούλης
ΘΡΑΣΟΣ ΑΒΡΑΑΜ
ΕΛΛΑΔΑ

61 αγροτοδασικές πυρκαγιές σε μία ήμερα

Ιδιαίτερη προσοχή συνιστά η Πυροσβεστική και καλεί όλους να ακολουθούν πιστά τις υποδείξεις των αρμόδιων αρχών
ΕΛΛΑΔΑ

Έλεγχοι για διασύνδεση POS με ταμειακές μηχανές

Ασφυκτικές πιέσεις από την ΑΑΔΕ προς όλες τις κατηγορίες επιχειρήσεων. Όλο και πιο έντονες οι απειλές για επιβολή προστίμων
ΕΛΛΑΔΑ

Αυτές είναι οι πληρωμές από ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ έως 19 Απριλίου

Θα καταβληθούν 94,75 εκατ. ευρώ σε 93.887 δικαιούχους
ΕΛΛΑΔΑ

Ζητούν δωρεάν μεταφορά για τους μαθητές των σχολείων δεύτερης ευκαιρίας

Διαμαρτυρία από την Πανελλήνια Ένωση Διευθυντών Σχολείων Δεύτερης Ευκαιρίας
ΕΛΛΑΔΑ

Κόντρα γεωτεχνικών και υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης

Αποχή από τους ελέγχους ανακοίνωσε η ΠΟΓΕΔΥ με προσφυγή στην δικαιοσύνη απάντησε ο Αυγενάκης
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Νήσων ο Κωνσταντίνος Σινάνης

Κομβικό ρόλο σε μια κρίσιμη επιτροπή της ΚΕΔΕ για να μικρά νησιά της χώρας αναλαμβάνει ο Δήμαρχος του Αγίου Ευστρατίου
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Έρχονται θυελλώδεις βοριάδες στο βόρειο Αιγαίο

Ανακοίνωση του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης