× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Επιτυχημένες εκδηλώσεις από το Μουσικό Σχολείο Μυτιλήνης

Ενθουσιώδης υποδοχή από τους κατοίκους της Μυτιλήνης

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 26/6/2022

Επιτυχημένες εκδηλώσεις από το Μουσικό Σχολείο Μυτιλήνης

Οι φετινές καλοκαιρινές εκδηλώσεις του Μουσικού Σχολείου Μυτιλήνης έτυχαν θερμής υποδοχής και ανταπόκρισης από το κοινό της Λέσβου αναφέρει ανακοίνωση του σχολείου. Στις 19 Ιουνίου στο χώρο του μουσικού σχολείου Μυτιλήνης πραγματοποιήθηκε μουσικό εργαστήρι με την παρουσία μουσικών της Λέσβου και συγκεκριμένα τον κ. Δημήτρη Κοφτερό, τον κ. Κώστα Ζαφειρίου και τον κ. Παναγιώτη Σουσαμλή οι οποίοι αντάμωσαν μουσικά με τις παραδοσιακές ορχήστρες του μουσικού σχολείου Μυτιλήνης.

Την επόμενη ημέρα, 20 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε στο Κάτω Κάστρο Μυτιλήνης η μουσική παράσταση «100 χρόνια από τη Μικρασιατική καταστροφή 1922 - 2022» στην οποία συμμετείχαν οι παραδοσιακές ορχήστρες του σχολείου, τμήμα της θεατρικής ομάδας του σχολείου σε συνεργασία με την θεατρική ομάδα «Άστεγοι» και τους πρωταγωνιστές κ. Ντάβα και κα Κατσαρού και τον χορευτικό όμιλο «Αιολείς» υπό την διεύθυνση του κ. Χατζημαλλή.

Το ενδιαφέρον του κοινού ήταν πολύ μεγάλο όπως έδειξε η προσέλευση του, τα θερμά σχόλια και το ενθουσιώδες χειροκρότημα σημειώνει στην ανακοίνωση του το Μουσικό σχολείο Μυτιλήνης. Σημαντικό στοιχείο της επιτυχημένης μουσικής παράστασης ήταν η συντονισμένη προσπάθεια των υπεύθυνων καθηγητών των συνόλων (κα Λουκία Βαλάση, κα Περσεφόνη Βερβέρη, κ. Αριστείδη Αποστολή, κα Ελένη Κοζωνάκη, κα Αναγνωστέλλη Μαρία, κ. Αλέκο Καφούνη, κ. Στράτο Συμενή, κ. Παναγιώτη Σαλάνη, κ. Ερμόλεο Καντζουρίδης) των μαθητών που συνεργάστηκαν και προσέφεραν τον χρόνο, την γνώση, την εμπειρία και.... την ψυχή τους.


Τέλος το Σχολείο με την ανακοίνωση του ευχαριστεί «για την υλοποίηση του μουσικού αφιερώματος την Εφορεία Αρχαιοτήτων Λέσβου και ιδιαιτέρως τον Προϊστάμενο κ. Τριανταφυλλίδη και τον Διευθυντή του Μουσικού Σχολείου Μυτιλήνης κ. Ζαφειρίου, όσους επίσημους φορείς παρευρέθηκαν τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ. Τσακίρη, τον Σύμβουλο Παιδαγωγικής Ευθύνης κ. Στρατάκη, τον Πρόεδρο Σχολικής Επιτροπής κ. Ζαφειρίου, τον Ειδικό Σύμβουλο Περιφέρειας Β.Αιγαίου κ. Δήσσο. Επίσης ευχαριστούμε την ΗΧΩ Α.Ε και τον κ. Μαλακό για την ηχοφωτιστική κάλυψη της βραδιάς».

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Εκπτώσεις σε αναπληρωτές εκπαιδευτικούς

Χορηγούνται από ακτοπλοϊκές εταιρίες και την αεροπορική εταιρεία Sky Express για την μετάβαση των νεοδιόριστων αναπληρωτών εκπαιδευτικών στις περιοχές ανάληψης υπηρεσίας
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Εθελοντική δράση μαθητών 1ου Πρότυπου Γυμνασίου Μυτιλήνη

Πραγματοποίησαν εθελοντική δράση καθαρισμού στην περιοχή του εμπορικού λιμανιού της Μυτιλήνης
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Ενημερώθηκαν για τα επαγγελματικά δικαιώματα των αποφοίτων

Ημερίδα από το Εσπερινό ΕΠΑΛ Καλλονής
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Εβγαλε μαχαίρι και τον δάγκωσε...

Συνελήφθη 24χρονος στον καταυλισμό του Καρά Τεπέ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

To Γενικό Λύκειο Αντισσας στη Χίο

Οι «μικροί πρέσβεις» του τουρισμού του Δ. Δυτικής Λέσβου κατάφεραν μέσα από τον δικό τους μαθητικό τουρισμό στη Χίο όχι μόνο να γνωρίσουν τις ομορφιές του νησιού αλλά και να προβάλλουν στους φοιτητές του Πανεπιστημίου τις ομορφιές της Δυτικής Λέσβου.
ΥΓΕΙΑ

Ιατρείο ρύθμισης βηματοδοτών στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης

Θα λειτουργεί κάθε δεύτερη Τετάρτη με έναρξη την Μεγάλη Τετάρτη
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Βρεφικά πακέτα έλαβαν νέες μητέρες

Από την «Αποστολή» με τη χρηματοδότηση της Eurobank και τη συνεργασία του Δήμου Μυτιλήνης
ΕΡΓΑΣΙΑ

Ημέρα Καριέρας από τους Φοιτητές

Διοργάνωσαν Ημερίδα για δεύτερη χρονιά οι φοιτητικοί Σύλλογοι Κοινωνιολογίας και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας και Ιστορίας
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Νέα ασθενοφόρα για το ΕΚΑΒ

Παραμένει προϊστάμενος της Διαχειριστικής Αρχής Βορείου Αιγαίου ο Γιώργος Πλακωτάρης- Οι υπογραφές του Περιφερειάρχη, Κώστα Μουτζούρη
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Συνελήφθη ανήλικος για ναρκωτικά

Βρέθηκαν στην κατοχή του χάπια και χασίς, στη Μυτιλήνη
ΥΓΕΙΑ

Εκπαίδευση για την πυρασφάλεια στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης

Σε συνεργασία με την Πυροσβεστική
ΔΡΑΣΕΙΣ

Να... γεμίσουμε «το καλάθι της Αγάπης»!

Μετά την Καλλονή η δράση του Ερυθρού Σταυρού έρχεται στη Μυτιλήνη την Παρασκευή 19 και το Σάββατο 20 Απριλίου