Η αποκάλυψη για τα 8.500 ευρώ αγροτικής επιδότησης που έλαβε ο πρωθυπουργός Κυρ. Μητσοτάκης, βρέθηκε στο επίκεντρο στιχομυθίας μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και ενός κατοίκου στο λιμάνι της Αρκίτσας, κατά την περιοδεία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στη βόρεια Εύβοια.
Ο κάτοικος πλησίασε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ σχολιάζοντας καυστικά τα 8.500 χιλιάδες ευρώ που έλαβε ως αγροτική επιδότηση. Ο Αλέξης Τσίπρας απάντησε με νόημα: «τα 8.500 χιλιάρικα του λείπανε».
Μάλιστα, ο κάτοικος απάντησε ότι ο Κυρ. Μητσοτάκης «τώρα ετοιμάζει αίτηση για κοινωνικό τουρισμό» και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε πως ο πρωθυπουργός «θα φτιάξει ένα πρόγραμμα για τη Μύκονο για κοινωνικό τουρισμό γιατί εδώ (σ.σ. στην Εύβοια) δεν έρχεται αυτός».