24 νέα κρούσματα κορονοϊού καταγράφηκαν στη Λέσβο σήμερα Δευτέρα 6 Ιουνίου. Από την 1η Ιουνίου ο αριθμός κρουσμάτων ανέρχεται σε 138.
Αύριο Τρίτη 7 Ιουνίου θα πραγματοποιηθούν rapid test στο Κέντρο Υγείας Μυτιλήνης από τις 8.30 το πρωί έως τις 3.45 το μεσημέρι.
Χθες Κυριακή στο Κέντρο Υγείας Μυτιλήνης πραγματοποιήθηκαν συνολικά 58 rapid test με 9 θετικά και ποσοστό θετικότητας15.52%.
Πανελλαδικά, τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της covid-19 που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.501. Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι ανήλθε στους 119. Οι νέοι θάνατοι ασθενών με Covid - 19 είναι 10, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά θάνατοι 29.923.