× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

«Η Ν.Δ. εκμεταλλεύτηκε το προσφυγικό για μικροπολιτικές σκοπιμότητες»

Παρέμβαση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 15/7/2019

«Η Ν.Δ. εκμεταλλεύτηκε το προσφυγικό για μικροπολιτικές σκοπιμότητες»
' χρόνος ανάγνωσης

Με αφορμή την επίσκεψη και τις δηλώσεις του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοϊδη η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία κατηγορεί τη Νέα Δημοκρατία για εκμετάλλευση του προσφυγικού τα προηγούμενα χρόνια προκειμένου να καρπωθεί μικροπολιτικές σκοπιμότητες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αναλυτικά η παρέμβαση του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ έχει ως εξής: «H δήλωση του νέου υπουργού ΠΡΟΠΟ για την διαχείριση του προσφυγικού στο νησί μας, θέτει μπροστά στις μεγάλες ευθύνες τους όλους αυτούς, ανάμεσά τους και τους τοπικούς κύκλους της ΝΔ, που επί 4 χρόνια το μόνο που έκαναν ήταν να δυσφημούν την Λέσβο, στο όνομα των μικροπολιτικών τους σκοπιμοτήτων, σε όλο τον κόσμο, μιλώντας για την "ντροπή της Μόριας".

Τα όποια, λάθη, παραλήψεις, ακόμα και οι ολιγωρίες της κυβέρνησης του Σύριζα στη διαχείριση των προσφυγικών ροών με τίποτα δεν μπορούν να δικαιολογήσουν την τυφλή και μονομερή αντιπολίτευση της ΝΔ, και την εκμετάλλευση του προσφυγικού ζητήματος για κομματικές σκοπιμότητες.

Ο Σύριζα και σε αυτό το θέμα, θα κάνει υπεύθυνη αντιπολίτευση, θέτοντας πάνω απ όλα, όχι το κομματικό του όφελος όπως έκανε η Ν.Δ., αλλά την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις καλές συνθήκες διαβίωσης των προσφύγων και μεταναστών που βρίσκονται στο ΚΥΤ της Μόριας, κάτι που άλλωστε είναι προς το συμφέρον του τόπου μας αλλά και την ασφάλεια και ευημερία των κατοίκων του νησιού μας».

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Λιακάδα και ζέστη την Λαμπροβδομάδα, βροχές το Σαββατοκύριακο στη Λέσβο

Δείτε αναλυτικά πως θα εξελιχθεί ο καιρός τις επόμενες ημέρες στην περιοχή μας
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Πιθανή αναβολή στην κηδεία του 29χρονου λιμενικού

Δεν έχει αποκλειστεί εγκληματική ενέργεια
ΧΩΡΙΑ

Τα Μιστεγνά τίμησαν το έθιμο της Δευτερανάστασης

Από νωρίς, οι καμπάνες του ναού ήχησαν χαρμόσυνα
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Εντυπωσιακή Ανάσταση στην Επάνω Σκάλα

Με φόντο τον κατανυκτικό Ναό του Αγίου Νικολάου και την αύρα του Αιγαίου να αγκαλιάζει τη νύχτα
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Πάσχα στη Λέσβο για τον Νίκο Δένδια

Μαζί του ο Περιφερειάρχης, ο Δήμαρχος Μυτιλήνης και ο βουλευτής της ΝΔ
ΧΩΡΙΑ

Ψάλτης 5 ετών μάγεψε το Ίππειος

Με την αγγελική του φωνή στο η ζωή εν τάφω συνεπήρε το εκκλησίασμα
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης 16χρονος ανήμερα του Πάσχα

Χωρίς δίπλωμα οδήγησης το πρωί της Κυριακής συγκρούστηκε με αυτοκίνητο στην περιοχή της Γέρας
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Το Αγιο Φως έφθασε στη Μυτιλήνη

Με πτήση της Sky Express έγινε η μεταφορά του στο αεροδρόμιο της πόλης
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Πρώτη Ανάσταση στη Μυτιλήνη

Με ήχους από τις καμπάνες και χτυπήματα των ξύλινων στασιδιών στο ναό σήμα κατατεθέν της Μυτιλήνης τον Άγιο Θεράποντα, οι Μυτιληνιοί υποδέχτηκαν το μήνυμα της προσμονής της Ανάστασης
ΘΡΑΣΟΣ ΑΒΡΑΑΜ
ΧΩΡΙΑ

Σε κατανυκτική ατμόσφαιρα ο Επιτάφιος στο Μοναστήρι του Αγίου Ραφαήλ

Περιφορά από την Ηγουμένη Ταβιθά και την αδελφότητα της Μονής το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής
ΘΡΑΣΟΣ ΑΒΡΑΑΜ
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Τα φαναράκια στον ουρανό της Μυτιλήνης

Με θρησκευτική ευλάβεια πραγματοποιήθηκε η περιφορά των Επιτάφιων των ενοριών του κέντρου της πόλης