× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

«Μάχη» για τη δεύτερη θέση από «Δημοκρατική Μυτιλήνη» και «Ελεύθερους Πολίτες»

Ανεπίσημα αποτελέσματα στο 25% των ψήφων της Κοινότητας Μυτιλήνης

Γράφει ο ΘΡΑΣΟΣ ΑΒΡΑΑΜ Δημοσίευση 28/5/2019

«Μάχη» για τη δεύτερη θέση από «Δημοκρατική Μυτιλήνη» και «Ελεύθερους Πολίτες»

Σε πολιτική μάχη πρώτου μεγέθους εξελίσσεται η διαδικασία έκδοσης εκλογικού αποτελέσματος στην Κοινότητα Μυτιλήνης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με τα 14 από τα 56 εκλογικά τμήματα της Κοινότητας Μυτιλήνης (αντιστοιχούν στο 25% των εκλογικών τμημάτων της πόλης) που έχουν κατατεθεί στο Δήμο Λέσβου ο συνδυασμός «Με συνέπεια κι ευθύνη όλοι για τη Μυτιλήνη» συγκεντρώνει 1449 ψήφους. Ο συνδυασμός «Ελεύθεροι Πολίτες» συγκεντρώνει 896 ψήφους και ο συνδυασμός «Δημοκρατική Μυτιλήνη» 876. Ακολουθεί ο συνδυασμός «Λαϊκή Συσπείρωση» με 659 ψήφους. Όπως διαπιστώνεται στις κάλπες της κοινότητας μεγάλος είναι ο αριθμός των άκυρων ψηφοδελτίων. Σύμφωνα με πληροφορίες τα περισσότερα είναι λάθος ψηφοδέλτια, κυρίως δημοτικά.

Σύμφωνα με τα παραπάνω, ανεπίσημα επαναλαμβάνουμε στοιχεία, ο συνδυασμός «Με συνέπεια κι ευθύνη όλοι για τη Μυτιλήνη» καταλαμβάνει τέσσερις έδρες στο Συμβούλιο της Κοινότητας, ο συνδυασμός «Ελεύθεροι Πολίτες» δυο, ο συνδυασμός «Δημοκρατική Μυτιλήνη» δυο και ο συνδυασμός «Λαϊκή Συσπείρωση» μια. Οι δυο αδιάθετες έδρες σύμφωνα πάντα παραπάνω ανεπίσημα στοιχεία κατανέμονται στη δεύτερη κατανομή στους συνδυασμούς «Ελεύθερους Πολίτες» και «Λαϊκή Συσπείρωση».

Στο 25% των εκλογικών τμημάτων της πόλης στο συνδυασμό «Με συνέπεια κι ευθύνη όλοι για τη Μυτιλήνη» κατά σειρά ψήφων προηγούνται οι Πάνος Πίτσιος, Αλέκος Κουζινόγλου και Λένα Πετρέλλη. Στο συνδυασμό «Ελεύθεροι Πολίτες» οι Νίκος Παπαγιαννίδης, Χρήστος Πουλέλλης και Κώστας Αλβανόπουλος. Και στο συνδυασμό «Δημοκρατική Μυτιλήνη» οι Στρατής Μπαλάσκας, Μίνα Αδαλή, Γιάννης Αθηναίος και Τζώρτζια Ρασβίτσου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αποτελέσματα μετ’ εμποδίων

Εν τω μεταξύ ο τραγέλαφος των αποτελεσμάτων στις Κοινότητες συνεχίζεται. Όπως όλα δείχνουν, αποτελέσματα θα εκδοθούν από το Πρωτοδικείο Μυτιλήνης ταυτόχρονα με την ανακήρυξη των επίσημων αποτελεσμάτων. Όπως υποστηρίζουν νομικοί κύκλοι αυτό δεν μπορεί να γίνει πριν περάσει τουλάχιστον ένας μήνας.

Απαραίτητη σημείωση

Τα στοιχεία που παρατίθενται παραπάνω προέρχονται από τα τηλεγραφήματα των δικαστικών αντιπροσώπων στα εκλογικά τμήματα της Μυτιλήνης 58Β, 60Β, 64Β, 65Β, 72Β, 75Β, 76Β, 77Β, 79Β, 80Β, 81Β, 82Β, 83Β και 87Β έτσι όπως αυτά κατατέθηκαν στο Δήμο Λέσβου. Πέρα των παραπάνω δεν έχουν κατατεθεί στο Δήμο άλλα τηλεγραφήματα.  

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρασκευαΐδης: Ο δρόμος Καλλονής – Σιγρίου έργο του ΠΑΣΟΚ

Αναλυτική δήλωση του βουλευτή για το έργο που θα εγκαινιάσει ο Πρωθυπουργός, τις δημόσιες υποδομές που έχει ανάγκη η Λέσβος και τα προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπισθούν
ΥΓΕΙΑ

Ιατρείο ρύθμισης βηματοδοτών στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης

Θα λειτουργεί κάθε δεύτερη Τετάρτη με έναρξη την Μεγάλη Τετάρτη
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Βρεφικά πακέτα έλαβαν νέες μητέρες

Από την «Αποστολή» με τη χρηματοδότηση της Eurobank και τη συνεργασία του Δήμου Μυτιλήνης
ΧΩΡΙΑ

Πέθανε ο παλαιότερος και πιο ξακουστός ξυλογλύπτης της Αγιάσου

90 ετών έφυγε από τη ζωή ο Δημήτρης Καμαρός
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Νέα ασθενοφόρα για το ΕΚΑΒ

Παραμένει προϊστάμενος της Διαχειριστικής Αρχής Βορείου Αιγαίου ο Γιώργος Πλακωτάρης- Οι υπογραφές του Περιφερειάρχη, Κώστα Μουτζούρη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Eκτός ευρωψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ ο Παπανώτας

Με απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Καθαρά προεκλογική η επίσκεψη Μητσοτάκη στη Λέσβο»

Ανακοίνωση τoυ μέλους Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, Βάσως Χοχλάκα
ΧΩΡΙΑ

«Καμπανάκι» από μετεωρολόγους για τη Λέσβο

Κίνδυνος πλημμυρικών φαινομένων για αύριο Παρασκευή 19 Απριλίου «θα πέσει το περισσότερο νερό και ενδεχομένως με μεγάλη ένταση» σημειώνουν χαρακτηριστικά
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Καθαρίζουν τη Χαραμίδα

«Λέσβος χωρίς πλαστικά» με πλούσια δράση
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Έρχεστε να θαυμάσετε τα αποτελέσματα της καταστροφικής σας πολιτικής;»

Ο ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου «υποδέχεται» τον Κυριάκο Μητσοτάκη
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Ξανά πύλη εισόδου στην Πέτρα

Ξεκινά τη λειτουργία της για να υποδεχτεί κυρίως επισκέπτες από την Τουρκία