× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Ένας χρόνος από τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβαζ

Οι δράστες παραμένουν ασύλληπτοι

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 9/4/2022

Ένας χρόνος από τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβαζ

Ένας χρόνος συμπληρώθηκε σήμερα Σάββατο 9 Απριλίου από τη στυγερή δολοφονία του δημοσιογράφου, Γιώργου Καραϊβάζ, λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι του στον Άλιμο και μάλιστα μέρα μεσημέρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δώδεκα μήνες μετά από το έγκλημα οι εκτελεστές του δημοσιογράφου παραμένουν ασύλληπτοι και η οικογένειά του εδώ και έναν χρόνο περιμένει την εξιχνίαση του εγκλήματος.

Οι έρευνες της ελληνικής αστυνομίας για τον εντοπισμό των πληρωμένων δολοφόνων του δημοσιογράφου ουδέποτε κατέληξαν σε συγκεκριμένα πρόστιμα και η υπόθεση παραμένει στάσιμη.

Το μήνυμα της χήρας του Γιώργου Καραϊβάζ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην ανάρτησή της η σύζυγος του δημοσιογράφου, Στάθα Καραϊβάζ γράφει: «Αγαπημένοι φίλοι γνωστοί και άγνωστοι, συνεργάτες, άνθρωποι που γίνατε συνοδοιπόροι του ανείπωτου πένθους μας, σας γνωστοποιώ ότι: λόγω απόφασης της οικογένειας το ετήσιο μνημόσυνο του Γιώργου μας τελέστηκε σε αυστηρά οικογενειακό κύκλο στο μοναστήρι του Οσίου Δαιύδ από τον Γέροντα Γαβριήλ που από την πρώτη στιγμή στάθηκε δίπλα στην οικογένεια μας.

Στις 9/4/2022 τιμούμε με οδύνη τη μνήμη του Πατέρα, Συζύγου ,Συγγενή, Φίλου, Συνεργάτη, Δημοσιογράφου , στο τόπο που τελέστηκε το έγκλημα κατά της Δημοκρατίας, της Δημοσιογραφίας , της Ελευθερίας του Τύπου, εκεί που με ένα άνανδρο χτύπημα αφαιρέθηκε η ζωή του Γιώργου Καραϊβάζ άφηνοντας την Τελευταία του πνοή 9/4/2021 2.20 το μεσημέρι είκοσι μέτρα απο την πόρτα του σπιτιού μας.

Η οικογένεια του Γιώργου Καραϊβάζ, Δημήτρης και Στάθα, σας καλούν όλους να παραβρεθούμε ώστε να δοθεί ένα ηχηρό μήνυμα ότι δεν ξεχνάμε αλλά περιμένουμε δικαίωση.

Η πολιτεία οφείλει να διατηρήσει σε κύρια προτεραιότητα της την εξιχνίαση του ειδεχθούς εγκλήματος στο πρόσωπο του Γιώργου Καραϊβάζ διασφαλίζοντας έτσι έμπρακτα τον σεβασμό της, στο ύψιστο δικαίωμα της Ελευθεροτυπίας», γράφει η Στάθα.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Το ριζάρι, των κόκκινων αυγών του φτωχού

ΣΤΡΑΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Ευχές για το Πάσχα από τον Κώστα Μουτζούρη

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου απευθύνει ευχές στους κατοίκους των νησιών μας
ΕΛΛΑΔΑ

Νίκος Μιχαλολιάκος: Αποφυλακίζεται ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής

Τι αποφάσισε το Δικαστικό Συμβούλιο και ποιους όρους έθεσε - Αντίθετος ο εισαγγελέας που τον κρίνει αμετανόητο
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Συνάντηση Μουτζούρη με Γεωργιάδη για ζητήματα υγείας στο Β. Αιγαίο

Πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με τους επικεφαλής των παρατάξεων και τους αντιπεριφερειάρχες στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου
ΕΛΛΑΔΑ

Το βάψιμο αυγών τη Μεγάλη Πέμπτη και όσα πρέπει να προσέξετε

Ένα από τα πιο διαδεδομένα έθιμα του Πάσχα
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Εκδήλωση για τη Λέσβο στο Λονδίνο με Λαζόπουλο

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση προβολής που διοργάνωσε η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Συναντήσεις Καλλία, Χατζηκυριαζή και Κουρσουμποά στη Λήμνο

Οι αντιπεριφερειάρχες Τεχνικών Έργων, Μεταναστευτικής Κρίσης και Οικονομικών επισκέφθηκαν το νησί και είχαν συναντήσεις με φορείς και αυτοδιοικητικούς
ΕΛΛΑΔΑ

Λήγει η προθεσμία για την επιστολική ψήφο

Εχουν εγγραφεί πάνω από 157.000 πολίτες
ΚΟΣΜΟΣ

Η «άλωση» των Βρυξελλών από τις Big Tech

Πώς οι Apple, Google, Microsoft, Facebook/Meta και Amazon οργανώνουν τις πιέσεις τους σε ευρωβουλευτές και άλλους αξιωματούχους της Ε.Ε.
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Ενας νεκρός και αγνοούμενοι σε ναυάγιο στη Σάμο

Βυθίστηκε λέμβος το πρωί της Κυριακής, δυτικά του Καρλοβασίου
ΚΟΣΜΟΣ

Πέντε νεκροί στην Κίνα από ανεμοστρόβιλο

Φονικές πλημμύρες απειλούν ζωές 12 εκατομμυρίων ανθρώπων