× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

104 στεφανιογραφίες σε ένα εξάμηνο στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης

Από τη λειτουργία του Αιμοδυναμικού Εργαστηρίου

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 8/3/2022

104 στεφανιογραφίες σε ένα εξάμηνο στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης
' χρόνος ανάγνωσης

Στους έξι μήνες λειτουργίας του Αιμοδυναμικού Εργαστηρίου του Νοσοκομείου Μυτιλήνης που συμπληρώθηκαν σήμερα, 8 Μαρτίου πραγματοποιήθηκαν 104 στεφανιογραφίες.

Την ομάδα του Εργαστηρίου συνεχάρη ο πρόεδρος και διοικητής του Νοσοκομείου, Γιώργος Καμπούρης επισημαίνοντας ότι η λειτουργία του στεφανιογράφου έχει ως αποτέλεσμα την άμεση πρόσβαση των κατοίκων του νησιού μας, σε εξειδικευμένες, υψηλής σπουδαιότητας υπηρεσίες υγείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επίσης μειώνεται η ταλαιπωρία και δεν επιβαρύνονται οικονομικά οι ασθενείς για τη μετακίνησή τους εκτός Λέσβου. «Συνεχίζεται η προσπάθεια μας ώστε οι υπηρεσίες υγείας προς τους κατοίκους του ακριτικού νησιού μας, να είναι συνεχώς βελτιούμενες, ασφαλείς και προσβάσιμες από όλους!» τόνισε ο κ. Καμπούρης.

Η εκπαιδευμένη ομάδα του Νοσοκομείου αποτελείται από τους καρδιολόγους Βασίλη Κικίλια, Χαράλαμπο Βαρλάμο, τη νοσηλεύτρια Ειρήνη Μαυροθαλασσίτη, τους τεχνολόγους Ιγνάτη Ιντζιρτζή και Γιώργο Κουδουνά, ενώ επικεφαλής είναι ο στρατιωτικός επεμβατικός καρδιολόγος, Αναστάσιος Μίλκας.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΓΕΥΣΗ

Γεύσεις και μουσική στη 4η Γιορτή Γκιουζλεμέ στα Μιστέγνα

Μεγάλη συμμετοχή και ένθερμο κλίμα στη γιορτή που τίμησε την τοπική κουζίνα και την πολιτιστική ταυτότητα της Λέσβου
ΑΤΖΕΝΤΑ

Η Λέσβος γεύεται το φως της ελιάς

Γευσιγνωσία Oleve στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας στις 29 Ιουλίου –Μια γαστρονομική εμπειρία υψηλής ποιότητας στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Lesvos Geopark Gastronomy
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Πέρασαν στους ημιτελικούς Μηλένα Κοντού και Βάλια Λυκομήτρου

Σημαντικές επιτυχίες στην πρώτη ημέρα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Κ23 για τα Ελληνικά χρώματα της κωπηλασίας
ΓΕΥΣΗ

Χρυσή διάκριση για τη Λέσβο!

Η Κοιν.Σ.Επ ΜΟΔΟΥΣΑ κατέκτησε το χρυσό βραβείο γεύσης στο 10ο Φεστιβάλ Ελαιολάδου & Ελιάς στην Καλαμάτα
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Δεινοθήρια, Αλιγάτορες και Σεκόιες από το Απολιθωμένο Δάσος Λέσβου!

Ιούλιος 2025 : Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες 10:00 – 12:00
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Οι Πρόσκοποι της Λέσβου κατασκήνωσαν στο Μάναγρο της Χίου

Στη σκιά των δέντρων και δίπλα στο κύμα, γεννιούνται οι καλύτερες ιστορίες
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΟΥΣΙΚΗ

Από τον Μπαχ στον Στραβίνσκι! Tο καλοκαίρι της Λέσβου με φόντο το 11ο Διεθνές Φεστιβάλ Μολύβου

Για όλο το πρόγραμμα μιλούν στο «Ν» η Λητώ Ντάκου με τον Δήμο Αβδελιώδη
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Animato ανοίγει το Φεστιβάλ Μουσικής του Δήμου Μυτιλήνης

Μια συναυλία αφιερωμένη στον μεγάλο συνθέτη από τις χορωδίες της Μυτιλήνης και τον Κώστα Μακεδόνα
ΓΕΥΣΗ

Παστές σαρδέλες: Πώς φτιάχνεται το «σούσι» της Λέσβου

Η συνταγή της γιαγιάς Μυρσινούλας
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Βόλτα στη «Λίμνη» της Ερεσού

Γράφει ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΗΣ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Το ούζο γίνεται εμπειρία στο καλοκαίρι της Λέσβου

OuzoFest 2025 με αρώματα γλυκάνισου, γεύσεις τοπικών αποσταγμάτων και παγωτό ούζο σε μια αυθεντική γιορτή πολιτισμού στο πάρκο Αγίας Ειρήνης στη Μυτιλήνη
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Η ποδηλασία στη Λέσβο έχει χορηγούς με ψυχή

Η δύναμη πίσω από τα πεντάλ: ευχαριστίες σε χορηγούς, υποστηρικτές και συνοδοιπόρους από τον Ποδηλατικό Σύλλογο Λέσβου