× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Δολοφονία 19χρονου Αλκη: Παραδόθηκε ο Έλληνας εμπλεκόμενος

Παραδόθηκε στις Αρχές ο 25χρονος Έλληνας ο οποίος εμπλέκεται στη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 8/2/2022

Δολοφονία 19χρονου Αλκη: Παραδόθηκε ο Έλληνας εμπλεκόμενος
' χρόνος ανάγνωσης

Στα χέρια των Αρχών βρίσκεται πλέον ο 25χρονος Έλληνας, ο οποίος εμπλέκεται στη δολοφονική επίθεση σε βάρος του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη.

Ο νεαρός παραδόθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στην Αστυνομία, ενώ πρόκειται για τον 25χρονο που ήταν μέλος σε σύνδεσμο του ΠΑΟΚ και διέφευγε της σύλληψης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεχίζονται οι έρευνες των αντρών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης μέχρι να εντοπιστούν και να συλληφθούν με τα σχετικά εντάλματα σε βάρος τους και οι άλλοι δύο αναζητούμενοι που εμπλέκονται στη δολοφονία του 19χρονου Άλκη.

Πρόκειται για έναν 25χρονο Έλληνα κάτοικο Αθηνών και ένα 20χρονο Αλβανό που έχει διαπιστωμένα διαφύγει στη χώρα του και είναι φίλος του 23χρονου πρώτου συλληφθέντα, με τον οποίο είχαν από κοινού απασχολήσει τις Αρχές και για την παρόμοια επίθεση του 2019, επίσης στην περιοχή του Χαριλάου Θεσσαλονίκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε κάθε περίπτωση, οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών Θεσσαλονίκης κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες και απέδειξαν τις ικανότητές τους, εξιχνιάζοντας αστραπιαία μία υπόθεση τόσο πολύπλοκη όσο αυτή, συλλαμβάνοντας σύντομα την πλειονότητα των εμπλεκομένων.

Αυτό κατέστη δυνατό από συνδυασμό ανάλυσης των βιντεοληπτικών υλικών, από την ανάλυση των στοιχείων που προέκυψαν από την άρση του απορρήτου τηλεπικοινωνιών και από μαρτυρικές καταθέσεις. Οι πέντε εκ των συλληφθέντων έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για περιστατικά οπαδικής βίας. Όπως προέκυψε από αυτή την έρευνα, ο 21χρονος Έλληνας ήταν ο δράστης που κρατούσε το φονικό όπλο (δρεπάνι) και χτυπούσε με μανία τον άτυχο 19χρονο Άλκη. Τα αποτελέσματα των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων αναμένονται. Ο συγκεκριμένος δεν είχε απασχολήσει στο παρελθόν ξανά τις Αρχές.

Ένας ακόμη από τους συλληφθέντες, ένας 22χρονος Αλβανός έχει τραύμα στην παλάμη του χεριού του από την λεπίδα μαχαιριού, που παραπέμπει στην ενεργό συμμετοχή του στην συμπλοκή, χωρίς όμως να έχει ακόμα αποσαφηνιστεί αν και αυτός έπληξε τον 19χρονο Άλκη ή κάποιον από τους φίλους του που ήταν μαζί και στην συμπλοκή γλίστρησε το χέρι του και αυτοτραυματίστηκε στην λεπίδα.

Αρκετοί εκ των συλληφθέντων στις καταθέσεις τους διανέμουν τους ρόλους που είχε ο καθένας τους, ωστόσο αυτές οι καταθέσεις χρήζουν αντιπαραβολής για να βγει στην πορεία ακριβές συμπέρασμα και ακριβής διαχωρισμός ρόλων. 

[ΠΗΓΗ]
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Μια προσευχή χρόνων βρήκε απάντηση στην Τένεδο

Θυρανοίξια στον ανακαινισμένο Ιερό Ναό Παναγίας Τενέδου με την παρουσία του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου-Μια ιστορική στιγμή για την Ορθοδοξία καθώς ο ναός-σύμβολο επιστρέφει στη ζωή, κουβαλώντας τη μνήμη και την πίστη ενός λαού
ΘΡΑΣΟΣ ΑΒΡΑΑΜ
ΚΟΣΜΟΣ

Μεγάλες ζημιές στην αγροτική παραγωγή της Ισπανίας από χαλαζοπτώσεις

Αυξημένες αποζημιώσεις κατά 7% για τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους της χώρας.
ΕΛΛΑΔΑ

Σε πύρινο κλοιό πολλές περιοχές της χώρας

Οκτώ μεγάλες φωτιές σε εξέλιξη, διεθνής συνδρομή ζητά η Ελλάδα
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Λέσβος και Σάμος μέτρησαν μείωση των αφίξεων

Μυτιλήνη, Σάμος, Σαντορίνη και Κάρπαθος είδαν στο τέλος του Ιουνίου μείωση των διεθνών αφίξεων στα αεροδρόμια τους
ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΑΒΗΣ
ΚΟΣΜΟΣ

Σε ανοδική τροχιά οι τιμές του ελαιολάδου στην Τουρκία

Νέα δεδομένα δημιουργούν στην αγορά οι άδειες δεξαμενές της Ιταλίας
ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΑΒΗΣ
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Δεν έδεσε στο Καρλόβασι το «Διαγόρας»

Αιτία οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στο λιμάνι
ΕΛΛΑΔΑ

Μικρό το ενδιαφέρον για εξαγορά καταπατημένων εκτάσεων του Δημοσίου

Το τίμημα της εξαγοράς υπολογίζεται βάσει των αντικειμενικών αξιών, με δυνατότητα εξόφλησης είτε εφάπαξ με έκπτωση 10%, είτε σε έως 60 άτοκες μηνιαίες δόσεις, με ελάχιστη δόση τα 100 ευρώ
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Πανιά γεμάτα Αιγαίο στην Aegean Regatta 2025

Η καρδιά της ελληνικής ιστιοπλοΐας χτυπά από τη Μύρινα μέχρι τη Μυτιλήνη με 5 αγώνες και ξεχωριστές εκδηλώσεις
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Ασφυκτική η κατάσταση στο νοσοκομείο Λήμνου

Μόνο 25 από τις 40 θέσεις γιατρών είναι καλυμμένες -Δριμεία παρέμβαση της βουλεύτριας Λέσβου του ΚΚΕ Μαρίας Κομνηνάκα στη Βουλή – Ζήτησε άμεση στελέχωση με μόνιμο προσωπικό και ουσιαστικά κίνητρα για τους γιατρούς
ΕΛΛΑΔΑ

«Όχι» στο ισραηλινό κρουαζιερόπλοιο και από τη Ρόδο

Στα βήματα της Σύρου, κάλεσμα σε διαμαρτυρία ενάντια στη γενοκτονική πολιτική της κυβέρνησης Νετανιάχου
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Aκόμη ένας δύσκολος Αύγουστος για τις μεταφορές του Βορείου Αιγαίου

Μόλις δύο δρομολόγιο πλοίου Ro – Ro θα πραγματοποιηθούν κατά την διάρκεια του μήνα προς Χίο και Λέσβο
ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΑΒΗΣ
ΕΛΛΑΔΑ

Οι πληρωμές από ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ ως 1η Αυγούστου

Θα καταβληθούν 2,4 δις ευρώ σε 4,36 εκατ. δικαιούχους