× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

«Να συσταθεί άμεσα Επιτροπή Αγώνα»

Η Λαϊκή Συσπείρωση Ερεσού μετά τις τελευταίες εξελίξεις για την υπόθεση της τσιμεντωποίησης της αμμουδιάς στο Αφεντέλι

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 20/1/2022

«Να συσταθεί άμεσα Επιτροπή Αγώνα»

Στο φόντο των τελευταίων εξελίξεων για την υπόθεση της τσιμεντωποίησης της αμμουδιάς στο Αφεντέλι παρεμβαίνει με ανακοίνωση της η Λαϊκή Συσπείρωση Ερεσού ζητώντας τον σχηματισμό Επιτροπής Αγώνα όπου θα συμμετέχουν ,Τοπικό Συμβούλιο, εκλεγμένοι, φορείς ,παλιοί αυτοδιοικητικοί «και όποιος μπορεί να βοηθήσει τον αγώνα αυτό ,χωρίς αποκλεισμούς και καπελώματα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Ερεσού έχει ως εξής:


«Το συγκριτικό πλεονέκτημα της Ερεσού, είναι η παραλία της.Είναι το στολίδι της Ερεσού.Είναι πόλος έλξης χιλιάδων επισκεπτών ,Ελλήνων και ξένων.
Αν χαθεί αυτό το συγκριτικό πλεονέκτημα ,με την τσιμεντοποίηση της παραλίας, για πιο λόγο άραγε να επισκεφθεί κάποιος τον τόπο μας;
Για το λόγο αυτό, η σωτηρία της παραλίας Ερεσού, πρέπει να γίνει υπόθεση, όλης της τοπικής κοινωνίας.Η παραλία της Ερεσού θα χτιστεί, όταν το επιτρέψει η τοπική κοινωνία.

Πρέπει λοιπόν άμεσα, να δημιουργηθεί ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ, όπου θα συμμετέχουν ,Τοπικό Συμβούλιο, εκλεγμένοι, φορείς ,παλιοί αυτοδιοικητικοί και όποιος μπορεί να βοηθήσει τον αγώνα αυτό ,χωρίς αποκλεισμούς και καπελώματα.Και φυσικά, με μπροστάρηδες τους νέους, που εδώ και μήνες αγωνίζονται για την διάσωση της παραλίας μας.Από εκεί και πέρα, δεν πρέπει να εγκλωβιζόμαστε, περιμένοντας τις αποφάσεις του ΣΤΕ ,του ΠΕΣΥΠΟΘΑ ,κλπ ,κλπ, που το μόνο που καταφέρνουν, είναι να εκτονώνουν την αντίδραση της κοινωνίας. Με αυτά ας ασχοληθούν οι νομικοί.
Αδιαπραγμάτευτη θέση μας πρέπει να είναι,Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΡΕΣΟΥ, ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΕΤΣΙ ΤΗ ΒΡΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.Είναι ώρες ευθύνης για όλους μας».

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ