× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Με κορονοϊό 20 εργαζόμενοι του Βοστάνειου

Το τμήμα των ηλεκτρολόγων του νοσοκομείου σύμφωνα με τον πρόεδρο των εργαζομένων του Νοσοκομείου Μυτιλήνης Στρατή Κλεάνθη έχει 5 εργαζόμενους σε καραντίνα, από τους 10 συνολικά που υπηρετούν εκεί

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 5/1/2022

Με κορονοϊό 20 εργαζόμενοι του Βοστάνειου
' χρόνος ανάγνωσης

Χωρίς ηλεκτρολόγους κινδυνεύει να μείνει το νοσοκομείο της Μυτιλήνης αφού η επιδημία του κορονοϊού χτύπησε το τμήμα των τεχνικών - ηλεκτρολόγων, στέλνοντας σε καραντίνα τουλάχιστον 5 από τους 10 εργαζόμενους. 

Την ανησυχία του για το γεγονός εκφράζει ο πρόεδρος των Εργαζομένων του Βοστάνειου Στρατής Κλεάνθης, όντας και ο ίδιος σε αυτοπεριορισμό λόγω επαφής του με κρούσματα κορονοϊού. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Η κατάσταση είναι αρκετά δύσκολη και επικίνδυνη, σημείωσε ο Στρατής Κλεάνθης. Προς το παρόν είμαι αρνητικός, ωστόσο ανησυχώ για τη λειτουργία του νοσοκομείου. Ήδη μίλησα με το διοικητή και του εξέφρασα τους προβληματισμούς μου, κατέθεσα τις προτάσεις μου καθώς και την ανησυχία για λειτουργικά ζητήματα που μπορεί να ανακύψουν στο μέλλον. Αυτή τη στιγμή το τμήμα των ηλεκτρολόγων λειτουργεί με 1 άτομο ανά βάρδια και δεν είμαι καθόλου βέβαιος αν υπάρξει κάποιο έκτακτο περιστατικό πως θα αντιμετωπίστεί. 

Επιπλέον από την πληροφόρηση που έχω υπάρχουν απουσίες εργαζομένων λόγω κορονοϊού, σε πολλά τμήματα του νοσοκομείου, κλινικές και διοικητικές υπηρεσίες. Αυτή τη στιγμή απουάζουν τουλάχιστον 20 άτομα, χωρίς να ληφθούν υπόψη όσοι έχουν βγει σε αναστολή. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είναι λογικό όταν έχουμε τόσο μεγάλη διασπορά στην κοινωνία να επηρεάζονται και οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο, οι οποίοι είναι ενεργοί πολίτες, έχουν οικογένειες, φίλους και επαφές και μπορεί να κολλήσουν κορονοϊό όπως όλοι οι άνθρωποι. 

Δεν μπορεί κανείς να προβλέψει πόσο θα κρατήσει αυτή η κατάσταση, εύχομαι να είμαστε στην κορύφωση και σύντομα να έρθει η αποκλιμάκωση. 

Θέλω να ζητήσω αν μου επιτρεπεται από όλους υψηλό αίσθημα ευθύνης, η συναδελφοσυνη αυτές τις στιγμές πρεπει να είναι σε υψηλό επίπεδο, εγωισμοι δε χωράνε για να μπορέσουμε να διαβουμε τη στενωπό, αυτά άσχετα για το τι μπορεί και θα πράξει η πολιτεία.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΓΕΥΣΗ

Γεύσεις και μουσική στη 4η Γιορτή Γκιουζλεμέ στα Μιστέγνα

Μεγάλη συμμετοχή και ένθερμο κλίμα στη γιορτή που τίμησε την τοπική κουζίνα και την πολιτιστική ταυτότητα της Λέσβου
ΑΤΖΕΝΤΑ

Η Λέσβος γεύεται το φως της ελιάς

Γευσιγνωσία Oleve στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας στις 29 Ιουλίου –Μια γαστρονομική εμπειρία υψηλής ποιότητας στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Lesvos Geopark Gastronomy
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Πέρασαν στους ημιτελικούς Μηλένα Κοντού και Βάλια Λυκομήτρου

Σημαντικές επιτυχίες στην πρώτη ημέρα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Κ23 για τα Ελληνικά χρώματα της κωπηλασίας
ΓΕΥΣΗ

Χρυσή διάκριση για τη Λέσβο!

Η Κοιν.Σ.Επ ΜΟΔΟΥΣΑ κατέκτησε το χρυσό βραβείο γεύσης στο 10ο Φεστιβάλ Ελαιολάδου & Ελιάς στην Καλαμάτα
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Δεινοθήρια, Αλιγάτορες και Σεκόιες από το Απολιθωμένο Δάσος Λέσβου!

Ιούλιος 2025 : Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες 10:00 – 12:00
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Οι Πρόσκοποι της Λέσβου κατασκήνωσαν στο Μάναγρο της Χίου

Στη σκιά των δέντρων και δίπλα στο κύμα, γεννιούνται οι καλύτερες ιστορίες
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΟΥΣΙΚΗ

Από τον Μπαχ στον Στραβίνσκι! Tο καλοκαίρι της Λέσβου με φόντο το 11ο Διεθνές Φεστιβάλ Μολύβου

Για όλο το πρόγραμμα μιλούν στο «Ν» η Λητώ Ντάκου με τον Δήμο Αβδελιώδη
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Animato ανοίγει το Φεστιβάλ Μουσικής του Δήμου Μυτιλήνης

Μια συναυλία αφιερωμένη στον μεγάλο συνθέτη από τις χορωδίες της Μυτιλήνης και τον Κώστα Μακεδόνα
ΓΕΥΣΗ

Παστές σαρδέλες: Πώς φτιάχνεται το «σούσι» της Λέσβου

Η συνταγή της γιαγιάς Μυρσινούλας
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Βόλτα στη «Λίμνη» της Ερεσού

Γράφει ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΗΣ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Το ούζο γίνεται εμπειρία στο καλοκαίρι της Λέσβου

OuzoFest 2025 με αρώματα γλυκάνισου, γεύσεις τοπικών αποσταγμάτων και παγωτό ούζο σε μια αυθεντική γιορτή πολιτισμού στο πάρκο Αγίας Ειρήνης στη Μυτιλήνη
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Η ποδηλασία στη Λέσβο έχει χορηγούς με ψυχή

Η δύναμη πίσω από τα πεντάλ: ευχαριστίες σε χορηγούς, υποστηρικτές και συνοδοιπόρους από τον Ποδηλατικό Σύλλογο Λέσβου