× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

«13 ιστορίες που μπορούν να σου αλλάξουν τη ζωή»

Ομιλία του Best Seller συγγραφέα, Στέφανου Ξενάκη στο Book and Art

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 13/5/2019

«13 ιστορίες που μπορούν να σου αλλάξουν τη ζωή»
' χρόνος ανάγνωσης

Ο συγγραφέας του best seller «Δώρου» Στέφανο Ξενάκης θα δώσει μια πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία με τίτλο «13 ιστορίες που μπορούν να σου αλλάξουν τη ζωή» τη Δευτέρα 20 Μαϊου στις 8 το βράδυ στον πεζόδρομο της Κομνηνάκη, στο Book and Art.

Tο «Δώρο» του Στέφανου Ξενάκη κυκλοφορεί από την Key Books. Και θέλει με πολύ απλό και εύληπτο τρόπο, μέσω της παράθεσης καθημερινών βιωματικών ιστοριών του συγγραφέα, να σου υπενθυμίσει πως κάθε μέρα είναι μια νέα μέρα. Και πως ποτέ δεν είναι αργά για να καταλάβεις πως εκεί έξω η ζωή είναι ένα μικρό θαύμα, που στο χέρι σου είναι να το ζήσεις και να το μοιραστείς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το «Δώρο» το έγραψε για να μοιραστεί. Όπως τόνισε ο ίδιος στη συνέντευξή του στην Athens Voice και στον Στέφανο Τσιτσόπουλο: «Πονάω να βλέπω συνανθρώπους μου να μη ζουν τη ζωή που θέλουν. Για την ακρίβεια, να μην ξέρουν καν ποια ζωή θέλουν. Δεν είναι οι ικανότητες, αλλά οι δεξιότητες που θα σε βοηθήσουν να ζήσεις τι ζωή που θέλεις. Κι αυτές οι δεξιότητες απουσιάζουν από το εκπαιδευτικό σύστημα των περισσοτέρων χωρών του κόσμου. Γι’ αυτό και πολύ πρόσφατα ξεκινήσαμε σε αρκετά σχολεία της χώρας ένα μάθημα Αυτογνωσίας που δημιουργήσαμε. Το “Δώρο” είναι ένα από τα εργαλεία για να μοιραστούμε αυτά που επιθυμούμε με τους συνανθρώπους μας. Μικρούς και μεγάλους».

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΜΟΥΣΙΚΗ

Με δύο προφεστιβαλικές εκδηλώσεις ξεκινά το ταξίδι προς το «ΧΑΟΣ»

29 και 30 Ιουλίου το Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής Μολύβου μας προετοιμάζει για τις πιο μαγικές μουσικές
ΜΟΥΣΙΚΗ

Ξεχωριστή πατινάδα έρχεται στη Συκαμνιά

Περιήγηση στα καλντερίμια του χωριού με ζωντανή μουσική, παραδοσιακά τραγούδια, κεράσματα
ΜΟΥΣΙΚΗ

Αυλαία με ποίηση, μουσική και διεθνές κύρος στο 2ο Φεστιβάλ Σαπφούς 2025

«Η Λέσβος του πολιτισμού και των ποιητών δικαιούται πολιτισμικές εκδηλώσεις υψηλού επιπέδου» δήλωσε ο Κώστας Μουτζούρης
ΘΕΑΤΡΟ

Βραδιά γέλιου με Καραγκιόζη στην Πέτρα

Παράσταση στην αυλή του σχολείου
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Το κάστρο της Μύρινας, ένα διαχρονικό φρούριο στην καρδιά της Λήμνου

Αφηγείται την ιστορία του νησιού από την αρχαιότητα μέχρι την Οθωμανική περίοδο- Αποστολή του «Ν» στη Λήμνο
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ
ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

«Δύο ακτές, το ίδιο φως»: Έκθεση φωτογραφίας στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυτιλήνης

Στο πλαίσιο της πολιτιστικής συνεργασίας των Δήμων Μυτιλήνης και Περγάμου
ΒΙΒΛΙΟ

Η Αθανασία Δαφιώτη μάγεψε μικρούς και μεγάλους στην 5η Έκθεση Βιβλίου Μυτιλήνης

Με αφήγηση, θεατρικότητα και μουσική ζωντάνεψε «Η Γοργόνα των Ναυαγών και ο Κιθαρωδός του Αιγαίου» παρουσία του προέδρου της ΕΣΗΕΠΗΝ, Κυριάκου Κορτέση
ΜΟΥΣΙΚΗ

Τα σαντούρια ταξιδεύουν ξανά στα χωριά της Λέσβου

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΟΥΣΙΚΗ

102 χρόνια Παλλεσβιακός με μια συναυλία των ΠΥΞ ΛΑΞ για καλό σκοπό

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 14 Ιουλίου, στις 9 το βράδυ, στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης
ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΒΙΒΛΙΟ

Συγκινητική η εκδήλωση για τον Φρέντυ Γερμανό στη Μυτιλήνη

Σημείο αναφοράς ο πολυτάλαντος δημοσιογράφος και συγγραφέας
ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Σαπφώ «μίλησε» ξανά στη Μυτιλήνη

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση βιβλίου της Μαρίας Βρανά-Παπάλα «Σαπφώ, Λόγος και Ποίηση», στο πλαίσιο της 5ης Έκθεσης Βιβλίου «Στράτης Μυριβήλης»
ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ