× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

«Η Λέσβος με τη δική μου ματιά»

Συνεχίζεται έως τέλος Σεπτεμβρίου η έκθεση φωτογραφίας του Amir Ali στο Μουσείο Σιγρίου

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 18/9/2021

«Η Λέσβος με τη δική μου ματιά»

Στις εγκαταστάσεις του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου στο Σίγρι συνεχίζεται έως τέλος Σεπτεμβρίου η Φωτογραφική Έκθεση του φωτογράφου Amir Ali, που έφτασε στη Λέσβο από το Αφγανιστάν, με τίτλο: «Η Λέσβος με τη δική μου ματιά», δίνοντας την ευκαιρία στον Amir Ali- amiraliphotography να παρουσιάσει την οπτική του για την πόλη και το νησί που έγινε το σπίτι του, τα τελευταία 3,5 χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η έκθεση συνδιοργανώνεται από το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου και την Εφορεία Αρχαιοτήτων Λέσβου. Πρόκειται για τη δεύτερη παρουσίαση της έκθεσης στη Λέσβο καθώς τον Ιανουάριο του 2020 είχε παρουσιαστεί στο Οθωμανικό Λουτρό Μυτιλήνης.

Η θεματολογία των έργων επικεντρώνεται στη Λέσβο, στα τοπία, τους ανθρώπους και κυρίως τη θάλασσα, στοιχεία που συνθέτουν ένα μοναδικό παζλ προβάλλοντας την ομορφιά της όπως τη βλέπει ο φωτογράφος μέσα από την φωτογραφική του μηχανή τα τελευταία 3,5 χρόνια που βρίσκεται στο νησί. Στόχος της έκθεσης είναι να παρουσιάσει την ιδιαίτερη ματιά του φωτογράφου που βρέθηκε στη Λέσβο, στο επίκεντρο της μεγάλης προσφυγικής κρίσης , πάνω στα τοπία, τους οικισμούς και την φύση της Λέσβου που έχει ανακηρυχθεί Παγκόσμιο Γεωπάρκο UNESCO.

Η έκθεση είναι ανοικτή για το κοινό καθημερινά από 9.00 το πρωί έως 17.00 το απόγευμα, έως τέλη Σεπτεμβρίου 2021.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ