× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

«Η δοκιμασία των Πανελληνίων εξετάσεων δεν οδηγεί σε αποτυχία ζωής»

Δήλωση και ευχές από τον Ταξιάρχη Βέρρο στα παιδιά που συμμετέχουν στις πανελλήνιες εξετάσεις

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 14/6/2021

«Η δοκιμασία των Πανελληνίων εξετάσεων δεν οδηγεί σε αποτυχία ζωής»

Τις ευχές του για καλή επιτυχία στους μαθητές που συμμετέχουν στις πανελλήνιες εξετάσεις μεταφέρει μέσα από ανακοίνωση και ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρεται και στη δυσκολία της φετινής χρονιάς λόγω των έκτακτων συνθηκών της πανδημίας. Μεταξύ άλλων αναφέρει:  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Από το βήμα που δίνει η ιδιότητα του Δημάρχου, μεταφέρω δημοσίως τις θερμές ευχές μου σε όλους τους μαθητές που ξεκινούν τις Πανελλαδικές εξετάσεις τους για καλή επιτυχία και δικαίωση των κόπων τους, προκειμένου να πετύχουν στους προσωπικούς τους στόχους.

Σε μία από τις πιο περίεργες σχολικές χρονιές λόγω της έκτακτης κατάστασης της πανδημίας, γνωρίζω ότι ο συντελεστής δυσκολίας της σημερινής τάξης των παιδιών μας που γράφουν Πανελλαδικές, είναι πιο υψηλός από ποτέ. Ωστόσο οφείλω να πω και στα παιδιά μας και στους γονείς, ότι αυτή η τρέχουσα δοκιμασία τους, δεν οδηγεί σε καμία αποτυχία στη ζωή τους. Το υπερβολικό άγχος και η έξτρα ψυχολογική πίεση δεν πρέπει να έχουν θέση σε αυτό τον πρώτο από τους πολλούς που θα ακολουθήσουν, κρίσιμους σταθμούς της ζωής κάθε νέου που μεγαλώνει», καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ