× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

«Η Λουτρόπολη Θερμής περιμένει να ανοίξουν τα ιαματικά λουτρά»

Στο έργο των ιαματικών λουτρών και σε άλλες σημαντικές παρεμβάσεις στην περιοχή αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Κοινότητας Δημήτρης Σγουρέλλης

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 11/6/2021

«Η Λουτρόπολη Θερμής περιμένει να ανοίξουν τα ιαματικά λουτρά»

Στην περίφραξη του ξενοδοχείου Σάρλιτζα, προχώρησε η Εφορεία Αρχαιοτήτων Λέσβου, προκειμένου να προστατευτεί ο χώρος του πάλαι ποτέ διάσημου καταλύματος, η κατάσταση του οποίου δυστυχώς τα τελευταία χρόνια έχει επιδεινωθεί σημαντικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως αναφέρει στην κάμερα του «Ν» ο πρόεδρος της κοινότητας Λουτρόπολης Θερμής Δημήτρης Σγουρέλλης, η παρέμβαση αυτή ήταν απολύτως αναγκαία διότι όπως τονίζει το κτίριο του Σάρλιτζα είναι ετοιμόρροπο, η σκεπή σε κακή κατάσταση και υπήρχε σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος.

«καθημερινά έμπαιναν στο χώρο διάφοροι επισκέπτες για να δούνε το ξενοδοχείο και παιδιά για να παίξουν. Το κτίριο είναι στατικά επικίνδυνο και πολύ εύκολα θα μπορούσαμε να έχουμε κάποιο δυσάρεστο συμβάν».

Ο Δημήτρης Σγουρέλλης αναφερόμενος και στο διπλανό κτίριο των λουτρών, σημείωσε πως σύμφωνα με την πληροφόρηση που έχει προχωρούν οι μελέτες και πολύ γρήγορα θα γίνουν οι πρώτες δημοπρατήσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Η κοινωνία, οι καταστηματάρχες και οι επιχειρηματίες της περιοχής μας, ανυπομονούν να ανοίξουν τα λουτρά τα οποία τα προηγούμενα χρόνια που λειτουργούσαν αποτελούσαν πόλο έλξης εκτατοντάδων επισκεπτών που ερχόταν για να απολαύσουν το μπάνιο τους. Το έργο των ιαματικών λουτρών σε συνδιασμό με άλλα έργα που προχωρούν στο χωριό θα δώσουν σημαντική ώθηση στην τοπική μας οικονομία», σημείωσε ο κοινοτάρχης Λουτρόπολης Θερμής.    

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρασκευαΐδης: Ο δρόμος Καλλονής – Σιγρίου έργο του ΠΑΣΟΚ

Αναλυτική δήλωση του βουλευτή για το έργο που θα εγκαινιάσει ο Πρωθυπουργός, τις δημόσιες υποδομές που έχει ανάγκη η Λέσβος και τα προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπισθούν
ΥΓΕΙΑ

Ιατρείο ρύθμισης βηματοδοτών στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης

Θα λειτουργεί κάθε δεύτερη Τετάρτη με έναρξη την Μεγάλη Τετάρτη
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Βρεφικά πακέτα έλαβαν νέες μητέρες

Από την «Αποστολή» με τη χρηματοδότηση της Eurobank και τη συνεργασία του Δήμου Μυτιλήνης
ΧΩΡΙΑ

Πέθανε ο παλαιότερος και πιο ξακουστός ξυλογλύπτης της Αγιάσου

90 ετών έφυγε από τη ζωή ο Δημήτρης Καμαρός
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Νέα ασθενοφόρα για το ΕΚΑΒ

Παραμένει προϊστάμενος της Διαχειριστικής Αρχής Βορείου Αιγαίου ο Γιώργος Πλακωτάρης- Οι υπογραφές του Περιφερειάρχη, Κώστα Μουτζούρη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Eκτός ευρωψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ ο Παπανώτας

Με απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Καθαρά προεκλογική η επίσκεψη Μητσοτάκη στη Λέσβο»

Ανακοίνωση τoυ μέλους Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, Βάσως Χοχλάκα
ΧΩΡΙΑ

«Καμπανάκι» από μετεωρολόγους για τη Λέσβο

Κίνδυνος πλημμυρικών φαινομένων για αύριο Παρασκευή 19 Απριλίου «θα πέσει το περισσότερο νερό και ενδεχομένως με μεγάλη ένταση» σημειώνουν χαρακτηριστικά
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Καθαρίζουν τη Χαραμίδα

«Λέσβος χωρίς πλαστικά» με πλούσια δράση
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Έρχεστε να θαυμάσετε τα αποτελέσματα της καταστροφικής σας πολιτικής;»

Ο ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου «υποδέχεται» τον Κυριάκο Μητσοτάκη
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Ξανά πύλη εισόδου στην Πέτρα

Ξεκινά τη λειτουργία της για να υποδεχτεί κυρίως επισκέπτες από την Τουρκία