Κορυφώνεται τις επόμενες ημέρες η πολιτική δραστηριότητα της Κομματικής Οργάνωσης Λέσβου του ΚΚΕ, με περιοδείες και συσκέψεις των στελεχών της στο νησί, για την οργάνωση της πάλης ώστε να μην περάσει το νομοσχέδιο της κυβέρνησης με τις αλλαγές στα εργασιακά.
Οι δραστηριότητες που προγραμματίζονται από το ΚΚΕ είναι οι εξής:
Δευτέρα 7 Ιουνίου
- Στις 9:00 στους εργαζόμενους στο αεροδρόμιο, με επικεφαλής του κλιμακίου τη βουλευτή Νομού Λέσβου Μαρία Κομνηνάκα.
- Στις 8:00 στα Super Market της Μυτιλήνης, με επικεφαλής του κλιμακίου τη Δήμητρα Νιαβή, στέλεχος του ΚΚΕ.
Τρίτη 8 Ιουνίου
- Στις 9:00 στην Υπηρεσία Νεωτέρων Μνημείων και Τεχνικών Έργων Βορείου Αιγαίου, με επικεφαλής του κλιμακίου το Βασίλη Αμπελογιάννη, μέλος της Κομματικής Επιτροπής Αιγαίου του ΚΚΕ.
- Στις 10:00 στον Πολιχνίτο, με επικεφαλής του κλιμακίου τον Μπάμπη Ντινενή, στέλεχος του ΚΚΕ.
- Στις 11:00 στην αγορά της Καλλονής, με επικεφαλής του κλιμακίου τον Κώστα Ρήγα, Γραμματέα της Τομεακής Επιτροπής Λέσβου του ΚΚΕ.
- Στις 19:00 στα μαγαζιά της Ερμού, με επικεφαλής του κλιμακίου τη Μαρία Βουλβούλη, στέλεχος του ΚΚΕ.
Τετάρτη 9 Ιουνίου
- Στις 9:00 στους εργαζόμενους της καθαριότητας και τις υπηρεσίες του Δήμου Μυτιλήνης, με επικεφαλής του κλιμακίου τη Νίκη Τσιριγώτη, Δημοτική Σύμβουλο και επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης.
- Στις 11:30 στο «Βοστάνειο» Νοσοκομείο, με επικεφαλής του κλιμακίου τον Κώστα Ρήγα, Γραμματέα της Τομεακής Επιτροπής Λέσβου του ΚΚΕ.
- Στις 19:00 σύσκεψη των ΚΟΒ Πόλης και Ιδιωτικών Υπαλλήλων στο πάρκο Χατζηδήμου Μυτιλήνης με ομιλητή τον Κώστα Ρήγα, Γραμματέα της Τομεακής Επιτροπής Λέσβου του ΚΚΕ.