× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

«Επώνυμο» κορονοπάρτι κι ο Θεός βοηθός

Γνωστός ποδοσφαιριστής μεγάλης ΠΑΕ της Αθήνας των Big-4 διοργάνωσε πολύωρο πάρτι σε σπίτι στο κόλπο της Γέρας με δεκάδες καλεσμένους, ηχοσυστήματα και φωτοβολίδες την ώρα που έκοβε την πολυόροφη τούρτα γενεθλίων του και η Αστυνομία.... κοιμόταν!

Γράφει ο ΘΡΑΣΟΣ ΑΒΡΑΑΜ Δημοσίευση 1/6/2021

«Επώνυμο» κορονοπάρτι κι ο Θεός βοηθός
' χρόνος ανάγνωσης

Ένα «επώνυμο» πάρτι σε περιοχή έξω από την πόλη της Μυτιλήνης στον κόλπο της Γέρας που τέλειωσε σήμερα τα χαράματα, έρχεται να αποδείξει ότι κάποιοι σε αυτόν τον τόπο μυαλό δεν βάζουν. Και δυστυχώς ουσιαστική αστυνόμευση για την αντιμετώπιση του κορονοιού δεν υπάρχει.

Την ίδια ώρα ο δοκιμαζόμενος κοντά ενάμιση χρόνο τώρα κλάδος των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος δεν δικαιούται να έχει ούτε... κλασική μουσική. Η Αστυνομία ασχολείται με τις τέντες των μαγαζιών της Επάνω Σκάλας. Και ο Χαρδαλιάς στέλνει μηνύματα μιλώντας για μεγάλη αύξηση των κρουσμάτων του κορονοϊού στη Λέσβο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Το πάρτι του επώνυμου ποδοσφαιριστή σε ΠΑΕ της Α Εθνικής των Βig-4 άρχισε νωρίς χθες το απόγευμα σε παραθαλάσσιο σπίτι στον κόλπο της Γέρας έξω από την πόλη της Μυτιλήνης. Περιλάμβανε κυριολεκτικά ότι.... απαγορεύεται. Πολλές δεκάδες καλεσμένους που έφαγαν και ήπιαν και χόρεψαν υπο τους ήχους ηχοσυστημάτων που ακούγονταν στην άλλη πλευρά του κόλπου της Γέρας. Ενώ ήταν τέτοιο το θράσος των διοργανωτών που την ώρα που ο οικοδεσπότης ποδοσφαιριστής έκοβε την πολυώροφη τούρτα των γενεθλίων του έγινε η νύχτα μέρα από τα βεγγαλικά που ρίχτηκαν.

Βεγγαλικά που ήταν ορατά από παντού πλην όμως της Αστυνομίας που για μια ακόμα φορά δεν είδε, δεν άκουσε και δεν έμαθε τίποτα.Χαρακτηριστικό του θράσους των διοργανωτών ήταν τα πολλά βίντεο που ανέβηκαν στο Facebook αποδεικτικά του ότι οι νόμοι φαίνεται πως λειτουργούν μόνο με όσους τους σέβονται.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Νεκρός στο λιμάνι της Μυτιλήνης

Εντοπίσθηκε το πρωί του Σαββάτου από στελέχη του Λιμεναρχείου Μυτιλήνης
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Γιορτάζει το παρεκκλήσι των Αγίων Ακινδύνων στη Μυτιλήνη

Διαβάστε εδώ πότε χτίστηκε το παρεκκλήσι που βρίσκεται δίπλα στον ναό του Αγίου Θεράποντα
ΔΡΑΣΕΙΣ

Εθελοντική αιμοδοσία στο Σκόπελο της Γέρας

Την Κυριακή 2 Νοεμβρίου από τις 9.30 ως τις 13.30
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Ισχυροί νοτιάδες και καταιγίδες στο ανατολικό Αιγαίο

Άνεμοι μέχρι 8 μποφόρ θα επικρατήσουν την Δευτέρα αναφέρει ανακοίνωση του Λιμεναρχείου Μυτιλήνης
ΥΓΕΙΑ

Η Καλλονή στα ροζ για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού

Μικροί και μεγάλοι συμμετείχαν στον Ροζ Περίπατο, στέλνοντας μήνυμα ελπίδας και ενημέρωσης από το θεματικό πάρκο Βασιλειάδη
ΧΩΡΙΑ

Κουταλέλης: Τιμώ το έργο του Κώστα Ρούσσα

Ο νέος πρόεδρος της Αγιάσου γυρνά σελίδα μετά την απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου Μυτιλήνης και δηλώνει πως η Αγιάσος αξίζει ενότητα, συνεννόηση και δημιουργικό πνεύμα
ΕΛΛΑΔΑ

Νέα δικογραφία για τον ΟΠΕΚΕΠΕ στη Βουλή

Πληροφορίες για εμπλοκή υπουργού
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Ψαρά: Ασφαλτοστρώθηκε ο δρόμος προς τη Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου

Ολοκληρώθηκε ένα πολύ σημαντικό έργο για το νησί
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Πρώτη γνωριμία και προπόνηση για την Ακαδημίας Ποδηλασίας

Μικροί και μεγάλοι αγκάλιασαν την δράση του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου
ΧΩΡΙΑ

Ο Μουτζούρης «βάζει πλάτη» για το λιμάνι του Μολύβου

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου θα χρηματοδοτήσει τη μελέτη επέκτασης του προσήνεμου μόλου
ΕΛΛΑΔΑ

Επεισοδιακό δείπνο για τον Μάκη Βορίδη στο Ηράκλειο

Δέχθηκε βροχή από αβγά μέσα σε γνωστό εστιατόριο
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

«Ο Μόγλης στο Νησί»: η επιστροφή της παρέας στον αέρα

Θοδωρής Χατζημήτρος, Ανθή Παζιάνου και Νικόλας Αθανάσης στήνουν ραδιοφωνικό κύκλο με μνήμη, χιούμορ και ματιά στο σήμερα