× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Είδαν τον Δημήτρη της Συκαμνιάς στη Χαλκίδα

Ενάμιση μήνα μετά την εξαφάνισή του ειδοποιήθηκε η «Γραμμή Ζωής»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 27/5/2021

Είδαν τον Δημήτρη της Συκαμνιάς στη Χαλκίδα
' χρόνος ανάγνωσης

Ο επιχειρηματίας Θεοδόσης Γεωργουλόπουλος κάλεσε χθες την Γραμμή Ζωής και ανέφερε ότι έπεσε πάνω στον άνθρωπο που είχε δει στην τηλεόραση μετά την ενεργοποίηση του κοινωνικού συναγερμού Silver Alert για την ανεύρεση του, τον Δημήτρη από τη Σκάλα Συκαμνιάς.

Η Γραμμή Ζωής είχε ειδοποιηθεί πρώτα από συγγενείς του Δημήτρη, χτες το απόγευμα και άμεσα ενεργοποίησε τον συναγερμό. Αλλά οι συγγενείς του δήλωσαν ότι είχε εξαφανιστεί από τις 6 Απριλίου. Και μάλιστα στα τέλη Μαρτίου άτομα του στενού του περιβάλλοντος είχαν δηλώσει στο «Ν» ότι βρίσκονταν σε ασφαλές σημείο με άμεση πρόσβαση σε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, και βρίσκονταν στο Δρομοκαϊτειο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Έχω την εντύπωση και με μεγάλη σιγουριά πιστεύω ότι το απόγευμα της περασμένης Κυριακής ο συγκεκριμένος άνθρωπος ήταν στο Προκόπι Εύβοιας έξω από την εκκλησία του Αγίου Ιωάννου του Ρώσου» αναφέρει στο protothema.gr o Χαλκιδαίος επιχειρηματίας. Για να προσθέσει: «Κάτι έλεγε μόνος του χαμογελαστά και με χαιρέτησε. Είχε μαζί του ένα μικρό σλιπιμπανκ και ένα ταγάρι χιαστί. Το παντελόνι που φορούσε ήταν λίγο κοντύτερο από το κανονικό, σι θρου μπλουζάκι και κολιέ στον λαιμό του. Τον είδα πάλι στις 09:00 με τα ίδια ρούχα στον κεντρικό δρόμο που ενώνει την Χαλκίδα με την Νέα Αρτάκη στην στροφή Τσεκούρα με κατεύθυνση προς Νέα Αρτάκη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Θεοδόσης Γεωργουλόπουλος δημοσιοποίησε την μαρτυρία του στην σελίδα του στο Facebook και μια φίλη του, ισχυρίζεται ότι πιθανόν να συνάντησε μπροστά της τον Δημήτρη Καλογιάννη.

Συγκεκριμένα, γράφει: «Σήμερα που ανεβαίναμε με τα πόδια στον Άγιο Ιωάννη τον Ρώσο λίγο μετά τον Άγιο, μας μίλησε ένας κύριος που έψαχνε πώς να πάει στον Άι Γιώργη. Μοιάζει πολύ με την φωτογραφία. Μακάρι να βρεθεί».

O επιχειρηματίας δημοσιοποίησε την μαρτυρία του στη σελίδα του στο Facebook και τότε μια φίλη του σχολίασε ότι είδε και εκείνη το συγκεκριμένο πρόσωπο. «Σήμερα ( Πέμπτη 26 Μαϊου) που ανεβαίναμε με τα πόδια στον Άγιο Ιωάννη τον Ρώσο λίγο μετά τον Άγιο, μας μίλησε ένας κύριος που έψαχνε πως να πάει στον Άϊ Γιώργη. Μοιάζει πολύ με τον κύριο στη φωτογραφία», έγραψε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

O Δημητρης Καλογιάννης είναι 64 ετών έχει γαλανά μάτια, ύψος 1,75μ και είναι αδύνατος. Την ημέρα που εξαφανίστηκε, φορούσε κόκκινο πουλόβερ και λευκό παντελόνι.

Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με την υπηρεσία Silver Alert, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Αποχαιρετισμός σε έναν φωτεινό δάσκαλο και άνθρωπο του πνεύματος

Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Λέσβου τιμά τη μνήμη και το έργο του Παναγιώτη Παρασκευαΐδη
Αποχαιρετισμός σε έναν φωτεινό δάσκαλο και άνθρωπο του πνεύματος
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Αύξηση των βροχοπτώσεων στη Μυτιλήνη την περίοδο 2025 – 2026

Στα 482 χιλιοστά το ύψος βροχής έως τις 26 Ιανουαρίου – Αισιοδοξία για τέλος της ανομβρίας στη Λέσβο
Αύξηση των βροχοπτώσεων στη Μυτιλήνη την περίοδο 2025 – 2026
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Σημαντική ενίσχυση της Υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου Μυτιλήνης

Προγραμματίζεται η πρόσληψη εργατών μέσω ΑΣΕΠ, ενώ άμεσα θα ξεκινήσουν 13 άτομα από προηγούμενη προκήρυξη. Αναμένεται νέα προκύρηξη για την κάλυψη δύο θέσεων στην Υπηρεσία Δόμησης
Σημαντική ενίσχυση της Υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου Μυτιλήνης
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Νέες πολύτεκνες οικογένειες στη Λέσβο, αλλά με αυξανόμενες δυσκολίες

Ο πρόεδρος των Πολυτέκνων, Μιχάλης Κουφέλος μιλά για τον Σύλλογο με περιορισμένους πόρους και μεγάλο βάρος
Νέες πολύτεκνες οικογένειες στη Λέσβο, αλλά με αυξανόμενες δυσκολίες
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Ως 151 εκατ. ευρώ στο Βόρειο Αιγαίο από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων

Εγκρίθηκε από το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Περιφερειακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης
Ως 151 εκατ. ευρώ στο Βόρειο Αιγαίο από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Πρώτος στο Βόρειο Αιγαίο ο Δήμος Μυτιλήνης με εγκεκριμένο προϋπολογισμό για το 2026

Ο Παναγιώτης Χριστόφας ευχαριστεί υπηρεσίες και συνεργάτες για τη συλλογική προσπάθεια σε δύσκολες οικονομικές συνθήκες
Πρώτος στο Βόρειο Αιγαίο ο Δήμος Μυτιλήνης με εγκεκριμένο προϋπολογισμό για το 2026
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Σήφης Βαλυράκης, μέσα από τα μάτια του Νίκου Σηφουνάκη

Ο πρώην Υπουργος μίλησε στην εκδήλωση μνήμης για τον Σήφη Βαλυράκη πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου στό κτήριο της Ε.Σ.Η.Ε.Α με την ευκαιρία των πέντε χρόνων, από την δολοφονία του.
Ο Σήφης Βαλυράκης, μέσα από τα μάτια του Νίκου Σηφουνάκη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανοιχτή εκδήλωση ΚΚΕ ‑ ΚΝΕ στη Λέσβο

Την Τρίτη 27 Ιανουαρίου στο κτίριο Γεωγραφίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου με ομιλητή τον Βασίλη Πύρρο, μέλος του Γραφείου του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ
Ανοιχτή εκδήλωση ΚΚΕ ‑ ΚΝΕ στη Λέσβο
ΜΟΥΣΙΚΗ

Ορχήστρα νέων ετοιμάζει ο Δήμος Μυτιλήνης

Η πρώτη συνάντηση με τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου, στις 11:00 το πρωί, στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης.
Ορχήστρα νέων ετοιμάζει ο Δήμος Μυτιλήνης
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Δήλωση Μουτζούρη για τον δάσκαλο Παναγιώτη Παρασκευαΐδη

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης αναφέρθηκε στο ήθος και στον χαρακτήρα του εκλιπόντα
Δήλωση Μουτζούρη για τον δάσκαλο Παναγιώτη Παρασκευαΐδη
ΔΡΑΣΕΙΣ

Βασιλόπιτα για τους Παφλιώτες της Αθηνας

Ο Σύλλογος πραγματοποιεί εκδήλωση την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο Royal Olympic Hotel στις 11 το πρωί
Βασιλόπιτα για τους Παφλιώτες της Αθηνας
ΑΤΖΕΝΤΑ

Ερχεται η γιορτή των υγροτόπων στην Αλυκή Καλλονής

Συνεργασία Ομίλου Πειραιώς και Κέντρου Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης Ευεργέτουλα
Ερχεται η γιορτή των υγροτόπων στην Αλυκή Καλλονής