× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

«Υβριστές και συκοφάντες, στη δικαιοσύνη»

Η Κατερίνα Βόλτσιου μίλησε στο «Ν» για τη στοχοποίηση της από ομάδα ακροδεξιών και συνομιλητών τους, για το δικαίωμα της στην εργασία και προανήγγειλε προσφυγή στη Δικαιοσύνη

Γράφει ο ΘΡΑΣΟΣ ΑΒΡΑΑΜ Δημοσίευση 6/5/2021

«Υβριστές και συκοφάντες, στη δικαιοσύνη»
' χρόνος ανάγνωσης

Στη δικαιοσύνη προσφεύγει προκειμένου να υπερασπιστεί την προσωπικότητα και την επαγγελματική της υπόληψη η Κατερίνα Βόλτσιου μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου μετά την ανήθικη και χυδαία συκοφαντική διαδικτυακή επίθεση που δέχτηκε από γνωστά ακραία στοιχεία της Μυτιλήνης. Να υπενθυμίσουμε ότι η κ. Βόλτσιου ήταν μέχρι πρότινος πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Αγιάσου «Η Θεομήτωρ» και η θητεία της έχει αναγνωριστεί ως ιδιαιτέρως επιτυχημένη.

Η κ. Βόλτσιου μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή «Καλημέρα ΣΤΟ ΝΗΣΙ» στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΤΟ ΝΗΣΙ 99 FM περιέγραψε τα όσα βίωσε τις ημέρες του Πάσχα με την διαδικτυακή επίθεση, καθώς και τον τρόπο με το οποίο πρόκειται να αντιδράσει απέναντι σε αυτά τα ψεύδη και τις συκοφαντίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Συγκεκριμένα η κ. Βόλτσιου απαντώντας στην ερώτηση πως ξεκίνησε η όλη ιστορία τόνισε ότι «Όλα ξεκίνησαν από μια ανάρτηση που έκανε ο Νίκος Παπαγιαννίδης στο προσωπικό του προφίλ και με φωτογραφίζει. Τα σχόλια που συνοδεύουν την ανάρτηση χυδαία, απαξιωτικά. Ο κ. Παπαγιαννίδης λειτουργώντας ως «λαγός» πυροδότησε μια σειρά δημοσιευμάτων που εκθέτουν εμένα και την οικογένεια μου συνολικά, διαταράσσουν την οικογενειακή μου γαλήνη και φορτώνουν ανασφάλεια και φόβο τους ανθρώπους που με νοιάζονται. Ο ανήλικος γιος μου χαρακτηριστικά μπερδεμένος δεν μπορεί να καταλάβει γιατί η μητέρα του δέχεται αυτή την επίθεση. Η κόρη μου από μακριά ανησυχεί για την ασφάλεια μου».

«Με διαφορά μιας μέρας ο κ. Γιώργος Κουκούλας συνεχίζει, δημοσιοποίησε στο προσωπικό του προφίλ την σύμβαση μου με την Περιφέρεια, δημοσιοποιώντας παράλληλα και την διεύθυνση κατοικίας μου. Προχώρησε και σε σχολιασμούς που καμία σχέση έχουν με την αλήθεια . Ο κ. Χρήστος Πουλέλλης στη συνέχεια αναδημοσίευσε και πυροδότησε σχολιασμούς και πάλι προσβλητικούς».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παράλληλα η κ. Βόλτσιου σε άλλο σημείο της συνέντευξης της επεσήμανε ότι «Οι δημοσιεύσεις των συγκεκριμένων έχουν διαβαστεί από εκατοντάδες πολίτες κάποιοι από αυτούς σχολίασαν με ύβρεις και απειλές. Είμαι αναγκασμένη να εξαντλήσω κάθε νόμιμο δικαίωμα μου για να προφυλάξω εμένα και την οικογένεια μου. Προκαλώ τον κ. Παπαγιανίδη.

Να κατονομάσει δημόσια τον ηθικό αυτουργό και συκοφάντη μου, που με τόση ευκολία εμπιστεύτηκε και προχώρησε στη ψευδή ανάρτηση σε βάρος μου, διαφορετικά το ελαφρυντικό της παραπλάνησης αν αποφασίσει να το χρησιμοποιήσει δεν θα ευσταθεί και δεν θα πείθει.».

Σχετικά με την πρόσληψη
Η κ. Βόλτσιου αναφερόμενη στο ιστορικό της υπόθεσης με την πρόσληψη της και σε σχετική ερώτηση σημείωσε ότι «ως πολίτης αυτής της χώρας άσκησα το νόμιμο δικαίωμα μου να διεκδικήσω μια θέση που βάσει της προκήρυξης είχα τα τυπικά προσόντα. Αυτό σήμαινε ότι κατέθεσα όλα τα δικαιολογητικά που απαιτούσε η προκήρυξη (πιστοποίηση εμπειρίας και πτυχία). Με διαδικασία ΑΣΕΠ ελέγχθηκαν, μετρήθηκαν και μετά την πρόσληψη μου εντάχθηκα στην ομάδα εργασίας που υλοποιεί μια πράξη ευρωπαϊκού προγράμματος».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τέλος η κ. Βόλτσιου ευχαρίστησε τους δημοκρατικούς συμπολίτες μας που της έστειλαν μηνύματα συμπαράστασης. «Πραγματικά με στήριξαν τις δύσκολες ημέρες που πέρασα το Πάσχα. Αυτό όμως που με στήριξε καθοριστικά ήταν η συμπαράσταση της οικογένειας μου και των συντρόφων μου».

Ολόκληρη την συνέντευξη της Κατερίνας Βόλτσιου μπορείτε να την ακούσετε παρακάτω.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΑΓΡΟΤΕΣ

«Θανατώνουν κοπάδια για να μη ζημιωθούν οι βιομήχανοι της φέτας»

Ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Λευτέρης Νικολάου - Αλαβάνος κατήγγειλε στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου τις κυβερνητικές και ευρωπαϊκές πολιτικές για τη διαχείριση του αφθώδους πυρετού στη Λέσβο, ζητώντας πλήρεις αποζημιώσεις και ουσιαστικά μέτρα στήριξης
«Θανατώνουν κοπάδια για να μη ζημιωθούν οι βιομήχανοι της φέτας»
ΧΩΡΙΑ

Κυκλοφοριακή αγωγή από μικρή ηλικία στο σχολείο της Πηγής

Η Υποδιοικήτρια του Τμήματος Τροχαίας ενημέρωσε μαθητές Νηπιαγωγείου και Δημοτικού για ασφαλείς μετακινήσεις
Κυκλοφοριακή αγωγή από μικρή ηλικία στο σχολείο της Πηγής
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Μήνυμα Χριστόφα για την Εργατική Πρωτομαγιά με έμφαση στη στήριξη της εργασίας

Ο Δήμαρχος Μυτιλήνης τονίζει ότι η προστασία της εργασίας αποτελεί προϋπόθεση για μια βιώσιμη και συνεκτική κοινωνία
Μήνυμα Χριστόφα για την Εργατική Πρωτομαγιά με έμφαση στη στήριξη της εργασίας
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Πυρά Κουφέλου κατά της Δημοτικής Αρχής Μυτιλήνης για τον αφθώδη πυρετό

Καταγγέλλει ευθύνες του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λέσβου και του Δήμου για ελλιπή προληπτικά μέτρα
Πυρά Κουφέλου κατά της Δημοτικής Αρχής Μυτιλήνης για τον αφθώδη πυρετό
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Ξεκινά την 1η Μάη η αντιπυρική περίοδος

Η Πυροσβεστική καλεί τους πολίτες να τηρούν αυστηρά τα μέτρα πρόληψης για την αποφυγή πυρκαγιών
Ξεκινά την 1η Μάη η αντιπυρική περίοδος
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Ισχυροί βόρειοι άνεμοι έως 8 μποφόρ στο Αιγαίο την Πρωτομαγιά

Το Λιμεναρχείο απευθύνει σύσταση προς τους ιδιοκτήτες σκαφών κάθε τύπου να μεριμνήσουν για την ασφαλή πρόσδεση και φύλαξή τους
Ισχυροί βόρειοι άνεμοι έως 8 μποφόρ στο Αιγαίο την Πρωτομαγιά
ΧΩΡΙΑ

Αποκαταστάθηκε η βλάβη στον αγωγό νερού προς Θερμή

Έκκληση Βάλεση για προσοχή στην κατανάλωση έως ότου γεμίσουν οι δεξαμενές
Αποκαταστάθηκε η βλάβη στον αγωγό νερού προς Θερμή
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Κλειστό τις Κυριακές του Μαΐου το Αρχαίο Θέατρο Μυτιλήνης

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Εφορείας Αρχαιοτήτων Λέσβου
Κλειστό τις Κυριακές του Μαΐου το Αρχαίο Θέατρο Μυτιλήνης
ΑΓΡΟΤΕΣ

«Τι θα κάνετε για τους κτηνοτρόφους;» λέει η Λαϊκή Συσπείρωση

Στο επίκεντρο της λογοδοσίας του Δημοτικού Συμβουλίου Δυτικής Λέσβου θέτει τα μέτρα στήριξης
«Τι θα κάνετε για τους κτηνοτρόφους;» λέει η Λαϊκή Συσπείρωση
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Νέα κοινοβουλευτική παρέμβαση Παρασκευαΐδη για το Νοσοκομείο Λήμνου

Eπαναφέρει το θέμα της υποστελέχωσης και ζητά άμεσες λύσεις
Νέα κοινοβουλευτική παρέμβαση Παρασκευαΐδη για το Νοσοκομείο Λήμνου