× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

«Πες το κι έγινε» από τον Ταξιάρχη Βέρρο

Δωρεά 10 tablets στους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Αγίας Παρασκευής που το είχαν ζητήσει με γράμμα τους

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 25/12/2020

«Πες το κι έγινε» από τον Ταξιάρχη Βέρρο

«Δήμαρχε σε παρακαλώ να μας δώσεις laptop και tablet. Εάν πραγματοποιηθεί η επιθυμία μου, θα σου στέλνω κάθε χρόνο έναν τενεκέ λάδι», είχε γράψει χαρακτηριστικά ένα από τα παιδιά που έστειλαν γράμματα με τις επιθυμίες στον δήμαρχο Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχη Βέρρο τις παραμονές των Χριστουγέννων. Ο δήμαρχος ικανοποίησε την επιθυμία των παιδιών στο άψε σβήσε καθώς σήμερα ανήμερα των Χριστουγέννων δώρισε στο σχολείο 10 tablets.

Συγκεκριμένα ο Ταξιάρχης Βέρρος αναρτώντας την εικονιζόμενη φωτογραφία σημείωσε τα εξής: «Ο εικονιζόμενος μόλις παρέδωσε τα 10 tablets στον Διευθυντή του Σχολείου της Αγ. Παρασκευής. Μόλις και πρόλαβα να τον φωτογραφίσω. Από μένα η ευχή είναι να τα βοηθήσουν στην απόκτηση γνώσης και να είναι γερά».

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ