× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Προς ΣΥΡΙΖΑ: «Ποια είναι η εναλλακτική του ΟΧΙ σε καμία δομή;»

Πρόσκληση σε debate από τον πρόεδρο ΝΟΔΕ Λέσβου της Νέας Δημοκρατίας, Π. Τζιμή, ο οποίος διαπιστώνει στο «Ν» ότι «έχουν αλλάξει τα πράγματα από την Καράβα»

Γράφει η ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ Δημοσίευση 12/12/2020

Προς ΣΥΡΙΖΑ: «Ποια είναι η εναλλακτική του ΟΧΙ σε καμία δομή;»

Πρόσκληση σε ένα διαδικτυακό debate ου θα συντονίσει το «Ν» έκανε στον ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου με θέμα τη δημιουργία νέας δομής προσφύγων και μεταναστών ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λέσβου της ΝΔ, Προκόπης Τζιμής, μιλώντας εφ’ όλης της ύλης στο ρ/σ του «Ν» στους 99 στα fm και την εκπομπή «Ανθέων 99».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο κ. Τζιμής, επίσης κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου να απαντήσει ποια εναλλακτική πρόταση έχει εφόσον λέει «ΟΧΙ» σε καμία νέα δομή. Από την άλλη δεν δίστασε να αναφέρει ότι η ΝΔ έχει κάνει την αυτοκριτική της, σημειώνοντας ότι «πρέπει να αντιλαμβανόμαστε τι συμβαίνει στη χώρα μας», αλλά επισημαίνοντας και τη γεωγραφική θέση της Λέσβου, υπογραμμίζοντας ότι μια ελεγχόμενη δομή εκτός αστικού ιστού θα είναι απολύτως ασφαλής και θα συνδράμει ώστε να προχωρήσει ο τόπος. Κληθείς να σχολιάσει το γεγονός ότι αρκετές κοινότητες αντιδρούν στην προτεινόμενη θέση στις Νέες Κυδωνίες και αν θα έχουμε νέα «Καράβα» ο Π. Τζιμής απάντησε ότι «έχουν αλλάξει τα πράγματα από την Καράβα» καθώς και ότι χρειάζεται ευελιξία, κάνοντας λόγο για επιδερμική ανάλυση από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτοντας ότι «τα μισόλογα δεν βοηθούν».

Σε σχέση με τις εσωκομματικές «πληγές» τόνισε ότι αυτές έχουν επουλωθεί, ενώ κληθείς να σχολιάσει τη στάση του Περιφερειάρχη ενάντια σε νέα δομή και τις σχέσεις του με τον κυβερνητικό βουλευτή, απάντησε ότι «οι διαφορετικές απόψεις δεν σημαίνουν και κομμένες γέφυρες». Ενώ για τα εσωκομματικά ανάφερε ότι δεν είναι το μείζον ζήτημα στην παρούσα φάση.

Ας σημειωθεί ότι ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ συμφωνεί με τη διαχείριση της πανδημίας από πλευράς κυβέρνησης, συγκρίνοντας μάλιστα τα αποτελέσματα σε σχέση με άλλες χώρες της Ευρώπης, ενώ πρόσθεσε ότι είναι απαραίτητες οι προσλήψεις υγειονομικών στα Νοσοκομεία, εκθειάζοντας νοσηλευτές, γιατρούς, καθαριστές και λοιπό προσωπικό του Νοσοκομείου Μυτιλήνης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορείτε να ακούσετε ΟΛΗ τη συνέντευξη:

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΧΩΡΙΑ

Παράσταση διαμαρτυρίας για τον υβριδικό σταθμό της Ερεσού

Θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 30 Απριλίου, στις 7.00 το απόγευμα στο Δημοτικό Συμβούλιο Δυτικής Λέσβου, όπου θα συζητηθεί το θέμα. Το κάλεσμα για την παράταση διαμαρτυρίας απευθύνει η Κίνηση «Ελεύθερα Βουνά στη Λέσβο»
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Περισσότερες δωρεάν θέσεις παρκαρίσματος στο λιμάνι της Μυτιλήνης

Δείτε εδώ τι προβλέπει η απόφαση που έλαβε το Δ.Σ. του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λέσβου
ΥΓΕΙΑ

Καθαρίστηκε ο αύλειος χώρος του Νοσοκομείου Μυτιλήνης

Ευχαριστίες Καμπούρη στον Δήμο Μυτιλήνης για την άμεση ανταπόκριση
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με τους φορείς της Λέσβου θα συναντηθεί ο Στέφανος Κασσελάκης

Επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη Μυτιλήνη
ΧΩΡΙΑ

Διανομή προϊόντων του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Περιφέρειας

Αναλυτικά οι ημέρες και ώρες διανομής
ΑΤΖΕΝΤΑ

Ανοίγουν τα ιαματικά Λουτρά Πολιχνίτου

Πολλά υποσχόμενη κίνηση για εξυπηρέτηση 500 ατόμων τα επόμενα δύο χρόνια
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Eπισκευές στα δημοτικά κτίρια του Δήμου Μυτιλήνης

Με προϋπολογισμό 99.999,99 ευρώ, που χρηματοδοτείται από πιστώσεις του Δήμου
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Αγάπη, αλληλεγγύη και στήριξη ζητά ο Σύνδεσμος Πολυτέκνων Λέσβου

Από τις 2.300 μέλη, μειώθηκαν σε 2.000: «Παρά το δημογραφικό πρόβλημα δεν στηρίζονται οι πολύτεκνοι» λέει ο πρόεδρος, Μ. Κουφέλος
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Νέο τροχαίο ατύχημα στην Αγία Τριάδα Καλλονής

Σε καρμανιόλα εξελίσσεται ο νέος οδικός κόμβος που δόθηκε στην κυκλοφορία πριν από μια εβδομάδα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρέμβαση Αθανασίου για την σεξουαλική κακοποίηση παιδιών

Ο βουλευτής της Ν.Δ. συμμετείχε στην παρουσίαση του βιβλίου του εγκληματολόγου Άγγελου Τσιγκρή