× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Τελευταίο αντίο στα αδικοχαμένα αγγελούδια

Κλίμα οδύνης και σπαραγμού στις κηδείες των δύο μαθητών την Κυριακή στη Σάμο

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 1/11/2020

Τελευταίο αντίο στα αδικοχαμένα αγγελούδια

Σε κλίμα οδύνης και σπαραγμού είπαν την Κυριακή οι κάτοικοι της μαρτυρικής  Σάμου το τελευταίο αντίο στους δύο άτυχους μαθητές που έχασαν τη ζωή τους στο μεγάλο σεισμό της Παρασκευής όταν καταπλακώθηκαν από τοίχο την ώρα που επέστρεφαν από το σχολείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στα λευκά η συμμαθητές της Κλαίρης 

Στις 12 το μεσημέρι τελέσθηκε στον ιερό ναό Αγίου Χαράλαμπου στο Βαθύ της Σάμου η κηδεία της 15χρονης Κλαίρης.  Οι συμμαθητές και φίλοι της έφτασαν στον ιερό ναό ντυμένοι στα λευκά και κρατώντας στα χέρια τους λουλούδια, ενώ τραγικές φιγούρες ήταν οι γονείς της αδικοχαμένης μαθήτριας.

Πρώτη φορά τόση θλίψη...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στις 3 το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου η κηδεία του 17χρονου Άρη. Συγγενείς, φίλοι, συμμαθητές και καθηγητές βρέθηκαν στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας για να αποχαιρετήσουν τον 17χρονο μαθητή. Λίγο προτού ξεκινήσει η τελετή ο διευθυντής του σχολείου, μιλώντας στους δημοσιογράφους εξέφρασε τη λύπη του. «Πρώτη φορά στη ζωή μου νιώθω τόσο άσχημα όπως αυτή τη στιγμή», είπε.

Το «παρών» στις κηδείες των παιδιών έδωσαν μεταξύ άλλων η υφυπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη ενώ κλιμάκιο της ΕΜΑΚ που βρήκε τα παιδιά καταπλακωμένα από τα ερείπια βρέθηκε, επίσης, στην κηδεία. Επιπλέον, μεταξύ άλλων στην κηδεία βρέθηκε ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κώστας Μουτζούρης, καθώς και άνθρωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης του νησιού.

Όλα έγιναν σε πέντε δευτερόλεπτα...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για το θάνατο του γιου του και της 15χρονης Κλαίρης μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή ο πατέρας του 17χρονου Άρη, δημοσιογράφος Αλέξης Κομνηνός.

«Ο Άρης πήρε αγκαλιά την Κλαίρη για να την προστατέψει, αλλά δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν, όλα έγιναν μέσα σε πέντε δευτερόλεπτα, η πλάκα έπεσε κατευθείαν στα παιδιά και δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν», ανέφερε ο δημοσιογράφος στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Αυτιά.

Περιγράφοντας τα δραματικά γεγονότα, σημείωσε ότι πρώτα βρήκε με τον πατέρα της Κλαίρης τις τσάντες των παιδιών. Δήλωσε ότι οι διασώστες και οι πυροσβέστες σκάβανε με τα χέρια για να σώσουν τα παιδιά και ευχαρίστησε τον αρχηγό της πυροσβεστικής Σάμου Γιώργο Μιαούλη.

 

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Φεύγει το «Διαγόρας» έρχεται το «Νήσος Ρόδος»

Λύση στην αυξημένη κίνηση στην γραμμή Πειραιάς – Χίος – Μυτιλήνη η δρομολόγηση του πλοίου Ro – Pax της Hellenic Seaways
ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΑΒΗΣ
ΕΛΛΑΔΑ

Όλο το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ για την αντιμετώπιση της ακρίβειας

Μέτρα όπως μείωση των έμμεσων φόρων (ΦΠΑ και ΕΦΚ) και επιβολή πλαφόν στα κέρδη των εταιρειών σε όλη τη γραμμή εισαγωγής, παραγωγής και μεταφοράς των προϊόντων παρουσίασε με σχέδιο νόμου ο ΣΥΡΙΖΑ
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Το ριζάρι, των κόκκινων αυγών του φτωχού

ΣΤΡΑΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Ευχές για το Πάσχα από τον Κώστα Μουτζούρη

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου απευθύνει ευχές στους κατοίκους των νησιών μας
ΕΛΛΑΔΑ

Νίκος Μιχαλολιάκος: Αποφυλακίζεται ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής

Τι αποφάσισε το Δικαστικό Συμβούλιο και ποιους όρους έθεσε - Αντίθετος ο εισαγγελέας που τον κρίνει αμετανόητο
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Συνάντηση Μουτζούρη με Γεωργιάδη για ζητήματα υγείας στο Β. Αιγαίο

Πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με τους επικεφαλής των παρατάξεων και τους αντιπεριφερειάρχες στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου
ΕΛΛΑΔΑ

Το βάψιμο αυγών τη Μεγάλη Πέμπτη και όσα πρέπει να προσέξετε

Ένα από τα πιο διαδεδομένα έθιμα του Πάσχα
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Εκδήλωση για τη Λέσβο στο Λονδίνο με Λαζόπουλο

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση προβολής που διοργάνωσε η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Συναντήσεις Καλλία, Χατζηκυριαζή και Κουρσουμποά στη Λήμνο

Οι αντιπεριφερειάρχες Τεχνικών Έργων, Μεταναστευτικής Κρίσης και Οικονομικών επισκέφθηκαν το νησί και είχαν συναντήσεις με φορείς και αυτοδιοικητικούς
ΕΛΛΑΔΑ

Λήγει η προθεσμία για την επιστολική ψήφο

Εχουν εγγραφεί πάνω από 157.000 πολίτες
ΚΟΣΜΟΣ

Η «άλωση» των Βρυξελλών από τις Big Tech

Πώς οι Apple, Google, Microsoft, Facebook/Meta και Amazon οργανώνουν τις πιέσεις τους σε ευρωβουλευτές και άλλους αξιωματούχους της Ε.Ε.