× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

25 ταχεία τεστ Covid στο Κέντρο Υγείας Αντισσας

Επίσκεψη Καμπούρη για την εκπαίδευση του προσωπικού

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 7/10/2020

25 ταχεία τεστ Covid στο Κέντρο Υγείας Αντισσας
' χρόνος ανάγνωσης

Για την ανάγκη περιορισμού της διασποράς του κορονοϊού, ενόψει της έξαρσης της εποχικής γρίπης, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Μυτιλήνης, Γεώργιος Καμπούρης, μετέβη στο Κέντρο Υγείας Άντισσας, σήμερα Τετάρτη, συνοδευόμενος από την Διευθύντρια του Μικροβιολογικού Τμήματος του Νοσοκομείου Ειρήνη Ιατρουδέλλη, στο πλαίσιο των προσπαθειών για τον αποτελεσματικότερο συντονισμό των δομών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Φροντίδας Υγείας

Αφού πραγματοποιήθηκε η απαιτούμενη εκπαίδευση του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του Κέντρου Υγείας, σχετικά με τη χρήση και τον τρόπο λειτουργίας τεστ ταχείας εξέτασης αντιγόνων κορονοϊού (Covid 19 Ag Rapid Test), τους παραδόθηκαν 25 Rapid Test, ακολουθώντας αυστηρά τα  κριτήρια   και  τις  κατευθυντήριες οδηγίες  του  ΕΟΔΥ, όπως  αυτές  ισχύουν σήμερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Στις δύσκολες αυτές ημέρες που διανύουμε, η προώθηση της συνεργασίας μεταξύ όλων των βαθμίδων υγείας του νησιού μας αποτελεί σημαντική  συνιστώσα για την προάσπιση της υγείας των κατοίκων του νησιού μας και για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της πανδημίας Covid-19» επεσήμανε ο κ. Καμπούρης.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΓΕΥΣΗ

Γεύσεις και μουσική στη 4η Γιορτή Γκιουζλεμέ στα Μιστέγνα

Μεγάλη συμμετοχή και ένθερμο κλίμα στη γιορτή που τίμησε την τοπική κουζίνα και την πολιτιστική ταυτότητα της Λέσβου
ΑΤΖΕΝΤΑ

Η Λέσβος γεύεται το φως της ελιάς

Γευσιγνωσία Oleve στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας στις 29 Ιουλίου –Μια γαστρονομική εμπειρία υψηλής ποιότητας στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Lesvos Geopark Gastronomy
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Πέρασαν στους ημιτελικούς Μηλένα Κοντού και Βάλια Λυκομήτρου

Σημαντικές επιτυχίες στην πρώτη ημέρα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Κ23 για τα Ελληνικά χρώματα της κωπηλασίας
ΓΕΥΣΗ

Χρυσή διάκριση για τη Λέσβο!

Η Κοιν.Σ.Επ ΜΟΔΟΥΣΑ κατέκτησε το χρυσό βραβείο γεύσης στο 10ο Φεστιβάλ Ελαιολάδου & Ελιάς στην Καλαμάτα
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Δεινοθήρια, Αλιγάτορες και Σεκόιες από το Απολιθωμένο Δάσος Λέσβου!

Ιούλιος 2025 : Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες 10:00 – 12:00
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Οι Πρόσκοποι της Λέσβου κατασκήνωσαν στο Μάναγρο της Χίου

Στη σκιά των δέντρων και δίπλα στο κύμα, γεννιούνται οι καλύτερες ιστορίες
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΟΥΣΙΚΗ

Από τον Μπαχ στον Στραβίνσκι! Tο καλοκαίρι της Λέσβου με φόντο το 11ο Διεθνές Φεστιβάλ Μολύβου

Για όλο το πρόγραμμα μιλούν στο «Ν» η Λητώ Ντάκου με τον Δήμο Αβδελιώδη
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Animato ανοίγει το Φεστιβάλ Μουσικής του Δήμου Μυτιλήνης

Μια συναυλία αφιερωμένη στον μεγάλο συνθέτη από τις χορωδίες της Μυτιλήνης και τον Κώστα Μακεδόνα
ΓΕΥΣΗ

Παστές σαρδέλες: Πώς φτιάχνεται το «σούσι» της Λέσβου

Η συνταγή της γιαγιάς Μυρσινούλας
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Βόλτα στη «Λίμνη» της Ερεσού

Γράφει ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΗΣ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Το ούζο γίνεται εμπειρία στο καλοκαίρι της Λέσβου

OuzoFest 2025 με αρώματα γλυκάνισου, γεύσεις τοπικών αποσταγμάτων και παγωτό ούζο σε μια αυθεντική γιορτή πολιτισμού στο πάρκο Αγίας Ειρήνης στη Μυτιλήνη
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Η ποδηλασία στη Λέσβο έχει χορηγούς με ψυχή

Η δύναμη πίσω από τα πεντάλ: ευχαριστίες σε χορηγούς, υποστηρικτές και συνοδοιπόρους από τον Ποδηλατικό Σύλλογο Λέσβου