
Σε εξέλιξη παραμένει η επιχείρηση αντιμετώπισης της πυρκαγιάς στο φορτηγό-οχηματαγωγό πλοίο «Blue Carrier 2», η οποία εκδηλώθηκε τις πρωινές ώρες της Παρασκευής 25 Σεπτεμβρίου στη θαλάσσια περιοχή βόρεια της Μυκόνου.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση του Λιμενικού Σώματος, με μέριμνα της εταιρείας επιθαλάσσιας αρωγής και τη συνδρομή ρυμουλκών πλοίων, το «Blue Carrier 2» μεταφέρθηκε και παραμένει σε ασφαλές, υπήνεμο σημείο στη νοτιοδυτική πλευρά της Τήνου.
Στην περιοχή βρίσκονται και επιχειρούν πέντε ρυμουλκά, ενώ η προσπάθεια κατάσβεσης συνεχίζεται, καθώς εξακολουθούν να υπάρχουν εστίες φωτιάς πάνω στο πλοίο.
Για τα αίτια του περιστατικού διενεργείται προανάκριση από τη Λιμενική Αρχή Τήνου. Το Λιμενικό αναμένεται να ενημερώσει εκ νέου για κάθε νεότερη εξέλιξη.