× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Επιτέλους… Κολυμβητήριο!

Πάλι μνημόσυνο με ξένα κόλλυβα για τον δήμαρχο Μυτιλήνης- «Πολλά συγχαρητήρια για το θράσος χιλίων πιθήκων!» απαντά ο Σπύρος Γαληνός

Γράφει ο ΘΡΑΣΟΣ ΑΒΡΑΑΜ Δημοσίευση 25/9/2020

Επιτέλους… Κολυμβητήριο!

«Άλλη μία προεκλογική εξαγγελία της Δημοτικής Αρχής γίνεται πραγματικότητα» βαυκαλίζεται ο Δήμαρχος Μυτιλήνης, Στρατής Κύτελης με ανακοίνωσή του, αναφορικά με την προκήρυξη διεθνούς δημόσιου διαγωνισμού για την κατασκευή –επιτέλους!- του Κολυμβητηρίου στα Θέρμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Άλλη μία ανακοίνωση όπου παρουσιάζει έργα ως δικά του. Αφενός ο κ. Κύτελης ξεχνά, ακόμα και για λόγους πολιτικού πολιτισμού, να δώσει εύσημα εκεί όπου ανήκουν, αφετέρου ξεχνά ότι οι δημότες θα τον κρίνουν και από τα δικά του έργα, αλλά και το όραμά του για τον Δήμο Μυτιλήνης- όπου μέχρι στιγμής έχει περιοριστεί στις βάσεις που έχει θέσει ο τέως Δήμαρχος.

Ο Σπύρος Γαληνός

Ύστερα από όσα έχουν γίνει που παρουσιάζονται αποκλειστικά ως ενέργειες της Δημοτικής Αρχής Κύτελη, από τη βιώσιμη αστική ανάπλαση και το έργο από το Κάστρο στα Τσαμάκια, έως χτες με τον βιολογικό της νότιας πόλης και σήμερα με την ανακοίνωσή του για το Κολυμβητήριο στα Θέρμα, ο τέως Δήμαρχος Λέσβου, Σπύρος Γαληνός, δεν μπόρεσε παρά να σχολιάσει στο «Ν»: «Πολλά συγχαρητήρια για το θράσος χιλίων πιθήκων που… υλοποιείτε κύριε Κύτελη τις προεκλογικές σας δεσμεύσεις!».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μέχρι 12 Οκτωβρίου για τον διαγωνισμό

Η ανακοίνωση του Δημάρχου Μυτιλήνης στο μεταξύ προσθέτει: «Με απόφαση του Δημάρχου Μυτιλήνης, Στρατή Κύτελη, προκηρύσσεται Διεθνής Δημόσιος Διαγωνισμός για την κατασκευή Δημοτικού Ανοιχτού Κολυμβητηρίου στην περιοχή Θέρμα του Δήμου μας, εκτιμώμενης αξίας 4.999.911,79 Ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του νόμιμου ΦΠΑ. Ως τελευταία ημερομηνία υποβολής προσφορών ορίστηκε η Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 15:00.»

Το έργο θα περιλαμβάνει πισίνα Ολυμπιακών διαστάσεων, παιδική πισίνα, κερκίδες, κτηριακές εγκαταστάσεις και θέσεις πάρκινγκ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Προχωράμε» με… αμνησία

«Προχωράμε με όραμα, προχωράμε με έργα» καταλήγει ο Δήμαρχος Μυτιλήνης που αποσιωπά για δεύτερη ανακοίνωση στη σειρά τις ενέργειες του τέως Δημάρχου Λέσβου, Σπύρου Γαληνού και των αντιδημάρχων κ.κ. Κατσαρού και Καρασάββα, ώστε να μπορούμε να μιλάμε σήμερα για κολυμβητήριο στα Θέρμα.

Κι αυτό το λέμε γιατί ακόμα και σε έργα δικά του ο κ. Γαληνός, από όποια αιρετή θέση ευρίσκονταν ανέφερε πάντα τον Δημήτρη Βουνάτσο ως δήμαρχο, τον Παύλο Βογιατζή ως νομάρχη ή τον Αλέκο Μαθιέλλη. Όμως η αυτοδιοίκηση έχει συνέχεια και ειδικά στο θέμα του Κολυμβητηρίου, ένα έργο τέτοιων διαστάσεων δεν θα μπορούσε να το οραματιστεί ο καθένας.

Αλλά εδώ ο κ. Κύτελης δεν αναφέρει τον ίδιο του τον αντιδήμαρχο που «έτρεξε» για τη διαδικασία από την εκκίνηση του νεοσύστατου δήμου, τον Στρατή Τζιμή… Θα ανέφερε τις ενέργειες που έγιναν και τα πρόσωπα που προχώρησαν σε σκληρές διαπραγματεύσεις, ώστε να κατοχυρωθεί το Κολυμβητήριο στα Θέρμα;

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Κλειστό το Τσαρσί Χαμάμ τη Μεγάλη Παρασκευη

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Εφορείας Αρχαιοτήτων Λέσβου
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

«Προσβάλλετε την υπόληψή μου, θα προσφύγω στη δικαιοσύνη»

Ο πρόεδρος της ΑΔΕΛ Βασίλης Τσαγκάρης περνά στην αντεπίθεση με ανακοίνωσή του και απαντά στην παράταξη «Νέα δράση - νέος Δήμος» και στα όσα ειπώθηκαν στο δημοτικό συμβούλιο για το ακίνητο στη Θερμή
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Δωρεά ρουχισμού στον Σύνδεσμο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης

Από τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Β. Αιγαίου Μιχαήλ Σεβδυνίδη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Αυτοανακηρύχθηκε ανεπιθύμητος…»

Σχόλιο της Τομεακής Επιτροπής Λέσβου του ΚΚΕ για τον Άδωνι Γεωργιάδη
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Συστάσεις από την Πυροσβεστική για την αντιπυρική περίοδο

Δείτε αναλυτικά τα όσα πρέπει να προσέχουν οι πολίτες για την αποφυγή πυρκαγιάς
ΧΩΡΙΑ

Παρέμβαση για την επαναχάραξη γραμμών αιγιαλού και παραλίας

«Όχι άλλες καθυστερήσεις» αναφέρει η Πρωτοβουλία Ερεσού – Περιβαλλοντικός και Κοινωνικός Σύλλογος
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Tίμησαν τους Μυτιληνιούς εκτελεσμένους της Καισαριανής

Σε κλίμα συγκίνησης η εκδήλωση της Τομεακής Επιτροπής Λέσβου του ΚΚΕ
ΧΩΡΙΑ

Μια όμορφη πράξη στην Παναγιούδα

Τοποθετήθηκαν κάδοι ανακυκλωσης καπακιών για φιλανθρωπικό σκοπό
ΔΡΑΣΕΙΣ

Η βιώσιμη ανάπτυξη στο επίκεντρο

Δράσεις ευαισθητοποίησης, εκπαίδευσης και μιας νέας περιβαλλοντικής φιλοσοφίας θα πραγματοποιηθούν στην Πέτρα - Λέσβου
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Αρχίζει η κατασκευή των δικτύων του βιολογικού της νότιας Μυτιλήνης

Το Ελεγκτικό Συνέδριο πάγωσε την δεύτερη φάση του έργου
ΔΡΑΣΕΙΣ

Γιορτή της Kούνιας στο Ακράσι Λέσβου

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ακρασίου διοργανώνει και φέτος μια ξεχωριστή γιορτή στην πλατεία του χωριού την Λαμπροδευτέρα 6 Μαΐου, στις 11 το πρωί.
ΔΡΑΣΕΙΣ

Αναβιώνει το έθιμο της Κούνιας στην Αγρα

Την Δευτέρα 6 Μαΐου στην πλατεία της Άγρας στις 12:00 το μεσημέρι