× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Τηλεδιάσκεψη με τη συμμετοχή της ΔΕΥΑΛ

Με θέμα την Επικαιροποίηση Επιχειρησιακού Σχεδίου Λυμάτων Οικισμών Α, Β και Γ προτεραιότητας Βορείου Αιγαίου

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 3/8/2020

Τηλεδιάσκεψη με τη συμμετοχή της ΔΕΥΑΛ

Σε τηλεδιάσκεψη συμμετείχε, την Τρίτη 28 Ιουλίου, η ΔΕΥΑ Λέσβου με θέμα την Επικαιροποίηση Επιχειρησιακού Σχεδίου Λυμάτων Οικισμών Α, Β και Γ προτεραιότητας Βορείου Αιγαίου, την οποία πραγματοποίησε η Ειδική Γραμματεία Υδάτων (Ε.Γ.Υ.).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ΔΕΥΑ Λέσβου ενημέρωσε τα στελέχη της Ειδικής Γραμματείας Υδάτων για την πορεία των συγχρηματοδοτούμενων έργων, αλλά και για τις απαιτούμενες δράσεις για την ολοκλήρωση των έργων αποχέτευσης και Εγκαταστάσεων Επεξεργασίας Λυμάτων οικισμών Β΄ και Γ΄ προτεραιότητας Βορείου Αιγαίου. Τα στελέχη της ΔΕΥΑΛ, με την εμπειρία και τεχνογνωσία που διαθέτουν, περιέγραψαν την υφιστάμενη κατάσταση στους οικισμούς: Αγιάσος, Πολιχνίτος, Αγία Παρασκευή, Πέτρα, Μυτιλήνη και Καλλονή και επεσήμαναν τα έργα που πρέπει να δρομολογηθούν για την επίλυση των προβλημάτων στους παραπάνω οικισμούς.

Ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε από τα στελέχη της ΔΕΥΑ Λέσβου στην ενημέρωση των εκπροσώπων της Ειδικής Γραμματείας Υδάτων για την κατάσταση των υφιστάμενων δικτύων αποχέτευσης της Δημοτικής Κοινότητας Καλλονής και αναλύθηκε ο σχεδιασμός της ΔΕΥΑ Λέσβου για την αντιμετώπιση των προβλημάτων και την κατασκευή των απαιτούμενων έργων.

Για τον Οικισμό της Αγίας Παρασκευής η ΔΕΥΑΛ έχει ήδη εκπονήσει μελέτη για την κατασκευή των υπολειπόμενων δικτύων αποχέτευσης και θα υποβάλλει πρόταση για χρηματοδότηση κατασκευής των έργων αποχέτευσης.

Τέλος για τους οικισμούς Αγιάσου και Πολιχνίτου επισημάνθηκε ότι απαιτούνται συμπληρωματικά έργα κατασκευής δικτύων αποχέτευσης για την ολοκλήρωση των οικισμών.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προκαταβολική κριτική σε Μητσοτάκη από το ΠΑΣΟΚ

Ανακοίνωση της Ν.Ε. Λέσβου του ΠΑΣΟΚ κατηγορεί τoν Πρωθυπουργό πως «εξυπηρετεί αποκλειστικά και μόνον τις εταιρίες και τα μεγάλα συμφέροντα»
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Απομακρύνονται οι θάλαμοι των καρτοτηλεφώνων από τη Μυτιλήνη

Η Κοινότητα Μυτιλήνης σε συνεργασία με τον ΟΤΕ προχωρούν στην απομάκρυνση τους και την αποκατάσταση των πεζοδρομίων
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρασκευαΐδης: Ο δρόμος Καλλονής – Σιγρίου έργο του ΠΑΣΟΚ

Αναλυτική δήλωση του βουλευτή για το έργο που θα εγκαινιάσει ο Πρωθυπουργός, τις δημόσιες υποδομές που έχει ανάγκη η Λέσβος και τα προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπισθούν
ΥΓΕΙΑ

Ιατρείο ρύθμισης βηματοδοτών στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης

Θα λειτουργεί κάθε δεύτερη Τετάρτη με έναρξη την Μεγάλη Τετάρτη
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Βρεφικά πακέτα έλαβαν νέες μητέρες

Από την «Αποστολή» με τη χρηματοδότηση της Eurobank και τη συνεργασία του Δήμου Μυτιλήνης
ΧΩΡΙΑ

Πέθανε ο παλαιότερος και πιο ξακουστός ξυλογλύπτης της Αγιάσου

90 ετών έφυγε από τη ζωή ο Δημήτρης Καμαρός
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Νέα ασθενοφόρα για το ΕΚΑΒ

Παραμένει προϊστάμενος της Διαχειριστικής Αρχής Βορείου Αιγαίου ο Γιώργος Πλακωτάρης- Οι υπογραφές του Περιφερειάρχη, Κώστα Μουτζούρη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Eκτός ευρωψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ ο Παπανώτας

Με απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Καθαρά προεκλογική η επίσκεψη Μητσοτάκη στη Λέσβο»

Ανακοίνωση τoυ μέλους Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, Βάσως Χοχλάκα
ΧΩΡΙΑ

«Καμπανάκι» από μετεωρολόγους για τη Λέσβο

Κίνδυνος πλημμυρικών φαινομένων για αύριο Παρασκευή 19 Απριλίου «θα πέσει το περισσότερο νερό και ενδεχομένως με μεγάλη ένταση» σημειώνουν χαρακτηριστικά
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Καθαρίζουν τη Χαραμίδα

«Λέσβος χωρίς πλαστικά» με πλούσια δράση