× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Οι διακοπές μας... αλλιώς!

Ναταλία Γερμανού, Στέλιος Ρόκκος, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Γιώργος Αυτιάς, Χριστόφορος Μερούσης, αλλά και Μιμή Ντενίση πρωταγωνιστούν στην τουριστική καμπάνια της Περιφέρειας Β. Αιγαίου

Γράφει ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΗΣ Δημοσίευση 10/6/2020

Οι διακοπές μας... αλλιώς!

Την παρουσίαση της τουριστικής καμπάνιας «Πάμε Βόρειο Αιγαίο για διακοπές αλλιώς» πραγματοποίησε η Περιφέρεια Β. Αιγαίου, παρουσία εκπροσώπων αρκετών φορέων. Στόχος η προσέλκυση επισκεπτών στα νησιά της Λήμνου, της  Λέσβου, της Χίου, της Σάμου, της Ικαρίας, αλλά και των μικρότερων όπως τα Ψαρά, οι Οινούσσες, οι Φούρνοι και η Θύμαινα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημιουργήθηκαν συνολικά 6 τηλεοπτικά σποτς και αντίστοιχα ραδιοφωνικά, τα οποία από σήμερα θα αρχίσουν να «παίζουν» στο διαδίκτυο και τις επόμενες ημέρες σε σταθμούς περιφερειακής αλλά και πανελλαδικής εμβέλειας. Πρόκειται για σποτς που ετοιμάστηκαν μετά τις τελευταίες εξελίξεις που προέκυψαν από την πανδημία του κορονοϊού, στοχεύοντας στην αύξηση του εσωτερικού τουρισμού.

Πρωταγωνιστές τους, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης, άνθρωποι των νησιών που είναι γνωστοί από τον ευρύτερο χώρο της showbiz και συγκεκριμένα τραγουδιστές, ηθοποιοί, δημοσιογράφοι, παρουσιαστές και αθλητές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για το τηλεοτπικό σποτ της Λέσβου επιλέχθηκε η παρουσιάστρια Ναταλία Γερμανού, ενώ για το αντίστοιχο της Λήμνου ο τραγουδιστής Στέλιος Ρόκκος. Στο σποτ της Χίου πρωταγωνιστεί ο μαραθωνοδρόμος Χριστόφορος Μερούσης, στης Σάμου ο δημοσιογράφος Γιώργος Αυτιάς, ενώ στης Ικαρίας η τραγουδίστρια Ελευθερία Αρβανιτάκη.

Επιπρόσθετα, δημιουργήθηκε και ένα έκτο τηλεοπτικό σποτ συνολικά για τα νησιά του Βορείου Αιγαίου, ως ενιαίου τουριστικού προορισμού, στο οποίο πρωταγωνιστεί η ηθοποιός και σκηνοθέτης Μιμή Ντενίση, που μάλιστα πριν την πανδημία προγραμμάτιζε τα γυρίσματα της νέας της ταινίας στο νησί της Λέσβου.

Ο κ. Μουτζούρης τους ευχαρίστησε θερμά για το γεγονός ότι δέχθηκαν να συμμετέχουν στην καμπάνια της Περιφέρειας Β. Αιγαίου αφιλοκερδώς, προβάλλοντας ουσιαστικά τα νησιά από τα οποία κατάγονται σε ένα ευρύτερο κοινό και μάλιστα προσεχώς μέσα κι από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα κοινωνικά δίκτυα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Την παρουσίαση της καμπάνιας έκανε ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Μεταφορών κ. Νίκος Νύκτας, που στάθηκε στα πλεονεκτήματα και τις ομορφιές κάθε νησιού ξεχωριστά, τονίζοντας την πολιτιστική τους ταυτότητα, τα παραδοσιακά τους προιόντα, αλλά και τα σημεία αναφοράς τους στο χρόνο. Στο πλευρό του Περιφερειάρχη Κώστα Μουτζούρη βρισκόταν και ο Ειδικός Τεχνικός Σύμβουλος της Περιφέρειας σε θέματα τουρισμού κ. Γιώργος Τζιάλας, που στο πρόσφατο παρελθόν διατέλεσε Γενικός Γραμματέας Τουρισμού, επισημαίνοντας πως το αν η καμπάνια είναι καλή θα κριθεί εκ του αποτελέσματος, δηλώνοντας ωστόσο κολακευμένος από την πρόταση της Περιφέρειας Β. Αιγαίου και συγκεκριμένα του Κώστα Μουτζούρη.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Κλειστό το Τσαρσί Χαμάμ τη Μεγάλη Παρασκευη

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Εφορείας Αρχαιοτήτων Λέσβου
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

«Προσβάλλετε την υπόληψή μου, θα προσφύγω στη δικαιοσύνη»

Ο πρόεδρος της ΑΔΕΛ Βασίλης Τσαγκάρης περνά στην αντεπίθεση με ανακοίνωσή του και απαντά στην παράταξη «Νέα δράση - νέος Δήμος» και στα όσα ειπώθηκαν στο δημοτικό συμβούλιο για το ακίνητο στη Θερμή
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Δωρεά ρουχισμού στον Σύνδεσμο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης

Από τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Β. Αιγαίου Μιχαήλ Σεβδυνίδη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Αυτοανακηρύχθηκε ανεπιθύμητος…»

Σχόλιο της Τομεακής Επιτροπής Λέσβου του ΚΚΕ για τον Άδωνι Γεωργιάδη
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Συστάσεις από την Πυροσβεστική για την αντιπυρική περίοδο

Δείτε αναλυτικά τα όσα πρέπει να προσέχουν οι πολίτες για την αποφυγή πυρκαγιάς
ΧΩΡΙΑ

Παρέμβαση για την επαναχάραξη γραμμών αιγιαλού και παραλίας

«Όχι άλλες καθυστερήσεις» αναφέρει η Πρωτοβουλία Ερεσού – Περιβαλλοντικός και Κοινωνικός Σύλλογος
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Tίμησαν τους Μυτιληνιούς εκτελεσμένους της Καισαριανής

Σε κλίμα συγκίνησης η εκδήλωση της Τομεακής Επιτροπής Λέσβου του ΚΚΕ
ΧΩΡΙΑ

Μια όμορφη πράξη στην Παναγιούδα

Τοποθετήθηκαν κάδοι ανακυκλωσης καπακιών για φιλανθρωπικό σκοπό
ΔΡΑΣΕΙΣ

Η βιώσιμη ανάπτυξη στο επίκεντρο

Δράσεις ευαισθητοποίησης, εκπαίδευσης και μιας νέας περιβαλλοντικής φιλοσοφίας θα πραγματοποιηθούν στην Πέτρα - Λέσβου
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Αρχίζει η κατασκευή των δικτύων του βιολογικού της νότιας Μυτιλήνης

Το Ελεγκτικό Συνέδριο πάγωσε την δεύτερη φάση του έργου
ΔΡΑΣΕΙΣ

Γιορτή της Kούνιας στο Ακράσι Λέσβου

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ακρασίου διοργανώνει και φέτος μια ξεχωριστή γιορτή στην πλατεία του χωριού την Λαμπροδευτέρα 6 Μαΐου, στις 11 το πρωί.
ΔΡΑΣΕΙΣ

Αναβιώνει το έθιμο της Κούνιας στην Αγρα

Την Δευτέρα 6 Μαΐου στην πλατεία της Άγρας στις 12:00 το μεσημέρι