× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Η Μυτιλήνη στη 2η θέση!

Αποτελέσματα του Πανελλήνιου Φιλικού Διαγωνισμού «Με ποδήλατο στη δουλειά 2020»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 1/6/2020

Η Μυτιλήνη στη 2η θέση!

Τη δεύτερη θέση κατέλαβε η Μυτιλήνη στον Πανελλήνιο Φιλικό Διαγωνισμό «Με ποδήλατο στη δουλειά 2020» που διήρκησε από 18 έως 31 Μαίου 2020. Στο διαγωνισμό συμμετείχαν 186 άτομα απ' όλη την Ελλάδα που άφησαν το αυτοκίνητο σπίτι για 2 ολόκληρες εβδομάδες και χρησιμοποίησαν αποκλειστικά το ποδήλατο για τη μετακίνησή τους προς και από τη δουλειά τους. Επίσης στο διαγωνισμό συμμετείχαν συνολικά 62 ομάδες από 27 πόλεις της Ελλάδας. Την πρώτη θέση στην ομάδα «Πόλεις» κατέλαβε η Καρδίτσα.Οι διαγωνιζόμενοι δήλωσαν σε ποιο οργανισμό ανήκουν, έφτιαξαν ομάδες και εγγράφηκαν στην πόλη που ζουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στους "Οργανισμούς" στην πρώτη θέση είναι ο "Δήμος Καρδίτσας" με 28 συμμετοχές, 258 μετακινήσεις και 726 χιλιόμετρα. Στη γραμμή του τερματισμού τα APT ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ αν και με λιγότερες (9) εγγραφές αλλά περισσότερα χιλιόμετρα (1000) μας πήραν την 2η θέση κι έτσι ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου βρέθηκε στη 3η θέση με 10 εγγεγραμμένους, 93 μετακινήσεις και 644 χιλιόμετρα. Αλλαγή που έγινε μόλις τις τελευταίες ώρες της Κυριακής!

Στις "Ομάδες" την πρώτη θέση κατέλαβαν οι "Εκπαιδευτές Οδήγησης & Κυκλοφοριακής Αγωγής" από τον Άγιο Νικόλαο Κρήτης. Πρώτη συμμετοχή από τη Μυτιλήνη βρίσκουμε στην 6η θέση που κατετάγη το "Lesvos MTB" με 3 ανθρώπους στο διαγωνισμό, 31 μετακινήσεις και 215 χιλιόμετρα.

Άλλες συμμετοχές από τη Μυτιλήνη είναι το "Φαρμακείο Κατερίνα Παυλή" στην 18η θέση της Πανελλήνιας κατάταξης με 2 εγγραφές, 15 μετακινήσεις και 75 χιλιόμετρα, η "ΠΔΕ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ" στην 22η θέση, με μία συμμετοχή 14 μετακινήσεις και 70 χιλιόμετρα, το "Pet Shop - Κομμωτήριο Σκύλων Ραντανπλάν" στην 30η θέση, με έναν συμμετέχοντα, 12 μετακινήσεις και 24 χιλιόμετρα. Στην 32η Πανελλήνια θέση συναντάμε τα "Παιχνίδια Δουκαρέλλη" με έναν εγγεγραμμένο στο διαγωνισμό, 11 συνολικά μετακινήσεις και 85 ολόκληρα χιλιόμετρα καταγεγραμμένα!

Οι συμμετοχές από τη Μυτιλήνη ολοκληρώνονται με το "OpenSpace Μυτιλήνης" στην 39η σειρά της κατάταξης κι εδώ με έναν εγγεγραμμένο που έκανε 10 μετακινήσεις και συγκέντρωσε ακόμα 95 χιλιόμετρα για τις ομάδες της Μυτιλήνης!

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΥΓΕΙΑ

Ιατρείο ρύθμισης βηματοδοτών στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης

Θα λειτουργεί κάθε δεύτερη Τετάρτη με έναρξη την Μεγάλη Τετάρτη
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Βρεφικά πακέτα έλαβαν νέες μητέρες

Από την «Αποστολή» με τη χρηματοδότηση της Eurobank και τη συνεργασία του Δήμου Μυτιλήνης
ΕΡΓΑΣΙΑ

Ημέρα Καριέρας από τους Φοιτητές

Διοργάνωσαν Ημερίδα για δεύτερη χρονιά οι φοιτητικοί Σύλλογοι Κοινωνιολογίας και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας και Ιστορίας
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Νέα ασθενοφόρα για το ΕΚΑΒ

Παραμένει προϊστάμενος της Διαχειριστικής Αρχής Βορείου Αιγαίου ο Γιώργος Πλακωτάρης- Οι υπογραφές του Περιφερειάρχη, Κώστα Μουτζούρη
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Συνελήφθη ανήλικος για ναρκωτικά

Βρέθηκαν στην κατοχή του χάπια και χασίς, στη Μυτιλήνη
ΥΓΕΙΑ

Εκπαίδευση για την πυρασφάλεια στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης

Σε συνεργασία με την Πυροσβεστική
ΔΡΑΣΕΙΣ

Να... γεμίσουμε «το καλάθι της Αγάπης»!

Μετά την Καλλονή η δράση του Ερυθρού Σταυρού έρχεται στη Μυτιλήνη την Παρασκευή 19 και το Σάββατο 20 Απριλίου
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Καθαρίζουν τη Χαραμίδα

«Λέσβος χωρίς πλαστικά» με πλούσια δράση
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Στο 6ο Μαθητικό Συνέδριο της Αθήνας

Μαθητές από το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Τριανταφυλλοπούλου του Κάτω Τρίτους- Θερμά συγχαρητήρια από τη διευθύντρια
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΥΓΕΙΑ

Ξεκινά Ιατρείο Μνήμης, Ανοιας και Νόσου Πάρκινσον στο Κέντρο Υγείας Πλωμαρίου

Για την τηλεϊατρική και τις δράσεις στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, τις ελλείψεις στο Κέντρο Υγείας Μυτιλήνης και τις συνεργασίες μιλά στο «Ν» η πρόεδρος του 1ου ΤΟΠΦΥ Λέσβου, Ελένη Μακρή
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ
ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

Παραδόθηκε το προσφυγικό νεκροταφείο στον Δήμο Μυτιλήνης

Μια τελετή που άργησε πολλά χρόνια και ένα έργο στο Κάτω Τρίτος σε ένδειξη ανθρωπιάς για εκείνους που χάθηκαν στη θάλασσα
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Συνελήφθησαν για πλαστογραφία

Ένα ζευγάρι αλλοδαπών που ταξίδευε με πλοίο από Μυτιλήνη προς Χίο