«Μετά τα “οράματα”, ας επιστρέψουμε στην πραγματική ζωή»
Δηκτικό σχόλιο του Δημάρχου Δυτικής Λέσβου για τη συνέντευξη του Περιφερειάρχη – Στην τελική ευθεία ο δρόμος της Ποταμιάς
Από το NEWSROOM Δημοσίευση 22/3/2025

Με μια αιχμηρή ανάρτηση, ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου, Ταξιάρχης Βέρρος, σχολίασε με σαφή υπαινιγμό τη χθεσινή συνέντευξη του Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, τονίζοντας πως, πέρα από τα «οράματα» και τις τακτικές συνεντεύξεις τύπου, υπάρχουν και τα έργα που παραδίδονται στους πολίτες.
Συγκεκριμένα, ο κ. Βέρρος ανέφερε πως οι εργασίες στον δρόμο της Ποταμιάς συνεχίζονται με την κατασκευή των απαραίτητων τεχνικών έργων, επισημαίνοντας ότι, ήδη, από τα 9,5 χλμ του οδικού άξονα, τα 3,5 χλμ έχουν ασφαλτοστρωθεί, ενώ το έργο θα ολοκληρωθεί φέτος. Παράλληλα, έκανε λόγο για ένα έργο με πολλές δυσκολίες, το οποίο, ωστόσο, ολοκληρώνεται με κόστος «υποπολλαπλάσιο» άλλων οδικών έργων που κατασκευάζονται στο Βόρειο Αιγαίο.
«Βλέπετε, ο Δήμος Δυτικής Λέσβου δεν δίνει συνεντεύξεις τύπου κάθε 15 μέρες, αλλά έργα φτιάχνει και παραδίδει. Στο τέλος, δε, θα κριθεί από τους πολίτες, όπως όλοι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος, αφήνοντας σαφείς αιχμές για την επικοινωνιακή διαχείριση των έργων σε περιφερειακό επίπεδο.