Συντονίζονται οι αγρότες του Βορείου Αιγαίου
Ετοιμάζουν τις δικές τους κινητοποιήσεις στο πλαίσιο των αγωνιστικών διεκδικήσεων που έχουν ξεκινήσει στην ηπειρωτική Ελλάδα
Γράφει ο ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΑΒΗΣ Δημοσίευση 21/1/2025

Γενική συνέλευση του Πανσαμιακού Αγροτικού Συλλόγου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Ιανουαρίου, στις 5.00 το απόγευμα στο Πολιτιστικό Κέντρο του Πύργου. Ο Σύλλογος βρίσκεται σε συντονισμό με την Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Λέσβου, τον Αγροκτηνοτροφικό Σύλλογο Λήμνου και την Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων.
Στο κάλεσμα για την συνέλευση της Κυριακής τονίζεται πως η φετινή χρονιά είναι ιδιαίτερα δύσκολη λόγω ανομβρίας και τις χαμηλές αποδόσεις του καρπού σε λάδι. Μεγάλο πρόβλημα για το νησί είναι οι ζημιές που κάνουν τα αγριογούρουνα.
Ο Πανσαμιακός Αγροτικός Σύλλογος καλεί τα μέλη του σε μαζί συμμετοχή στην απεργιακή κινητοποίηση που έχει ανακοινωθεί για τις 12 Φεβρουαρίου από το Εργατικό Κέντρο του νησιού και το Σύλλογο Εργαζομένων του Νοσοκομείου Σάμου.