Η «ελιά σε δράση» φέρνει ελπίδα και υποστήριξη στις γιορτές
Με αλληλεγγύη και συνεργασία, ο σύλλογος συνεχίζει το έργο της προσφοράς
Από το NEWSROOM Δημοσίευση 21/12/2024

Για άλλη μια χρονιά, ο σύλλογος ΕΛΙΑ ΣΕ ΔΡΑΣΗ απέδειξε ότι η αλληλεγγύη είναι ο πυρήνας της δράσης του, καλύπτοντας επιτυχώς τις ανάγκες συνανθρώπων μας που αναδείχθηκαν μέσα από την κοινότητα. Με αφοσίωση και συλλογική προσπάθεια, πραγματοποίησε την καθιερωμένη γιορτινή δράση του, προσφέροντας είδη πρώτης ανάγκης σε οικογένειες που τα χρειάζονται, φροντίζοντας όχι μόνο για την υλική στήριξη, αλλά και για τη διατήρηση της ελπίδας και του χαμόγελου.
Ιδιαίτερα φέτος, η ΕΛΙΑ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ενίσχυσε τον Μιχαλέλειο Οίκο Ευγηρίας Πλωμαρίου, προμηθεύοντας τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης, χάρη στη συνεργασία με τον Διευθυντή της μονάδας κ. Στέφανο Σανιδά.
Η δράση αυτή δεν θα ήταν εφικτή χωρίς τη συμβολή σημαντικών αρωγών, τους οποίους ο σύλλογος ευχαριστεί θερμά:
- Την κα Ζαχαρίου Ανδριάνα και τον κ. Αϊβαλιώτη Μιχάλη
- Την Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Λέσβου (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΛΕΣ)
- Το προσωπικό, τη διεύθυνση και τις υποδιευθύντριες του καταστήματος ΜΑΣΟΥΤΗΣ CASH & CARRY
- Την εταιρεία Γαλακτοκομικών Μυστακέλλη Ι.Κ.Ε. με έδρα τον Μανταμάδο
- Το καφέ GOOD VIEW στη Θεοφίλου Χατζημιχαήλ 16, Μυτιλήνη
Με τη βοήθεια όλων αυτών των υποστηρικτών, η ΕΛΙΑ ΣΕ ΔΡΑΣΗ διασφάλισε ότι οι γιορτές θα συνοδευτούν από χαμόγελα και ζεστασιά, όπου υπήρχε ανάγκη.Με μήνυμα γεμάτο ευγνωμοσύνη, ο σύλλογος εύχεται σε όλους: "Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά, με υγεία, ευτυχία και περισσότερη ανθρωπιά για όλους μας."