× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Κλείσαμε έναν μήνα!

Η ενημέρωση στη Λέσβο αλλάζει

Δημοσίευση 4/3/2019

Κλείσαμε έναν μήνα!

Κλείσαμε και επίσημα έναν ημερολογιακό μήνα λειτουργίας και θέλουμε να ευχαριστήσουμε εσάς, καθέναν και καθεμιά από τους 52.000 επισκέπτες μας που αγκαλιάσατε το «Ν», stonisi.gr για την ενημέρωσή σας.

Η πρωτόγνωρη επιτυχία αυτού του εγχειρήματος βασίζεται στο ότι έχουμε γίνει δική σας επιλογή και αυτό μας ενισχύει, μας εμψυχώνει και μας… ξεκουράζει για να συνεχίσουμε στον δρόμο της αξιοπιστίας, της διασταύρωσης των πληροφοριών, του έγκυρου και μοναδικού ρεπορτάζ.

Η πρώτη μας μικρή «επέτειος» συμπίπτει και με την έκδοση του 2ου τεύχους της «Πλατείας»  που διανέμεται δωρεάν σε όλο το νησί και ελπίζουμε να το ξεφυλλίσετε και να σταθείτε στις διαδρομές, τα ταξίδια και τα ρεπορτάζ του, όπως κάνατε και με το πρώτο.

Από καρδιάς ευχαριστούμε και όλους και όλες τους αρθρογράφους και συνεργάτες μας που μοιράζονται από αυτό εδώ το βήμα, στο «Ν», τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους συμβάλλοντας στον δημόσιο διάλογο.

Και επειδή προσπαθούμε να γινόμαστε όλο και καλύτεροι, ώστε να γίνουμε «δικοί σας», κάθε παρατήρησή σας είναι για εμάς πολύτιμη.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ