× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Ρωτούσαν την σύζυγο και τα παιδιά του Βέρρου αν είναι Έλληνες!

Τους σταμάτησαν στο μπλόκο που έχει στήσει ο Δήμος Μυτιλήνης στους Λάμπου Μύλους

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 1/3/2020

Ρωτούσαν την σύζυγο και τα παιδιά του Βέρρου αν είναι Έλληνες!

Απίστευτα είναι τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες στη Λέσβο καθώς φαίνεται πως ορισμένοι αυτοδιοικητικοί του Δήμου Μυτιλήνης έχουν πάρει απόφαση να διχάσουν τους πολίτες του νησιού. Ότι δεν κατάφεραν τα ΜΑΤ και οι επιτάξεις έχουν βάλει μπρος να το κάνουν οι ίδιοι. Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε δημόσια ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος στο μπλόκο που έχει στήσει ο Δήμος Μυτιλήνης στην περιοχή των Λάμπου Μύλων σταμάτησαν την σύζυγο την κόρη και τον γιό του και τους ρώτησαν αν ήταν Έλληνες.

Συγκεκριμένα ο κ.Βέρρος ανέφερε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης: «Σταμάτησαν την σύζυγο μου, την κόρη και το γιο μου στους Λαμπου- Μύλους και ρωτούσαν αν είναι Έλληνες. Βέβαια, κατά τα ΜΑΤ, είναι Τουρκοσπόροι. Αλλά θα μου πείτε, τότε κοιμόταν και δεν ξέρουν».

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ