× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

«Να σταματήσει η καταστολή»

Έκκληση Βέρρου στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 25/2/2020

«Να σταματήσει η καταστολή»

"Έστω και την ύστατη στιγμή απευθύνω δραματική έκκληση στην κυβέρνηση και στον ίδιο τον πρωθυπουργό, να σταματήσουν οι αναίτιες ενέργειες καταστολής!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από χθες τα ξημερώματα, μέχρι και αυτή τη στιγμή, οι κάτοικοι της Λέσβου ζουν καταστάσεις πρωτόγνωρης για τα μέρη μας βίας και είναι αντιμέτωποι με δακρυγόνα και πάσης φύσης χημικά. Είμαστε μάρτυρες πρωτοφανων καταστάσεων, αναιτιας βίας και απρόκλητων επιθέσεων κατά πολιτών στην Καράβα και στο Διαβολόρεμα!

Κύριοι, η κόπωση μετά από μια ολόκληρη ημέρα "επιχειρήσεων" είναι κακός σύμβουλος... Σας καλώ έστω και τώρα να ξανασκεφτείτε τί κάνετε στον τόπο που σώζει την αξιοπρέπεια όλης της Ελλάδας και της Ευρώπης εδώ και πέντε χρόνια!" τονίζει σε ανακοίνωσή του πριν από λίγο ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου, Ταξιάρχης Βέρρος.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ