× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Του είχαν βάλει πέτρες για να πάει στο βυθό

Πώς βρήκε τον νεκρό Μπάμπη η ΕΛ.ΑΣ

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 22/1/2024

Του είχαν βάλει πέτρες για να πάει στο βυθό
' χρόνος ανάγνωσης

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο θρίλερ του Μεσολογγίου μετά τον εντοπισμό της σορού του 31χρονου Μπάμπη στο Ευηνοχώρι που «ξεκλειδώνει» την υπόθεση που απασχολεί εδώ και ημέρες το Πανελλήνιο.

Το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται την Κυριακή όταν ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος έκανε κινήσεις που υποδείκνυαν το συγκεκριμένο σημείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο έμπειρος σκύλος στις συγκεκριμένες έρευνες έδωσε ουσιαστικά ένα πρώτο στίγμα για το που βρίσκεται η σορός.

Οι έρευνες επαναλήφθηκαν και σήμερα με το σκυλί να υποδεικνύει και πάλι το ίδιο σημείο αυτή τη φορά ακόμα πιο έντονα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η σορός βρέθηκε σε κατάσταση σήψης και με εμφανή δαγκώματα από ζώα βρέθηκε, ύστερα από 18 ημέρες συνεχών ερευνών στην ευρύτερη περιοχή του Μεσολογγίου.


Αστυνομικές πηγές σημειώνουν ότι είναι εμφανές από την αυτοψία στο σημείο όπου βρέθηκε το πτώμα ότι ο δράστης ή οι δράστες επιχείρησαν να κρύψουν τον δολοφονημένο Μπάμπη. Βρήκαν πέτρες και άλλα βαριά αντικείμενα και τα τοποθέτησαν πάνω από το πτώμα, προσπαθώντας να το κρύψουν κάτω από το νερό.

Το ειδικά εκπαιδευμένο σκυλί ωστόσο μύρισε τη σορό και έτσι επετεύχθη ο εντοπισμός της. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Μπάμπης δεν ήταν δεμένος. Ο δράστης επιχείρησε να τον βυθίσει στο νερό με βαριά αντικείμενα. Το μισό πτώμα ήταν εκτός νερού και το άλλο μισό εντός. Στο σημείο υπάρχουν πολλά ζώα, ενώ επικρατεί φοβερή υγρασία. Η αναγνώριση έγινε εξ αρχής από τα ρούχα. Οι αστυνομικοί αναζητούν το όπλο που εκτιμάται ότι είχε πάνω του ο δράστης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το συγκεκριμένο σημείο είχαν περάσει ξανά άνθρωποι που συμμετείχαν στις έρευνες, ωστόσο, ήταν αδύνατο χωρίς τη βοήθεια σκύλου να αντιληφθεί καποιος τη σορό.

Στο σημείο πήγε η οικογένεια του 31χρονου που επιβεβαίωσε πως πρόκειται για τον Μπάμπη.Στο σημείο έφτασε και ο ιατροδικαστής που έκανε αυτοψία και αναμένεται να εξετάσει τη σορό για να αντλήσει πληροφορίες για το πως έγινε το έγκλημα.


Αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχει ένα στοιχείο που είναι ιδιαίτερα επιβαρυντικό για τον κρεοπώλη. Το σημείο όπου εντοπίστηκε η σορός και το σημείο που σταμάτησαν να εκπέμπουν σήμα τα δύο κινητά (του κρεοπώλη και του θύματος) ταυτίζονται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τέλος, συνεχίζονται οι έρευνες για το όπλο καθώς δεν αποκλείεται να έχει απορριφθεί κοντά στο σημείο που βρέθηκε το πτώμα.

Κατέρρευσε η μητέρα του 31χρονου
Με μια κραυγή αντέδρασε, το απόγευμα της Δευτέρας (22/01), η μητέρα του Μπάμπη Κούτσικου όταν έμαθε ότι εντοπίστηκε η σορός του 31χρονου στο Μεσολόγγι και, συγκεκριμένα, στον Κάμπο Ευηνοχωρίου.

Η μητέρα του 31χρονου έμαθε την τραγική είδηση ενώ ήταν απευθείας σύνδεση σε εξέλιξη με την εκπομπή «Live News» του MEGA και αναφώνησε τρεις λέξεις: «Το παιδί μου!».

Οι φίλοι και οι συγγενείς του Μπάμπη Κούτσικου βρίσκονται έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Μεσολογγίου, όπου συνεχίζεται η μαραθώνια απολογία του 50χρονου κρεοπώλη.

[ΠΗΓΗ]
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΕΛΛΑΔΑ

Σκληρή κριτική για τα μέτρα κατά της αισχροκέρδειας

Η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας ζητά μείωση ΦΠΑ, πλαφόν και επιστροφή προστίμων στους πολίτες
Σκληρή κριτική για τα μέτρα κατά της αισχροκέρδειας
ΕΛΛΑΔΑ

Η Σοφία Μητσοτάκη δίνει στη δημοσιότητα το εισιτήριό της από Ομάν

Eλπίζει «ότι εδώ ολοκληρώνεται αυτή η αθλιότητα»
Η Σοφία Μητσοτάκη δίνει στη δημοσιότητα το εισιτήριό της από Ομάν
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Νέα άφιξη 39 αλλοδαπών στη νοτιοανατολική Λήμνο

Μεταφέρονται από τη Λήμνο στο ΚΥΤ Μαυροβουνίου Λέσβου
Νέα άφιξη 39 αλλοδαπών στη νοτιοανατολική Λήμνο
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Νέα εποχή για το Λωβοκομείο Χίου με την έγκριση αρχιτεκτονικού διαγωνισμού

Το Υπουργείο Πολιτισμού άναψε το πράσινο φως για την ανάδειξη και επανάχρηση του ιστορικού συγκροτήματος στον Κοφινά, με στόχο τη δημιουργία πολιτιστικού πυρήνα για τη Χίο
Νέα εποχή για το Λωβοκομείο Χίου με την έγκριση αρχιτεκτονικού διαγωνισμού
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Αιχμές Βαλσαμίδη για έργα ακτοπλοΐα τουρισμό και προϋπολογισμό στο Βόρειο Αιγαίο

Έμφαση σε υποδομές, ύδρευση και τουριστική στρατηγική, με αναφορά σε καθυστερήσεις και ελλιπή συνεργασία
Αιχμές Βαλσαμίδη για έργα ακτοπλοΐα τουρισμό και προϋπολογισμό στο Βόρειο Αιγαίο
ΚΟΣΜΟΣ

Στη 13η μέρα του πολέμου ο Κόλπος φλέγεται και οι αγορές τρέμουν

Επιθέσεις σε τάνκερ, τελεσίγραφο Ισραήλ στον Λίβανο, πετρέλαιο πάνω από 100 δολάρια και ο Τραμπ μιλά για «τελείωμα της δουλειάς»
Στη 13η μέρα του πολέμου ο Κόλπος φλέγεται και οι αγορές τρέμουν
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Λήμνος: Ως τις 7 Απριλίου οι αιτήσεις αποζημίωσης

Οι πλημμυροπαθείς θα πρέπει να προχωρήσουν άμεσα στην κατάθεση αιτήσεων για λάβουν την προβλεπόμενη οικονομική ενίσχυση
Λήμνος: Ως τις 7 Απριλίου οι αιτήσεις αποζημίωσης
ΕΛΛΑΔΑ

Αντιδρά η Ελληνική Ένωση Καφέ στην επιβολή πλαφόν κέρδους

Ο πρόεδρος Τάσος Γιάγκογλου προειδοποιεί για ασφυξία στις επιχειρήσεις καφέ και ζητά επανεξέταση του μέτρου από την κυβέρνηση
Αντιδρά η Ελληνική Ένωση Καφέ στην επιβολή πλαφόν κέρδους
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Μένει μέχρι να φύγει το Super Star

Μικρή παράταση της δρομολόγησης του στην γραμμή
Μένει μέχρι να φύγει το Super Star
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Θεσσαλία και Βόρειο Αιγαίο χτίζουν νέα θαλάσσια γέφυρα συνεργασίας

Στη Λέσβο οι Πρόεδροι Επιμελητηρίων Μαγνησίας, Λάρισας, Τρικάλων, Καρδίτσας, Χίου και Σάμου μαζί με τον πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος Γιάννη Βουτσινά με επίκεντρο τη νέα ακτοπλοϊκή σύνδεση
Θεσσαλία και Βόρειο Αιγαίο χτίζουν νέα θαλάσσια γέφυρα συνεργασίας
ΕΛΛΑΔΑ

Πλαφόν σε καύσιμα και βασικά προϊόντα για τρεις μήνες

Έκτακτες ανακοινώσεις Χατζηδάκη – Παπασταύρου – Θεοδωρικάκου για την αντιμετώπιση της αισχροκέρδειας
Πλαφόν σε καύσιμα και βασικά προϊόντα για τρεις μήνες
ΕΛΛΑΔΑ

Πέθανε ο Γιώργος Μαρίνος

Τη δυσάρεστη είδηση ανακοίνωσε ο θεατρικός παραγωγός Πάνος Κατσαρίδης στο Πρωινό του ΑΝΤ1
Πέθανε ο Γιώργος Μαρίνος