× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Ο γυναικοκτόνος της 41χρονης εγκύου κατηγορείται και για βιασμό της αδελφής του

Προθεσμία για το Σάββατο πήραν ο σύντροφός της 41χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη και ο φίλος του

Δημοσίευση 10/1/2024

Ο γυναικοκτόνος της 41χρονης εγκύου κατηγορείται και για βιασμό της αδελφής του

 Οι δύο άνδρες που κατηγορούνται για τη δολοφονία της 41 ετών εγκύου -η σορός της οποίας βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας σε θαμνώδη δασική έκταση κοντά στο Μονοπήγαδο- πήραν προθεσμία από τον 4ο τακτικό ανακριτή Θεσσαλονίκης για να απολογηθούν το Σάββατο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον 39χρονο σύντροφό της και τον 34χρονο φίλο του, σε βάρος των οποίων ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, διακοπή κύησης και ληστεία (όλες σε βαθμό κακουργήματος και κατά συναυτουργία), όπως επίσης για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Εξεταζόμενοι προανακριτικά από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ο πρώτος αρνήθηκε τις κατηγορίες και επιφυλάχθηκε για περαιτέρω διευκρινήσεις στην απολογία του ενώπιον του ανακριτή, ενώ ο δεύτερος φέρεται να αποδέχθηκε μόνο τη συμμετοχή του στη ληστεία.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα είχαν φτάσει στο Δικαστικό Μέγαρο αμίλητοι και με σκυμμένα κεφάλια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ποινική δίωξη στον 39χρονο και για βιασμό της αδελφής του

Στο μεταξύ, σύμφωνα με δικαστικές πηγές, ο 39χρονος έχει καταγγελθεί στο πρόσφατο παρελθόν από την αδελφή του για βιασμό. Η υπόθεση έφτασε στη Δικαιοσύνη ύστερα από καταγγελία της αδελφής (τον Ιούνιο του 2022) στο Τμήμα Ασφαλείας Πυλαίας - Χορτιάτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μόλις πριν από λίγο καιρό ασκήθηκε ποινική δίωξη εις βάρος του για βιασμό, γενετήσιες πράξεις μεταξύ συγγενών και παράνομη οπλοφορία, ενώ η δικογραφία βρίσκεται προς χρέωση στις ανακριτικές αρχές.

Τα «θολά» σημεία της γυναικοκτονίας στη Θεσσαλονίκη

Τονίζεται, ότι κατά την ομολογία του στους αστυνομικούς ο 34χρονος ανέφερε ότι το κίνητρο ήταν οικονομικό. Το ίδιο είπε προφορικά στους αστυνομικούς και ο 39χρονος, ο οποίος ωστόσο γρήγορα φαίνεται ότι ανασκεύασε αρνούμενος κάθε εμπλοκή του στο έγκλημα. Όπως λένε αστυνομικές πηγές, το μόνο σημείο που «τέμνονται» η κατάθεση του 34χρονου και η προφορική αναφορά του 39χρονου αφορά στο οικονομικό κίνητρο.

Όπως έχει γράψει το ieidiseis, υπάρχουν όμως και άλλα «θολά» σημεία στην υπόθεση. Που βρήκε ο δράστης το καινούργιο στρώμα, το οποίο αντικατέστησε με το παλιό όταν το πέταξε στα σκουπίδια για να εξαφανίσει τα ίχνη (το αίμα της Γεωργίας).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεδομένου ότι η δολοφονία έγινε την Πρωτοχρονιά (συνεπώς ήταν κλειστά τα μαγαζιά) ενδεχομένως αυτό να σημαίνει ότι είχε ήδη έτοιμο ένα άλλο στρώμα (γεγονός που δείχνει ένα καλά οργανωμένο σχέδιο δολοφονίας).

Το παλιό στρώμα με το αίμα, το οποίο βρέθηκε δίπλα σε κάδο απορριμμάτων, δεν το είχαν μαζέψει οι άνθρωποι του Δήμου λόγω των εορτών. Αυτή ήταν σύμπτωση που βοήθησε εξαιρετικά την έρευνα.

Το ίδιο συνέβη με την κουβέρτα που βρέθηκε στα σκουπίδια, συνελέγη από τους αστυνομικούς και βρέθηκε πάνω της γενετικό υλικό της Γεωργίας, φανερώνοντας στους αστυνομικούς το έγκλημα.

Το μεγάλο ερώτημα είναι ποια στάση θα κρατήσει εφεξής ο βασικός κατηγορούμενος, που είναι ο σύντροφος της Γεωργίας. Οι αστυνομικοί προσπάθησαν για ώρες να τον κάνουν να «σπάσει» αλλά μάταια (παρά τα αδιάσειστα στοιχεία που επικαλούνταν). 

[ΠΗΓΗ]
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΕΛΛΑΔΑ

Λήγει η προθεσμία για την επιστολική ψήφο

Εχουν εγγραφεί πάνω από 157.000 πολίτες
ΚΟΣΜΟΣ

Η «άλωση» των Βρυξελλών από τις Big Tech

Πώς οι Apple, Google, Microsoft, Facebook/Meta και Amazon οργανώνουν τις πιέσεις τους σε ευρωβουλευτές και άλλους αξιωματούχους της Ε.Ε.
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Ενας νεκρός και αγνοούμενοι σε ναυάγιο στη Σάμο

Βυθίστηκε λέμβος το πρωί της Κυριακής, δυτικά του Καρλοβασίου
ΚΟΣΜΟΣ

Πέντε νεκροί στην Κίνα από ανεμοστρόβιλο

Φονικές πλημμύρες απειλούν ζωές 12 εκατομμυρίων ανθρώπων
ΕΛΛΑΔΑ

Μεγάλα πρόστιμα για τους ξεχασιάρηδες φορολογουμένους

Εάν οποιοδήποτε ποσό φόρου δεν καταβληθεί μέσα στη νόμιμη προθεσμία καταβολής, ο φορολογούμενος υποχρεούται να καταβάλει τόκους
ΕΛΛΑΔΑ

Τέλος χρόνου για τη διασύνδεση POS με ταμειακές μηχανές

Αρχίζει η επιβολή προστίμων από 2 Μαϊου
ΕΛΛΑΔΑ

Θα υπολειτουργήσουν οι τράπεζες την Πρωτομαγιά

Τι θα γίνει με τα καταστήματα των τραπεζών εκείνη την ημέρα.
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Κρουαζιέρα… στο Αιγαίο θα κάνουν οι Λημνιοί

Με απευθείας ανάθεση η άγονη της Λήμνο στo Aqua Blue, μέχρι να βγει μειοδότης στο διαγωνισμό για τις άγονες γραμμές
ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΑΒΗΣ
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Μειώθηκε η ιδιωτική οικοδομική δραστηριότητα στο Βόρειο Αιγαίο

Αύξηση καταγράφει η οικοδομική δραστηριότητα σε πανελλαδικό επίπεδο κατά 15,7%
ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΑΒΗΣ
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Με έξι ώρες καθυστέρηση η αναχώρηση του Aqua Blue

Θα αναχωρήσει την Παρασκευή 26 Απριλίου στις 9:00 το βράδυ αντί στις 3:00 το απόγευμα
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Βραδιά με γεύσεις Βορείου Αιγαίου στο Λονδίνο

Άλλη μια προσπάθεια προσέλκυσης τουριστών από την Αγγλία