× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

«Θα συνεχίσω να στηρίζω τα νησιά μας, όπως έκανα και πριν την υποψηφιότητά μου»

Δήλωση του υποψηφίου περιφερειάρχη Αλκιβιάδη Στεφανή, λίγα λεπτά μετά την παγίωση του εκλογικού αποτελέσματος στο Βόρειο Αιγαίο

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 15/10/2023

«Θα συνεχίσω να στηρίζω τα νησιά μας, όπως έκανα και πριν την υποψηφιότητά μου»

Θα συνεχίσω να στηρίζω τα νησιά μας όπως έκανα και πριν την υποψηφιότητά μου στο Βόρειο Αιγαίο, δήλωσε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αλκιβιάδης Στεφανής λίγα λεπτά μετά την παγίωση του εκλογικού αποτελέσματος. Στο εκλογικό κέντρο του Αλκιβιάδη Στεφανή ήταν όλοι οι στενοί του συνεργάτες μαζί με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Χαράλαμπο Αθανασίου. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο ίδιος ευχαρίστησε θερμά τους χιλιάδες ψηφοφόρους της παράταξής του καθώς και τους ανθρώπους που συνεργάστηκαν μαζί του όλο αυτό το διάστημα.

«Θα συνεχίσω να κάνω και αυτό που έκανα πριν εμπλακώ, πριν τις 14 Ιουλίου του 2023. Θα συνεχίσω να ασχολούμαι με το Βόρειο Αιγαίο και τα νησιά μας. Οι άνθρωποι έχουν ανάγκη από φως, προσπαθώ λοιπόν να ενισχύσω αυτό το υπέροχο φως με όποιον τρόπο μπορώ». 

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ