× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Εγκαίνια με αιχμές στους αντιπάλους από τη Βάσω Χοχλάκα

Παρουσία στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. και του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ η επίσημη πρώτη της υποψήφιας Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου το πρωί του Σαββάτου

Γράφει ο ΘΡΑΣΟΣ ΑΒΡΑΑΜ Δημοσίευση 16/9/2023

Εγκαίνια με αιχμές στους αντιπάλους από τη Βάσω Χοχλάκα
Παναγιώτης Μπαλάσκας

Πραγματοποιήθηκαν το πρωί του Σαββάτου 16 Σεπτεμβρίου τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης «ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ» με επικεφαλής υποψήφια περιφερειάρχη την Βάσω Χοχλάκα.Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν στελέχη του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παρόντες μεταξύ άλλων ήταν ο πρώην βουλευτής Λέσβου Γιάννης Μπουρνούς, τα παλαίμαχα στελέχη του ΠΑΣΟΚ Νάσος Γιακαλής, Μαρία Ψήμμα και Κώστας Κορδόνης. Παραβρέθηκαν επίσης ο υποψήφιος δήμαρχος Μυτιλήνης Παναγιώτης Χριστόφας καθώς και ο Στρατής Λιαρέλης.

Στο σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε στους παρευρισκομένους η Βάσω Χοχλάκα ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι το ψηφοδέλτιο της είναι «μεγάλο και πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο που κοιτάει το καλό του τόπου». Παράλληλα σημείωσε δεικτικά ότι «στεναχωρήθηκαν πολλοί που κάναμε αυτή τη αυτοδιοικητική παράταξη και δεν είμαστε κομμάτια των Μουτζούρη και Στεφανή». Τέλος η κ.Χοχλάκα ζήτησε την στήριξη των πολιτών γιατί όπως χαρακτηριστικά είπε «δεν είμαστε πυροτέχνημα όπως το ψηφοδέλτιο του Αλκιβιάδη Στεφανή»

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ