× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Μήνυμα ενότητας και νίκης από τον Παναγιώτη Χριστόφα

Μεγάλη συμμετοχή με επώνυμες παρουσίες τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του υποψηφίου Δημάρχου Μυτιλήνης που έγινε το απόγευμα της Παρασκευής

Γράφει ο ΘΡΑΣΟΣ ΑΒΡΑΑΜ Δημοσίευση 15/9/2023

Μήνυμα ενότητας και νίκης από τον Παναγιώτη Χριστόφα
Φωτό:Παναγιώτης Μπαλάσκας

Με την συμμετοχή μεγάλου αριθμού φίλων, μελών και υποψηφίων του συνδυασμού «Μπροστά», του υποψηφίου Δημάρχου Μυτιλήνης Παναγιώτη Χριστόφα, πραγματοποιηθήκαν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου το απόγευμα της Παρασκευής 15 Σεπτεμβρίου που βρίσκεται στην οδό Καβέτσου της Μυτιλήνης. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 

Στην τελετή των εγκαινίων παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο πρώην Δήμαρχος Μυτιλήνης και πρώην Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Νάσος Γιακαλής,  ο πρώην Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Βορείου Αιγαίου Σταύρος Δημηρούδης, ο πρώην Αντιδήμαρχος Μυτιλήνης Παντελής Πατερέλλης. Επίσης στην τελετή των εγκαινίων παραβρέθηκε ο  Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Δημήτρης Κουρσουμπάς. Παρούσα στα εγκαίνια ήταν η υποψήφια Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Βάσω Χοχλάκα. Αρκετά ήταν τα ιστορικά στελέχη από το χώρο του ΠΑΣΟΚ που έδωσαν το παρόν μεταξύ αυτών ο Γιάννης Πετρέλλης, ο Μιχάλης Δεμερτζής και η Μαρία Ψήμμα. 

Μετά το τέλος της τελετής του αγιασμού ο κ. Χριστόφας έντονα συγκινημένος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό, σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι «εγκαινιάσαμε σήμερα το μικρό μας εκλογικό κέντρο που συμβαδίζει με την λογική της παράταξης μας. Χωρίς υπερβολές με κέφι και με μεράκι, με οργάνωση. Με πολύ δουλειά, δουλειά που ξεκίνησε ενάμιση χρόνο πριν. Δουλειά στην οποία έχετε βοηθήσει όλοι εσείς για να καταθέσουμε αυτή την ρεαλιστική πρόταση για το Δήμο μας, για την κοινωνία μας, η οποία θα κερδίσει τις εκλογές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε άλλο σημείο του χαιρετισμού του ο κ.Χριστόφας τόνισε ότι «η νίκη μας θα είναι νίκη για όλους. Στις 8 Οκτωβρίου θα κερδίσουν όλοι οι δημότες, όλες οι δημότισσες. Έχουμε να κάνουμε πολλά πράγματα. Δεν θα πάρουμε ημίμετρα δεν θα δώσουμε προσωρινές λύσεις για να ικανοποιήσουμε ορισμένους».

Στη συνέχεια του χαιρετισμού του ο κ.Χριστόφας ανέφερε ότι «με ήρεμη και σταθερή δύναμη θα συγκρουστούμε με απαρχαιωμένες αντιλήψεις και πρακτικές που μας οδηγούν στο παρελθόν. Προχωράμε με οδηγό το πρόγραμμα μας. Προχωράμε με σιγουριά. Γιατί αγαπάμε τον τόπο μας. Αγαπάμε τον Δήμο μας, αγαπάμε την πόλη μας και τα χωριά μας. Προχωράμε με σιγουριά, γιατί αυτός ο τόπος έχει προοπτική, έχει δύναμη, έχει ελπίδα και μπορούμε να τα καταφέρουμε.Με ήθος και εντιμότητα προχωράμε μπροστά για να είμαστε νικητές στις 8 Οκτωβρίου».

Να σημειωθεί ότι η ομιλία του υποψήφιου Δημάρχου Μυτιλήνης Παναγιώτη Χριστόφα μεταδόθηκε και στη νοηματική γλώσσα.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ