× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

«Κύριοι κύριοι βουλευτές…»

Βραδινές πιέσεις-παρεμβάσεις σε υποψηφίους του συνδυασμού Βέρρου για να εγκαταλείψουν το ψηφοδέλτιο

Γράφει ο ΘΡΑΣΟΣ ΑΒΡΑΑΜ Δημοσίευση 18/8/2023

«Κύριοι κύριοι βουλευτές…»

«Ο πανικός είναι ο χειρότερος σύμβουλος» λέει ο σοφός λαός και αυτό φαίνεται πως ισχύει στην συγκεκριμένη περίπτωση με τις πιέσεις που ασκούνται από βουλευτές του νομού Λέσβου σε υποψηφίους του συνδυασμού «Μαζί από την Αρχή» του Ταξιάρχη Βέρρου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το γεγονός δημοσιοποίησε ο ίδιος ο δήμαρχος Δυτικής Λέσβου με δήλωση του στην οποία σημειώνει ότι «οι υποψήφιοι του συνδυασμού μας είναι 233 μέχρι τώρα με 100 κυρίες. Θα ανακοινωθούν συνολικά την Δευτέρα. Μέχρι την ημέρα της υποβολής του ψηφοδελτίου η εκτίμηση είναι ότι θα είμαστε περί τους 250.Παρακαλούνται οι κ.κ βουλευτές -δύο είναι παρεμπιπτόντως - να τηλεφωνούν πρωινές ώρες τους υποψήφιους μας, προκειμένου να τους πείσουν να αποχωρήσουν. Τα μεσάνυχτα δεν είναι καλή ώρα, πάει όλων ο νους στο κακό....».

Στη δήλωση του ο κ.Βέρρος «φωτογραφίζει» ξεκάθαρα τους βουλευτές της Ν.Δ. Χαράλαμπο Αθανασίου και του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Παναγιώτη Παρασκευαϊδη οι οποίοι ως γνωστόν προσπαθούν εδώ και δυο μήνες να στελεχώσουν ένα αντίπαλο στον Βέρρο ψηφοδέλτιο που θα μπορεί να σταθεί με αξιώσεις απέναντι του.

Πήγες που γνωρίζουν καλά τα όσα διαδραματίζονται στα αυτοδιοικητικά της δυτικής Λέσβου σημείωναν ότι οι δυο βουλευτές αφού δεν μπόρεσαν να κατεβάσουν κοινό υποψήφιο δήμαρχο κατέληξαν στην απόφαση να ενισχύσουν με κάθε τρόπο το ψηφοδέλτιο του Απόστολου Αλατζά, ο οποίος ως γνωστό, αντιμετωπίζει μεγάλες δυσκολίες στη συγκρότηση του ψηφοδελτίου μια ανάσα πριν την λήξη της κατάθεσης των υποψηφιοτήτων.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ