× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Την Πέμπτη 10 Αυγούστου, η λευκή νύχτα της Μυτιλήνης

Στόχος του Εμπορικού Συλλόγου Μυτιλήνης είναι η διοργάνωση να ξεπεράσει τις προσδοκίες εμπόρων και καταναλωτών και να είναι μια αξέχαστη εμπειρία σε όλους όσοι θα κατέβουν στα μαγαζιά εκείνο το βράδυ

Γράφει η ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ Δημοσίευση 6/8/2023

Την Πέμπτη 10 Αυγούστου, η λευκή νύχτα της Μυτιλήνης
' χρόνος ανάγνωσης

Με πολλές εκπλήξεις , κέφι, μεγάλες προσφορές και ζωντανή μουσική, έρχεται την Πέμπτη 11 Αυγούστου η 2η λευκή νύχτα στην αγορά της Μυτιλήνης την οποία αναμένουν με ανυπομονησία τόσο οι καταναλωτές όσο και οι έμποροι.

Όπως σημείωσε μιλώντας στο «Ν» 99 fm και στην εκπομπή «Πρωινοί Διάλογοι» ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Μυτιλήνης Γιάννης Μουτζούρης, η αγορά ετοιμάζεται πυρετωδώς για το μεγάλο γεγονός του καλοκαιριού το οποίο φέτος όλοι ευελπιστούν να ξεπεράσει ακόμη και την περσινή τεράστια απήχηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν με το άνοιγμα της αγοράς στις 6.30 και θα διαρκέσουν έως αργά το βράδυ. Ο σχεδιασμός περιλαμβάνει ζωντανή μουσική από τοπικά συγκροτήματα και καλλιτέχνες σε κεντρικά σημεία των εμπορικών δρόμων δηλαδή σε Ερμού, Λαδάδικα, Γενί Τζαμί, Ελευθερίου Βενιζέλου, Πλατεία Αλυσίδας και Καβέτσου καθώς και γνωστούς djs της Μυτιλήνης οι οποίοι θα παίζουν δημοφιλή τραγούδια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου, στο πλαίσιο της Λευκής νύχτας θα υπάρχουν πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους, όπως η δυνατότητα φωτογράφισης των παιδιών με ήρωες της Disney και photo booth, κεράσματα με κρασί και άλλα εδέσματα καθώς και σημαντικές προσφορές και εκπτώσεις από τα μαγαζιά της Μυτιλήνης.

Χορηγοί και υποστηρικτές όλων των εκδηλώσεων και της προσπάθειας που πραγματοποιεί ο Εμπορικός Σύλλογος είναι η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και η Γενικής Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής.

Αναφερόμενος σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο Γιάννης Μουτζούρης στην εικόνα της αγοράς φέτος το καλοκαίρι, σημείωσε ότι τις τελευταίες εβδομάδες υπάρχει έντονη κινητικότητα λόγω της τουριστικής κίνησης και των εκπτώσεων που είναι σε εξέλιξη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Μετά από ένα δύσκολο χειμώνα ευελπιστούμε ότι φέτος η κατάσταση θα είναι καλύτερη και ότι η κίνηση στα καταστήματά μας θα σταθεροποιηθεί και θα παραμείνει σε ικανοποιητικό επίπεδο. Από εκεί και πέρα η αγορά της Μυτιλήνης εκσυγχρονίζεται, νέοι άνθρωποι αναλαμβάνουν σε πολλές περιπτώσεις τις οικογενειακές επιχειρήσεις και βλέπουμε συνεχώς να γίνονται καινούργια πράγματα.

Γνωρίζουμε ότι η αγορά της Μυτιλήνης δεν είναι μια τουριστική αγορά, ωστόσο αν αντιληφθούμε κάποια στροφή του ενδιαφέροντος και αλλαγή της φυσιογνωμίας στην πόλη της Μυτιλήνης, ως έμποροι θα είμαστε οι πρώτοι που θα αδράξουμε την ευκαιρία και θα πραγματοποιήσουμε όλες τις απαιτούμενες αλλαγές και τροποποιήσεις», επισήμανε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Κινέζοι φοιτητές στη Λέσβο για μελέτη του Απολιθωμένου Δάσους

Η Λέσβος, πρότυπος προορισμός εκπαίδευσης για φοιτητές πανεπιστημίων από όλο τον κόσμο
ΧΩΡΙΑ

Με χορούς και κεράσματα το πρώτο χορευτικό αντάμωμα των Μιστεγνιωτών

Μικροί και μεγάλοι αντάμωσαν σε μια γιορτινή βραδιά
ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

Η Πολιάνα αποχαιρετά τη Μυτιλήνη με ένα τελευταίο Bazaar

Ανοιχτά έως την 1η Σεπτεμβρίου για όσους θέλουν να αποχαιρετήσουν τον χώρο
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Στη Μυτιλήνη ξαναγεννιέται η μνήμη της Περγάμου

Οι απόγονοι των προσφύγων του ’22 βάζουν τις βάσεις για την ίδρυση Συλλόγου Περγαμηνών Λέσβου
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

«Δεν παραλαμβάνουμε ημιτελή έργα» ξεκαθαρίζει ο Κώστας Μουτζούρης

Στόχος η διατήρηση της πολιτιστικής ταυτότητας και η ολοκλήρωση κρίσιμων έργων- Ποια «τρέχουν» είπε εφ' όλης της ύλης στο «Ν»
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μάχη «στα χαρακώματα» για το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ‑ΚΙΝΑΛ Λέσβου

Παρασκευαΐδης, Πετρέλλης και Δουδωνής σε ανοιχτή κούρσα επιρροής – Οι σταθερές συμμαχίες, τα προσωπικά ατού και οι υπόγειες συγκρούσεις για την πρωτιά.
ΘΡΑΣΟΣ ΑΒΡΑΑΜ
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

«Η Χίος εγκαταλείφθηκε στις φλόγες»

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Χίου για τις καταστροφικές πυρκαγιές που έπληξαν το νησί
ΑΤΖΕΝΤΑ

Γιορτή χταποδιού στις Νέες Κυδωνίες

Καλοκαιρινή γιορτή του Πολιτιστικού Συλλόγου «Αϊβαλί της Λέσβου»
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Στη Χίο κλιμάκια της Διεύθυνσης Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών

Χρήση της εφαρμογής Digispect για ταχεία συλλογή και επεξεργασία δεδομένων
ΜΟΥΣΙΚΗ

Από τον Μπαχ στον Ξενάκη: ο ήχος του πόνου στο Διεθνές Φεστιβάλ Μολύβου

Στον αύλειο χώρο του Μουσείου Ρητίνης, η μουσική συνάντησε τη μνήμη της ρητινοκαλλιέργειας και τη συλλογική ιστορία
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Το ελληνικό πλήρωμα με τη Μηλένα «έσπασε τα χρονόμετρα»

Στον τελικό του σκιφ γυναικών σημειώθηκε διπλή ελληνική επιτυχία
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΧΩΡΙΑ

Οι εθελοντές έκαναν τη διαφορά στη φωτιά στα Κεραμειά

Η άμεση επέμβαση των μικρών οχημάτων οδήγησε σε γρήγορη κατάσβεση – Ανθρώπινη αμέλεια η πιθανή αιτία