× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Την Πέμπτη 10 Αυγούστου, η λευκή νύχτα της Μυτιλήνης

Στόχος του Εμπορικού Συλλόγου Μυτιλήνης είναι η διοργάνωση να ξεπεράσει τις προσδοκίες εμπόρων και καταναλωτών και να είναι μια αξέχαστη εμπειρία σε όλους όσοι θα κατέβουν στα μαγαζιά εκείνο το βράδυ

Γράφει η ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ Δημοσίευση 6/8/2023

Την Πέμπτη 10 Αυγούστου, η λευκή νύχτα της Μυτιλήνης
' χρόνος ανάγνωσης

Με πολλές εκπλήξεις , κέφι, μεγάλες προσφορές και ζωντανή μουσική, έρχεται την Πέμπτη 11 Αυγούστου η 2η λευκή νύχτα στην αγορά της Μυτιλήνης την οποία αναμένουν με ανυπομονησία τόσο οι καταναλωτές όσο και οι έμποροι.

Όπως σημείωσε μιλώντας στο «Ν» 99 fm και στην εκπομπή «Πρωινοί Διάλογοι» ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Μυτιλήνης Γιάννης Μουτζούρης, η αγορά ετοιμάζεται πυρετωδώς για το μεγάλο γεγονός του καλοκαιριού το οποίο φέτος όλοι ευελπιστούν να ξεπεράσει ακόμη και την περσινή τεράστια απήχηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν με το άνοιγμα της αγοράς στις 6.30 και θα διαρκέσουν έως αργά το βράδυ. Ο σχεδιασμός περιλαμβάνει ζωντανή μουσική από τοπικά συγκροτήματα και καλλιτέχνες σε κεντρικά σημεία των εμπορικών δρόμων δηλαδή σε Ερμού, Λαδάδικα, Γενί Τζαμί, Ελευθερίου Βενιζέλου, Πλατεία Αλυσίδας και Καβέτσου καθώς και γνωστούς djs της Μυτιλήνης οι οποίοι θα παίζουν δημοφιλή τραγούδια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου, στο πλαίσιο της Λευκής νύχτας θα υπάρχουν πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους, όπως η δυνατότητα φωτογράφισης των παιδιών με ήρωες της Disney και photo booth, κεράσματα με κρασί και άλλα εδέσματα καθώς και σημαντικές προσφορές και εκπτώσεις από τα μαγαζιά της Μυτιλήνης.

Χορηγοί και υποστηρικτές όλων των εκδηλώσεων και της προσπάθειας που πραγματοποιεί ο Εμπορικός Σύλλογος είναι η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και η Γενικής Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής.

Αναφερόμενος σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο Γιάννης Μουτζούρης στην εικόνα της αγοράς φέτος το καλοκαίρι, σημείωσε ότι τις τελευταίες εβδομάδες υπάρχει έντονη κινητικότητα λόγω της τουριστικής κίνησης και των εκπτώσεων που είναι σε εξέλιξη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Μετά από ένα δύσκολο χειμώνα ευελπιστούμε ότι φέτος η κατάσταση θα είναι καλύτερη και ότι η κίνηση στα καταστήματά μας θα σταθεροποιηθεί και θα παραμείνει σε ικανοποιητικό επίπεδο. Από εκεί και πέρα η αγορά της Μυτιλήνης εκσυγχρονίζεται, νέοι άνθρωποι αναλαμβάνουν σε πολλές περιπτώσεις τις οικογενειακές επιχειρήσεις και βλέπουμε συνεχώς να γίνονται καινούργια πράγματα.

Γνωρίζουμε ότι η αγορά της Μυτιλήνης δεν είναι μια τουριστική αγορά, ωστόσο αν αντιληφθούμε κάποια στροφή του ενδιαφέροντος και αλλαγή της φυσιογνωμίας στην πόλη της Μυτιλήνης, ως έμποροι θα είμαστε οι πρώτοι που θα αδράξουμε την ευκαιρία και θα πραγματοποιήσουμε όλες τις απαιτούμενες αλλαγές και τροποποιήσεις», επισήμανε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΧΩΡΙΑ

Πρώτη επίσκεψη‑αυτοψία Χριστόφα στο Αναγνωστήριο Αγιάσου

Μία μέρα μετά την υπογραφή σύμβασης με τον εργολάβο
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Ενημέρωση του Δήμου Μυτιλήνης εν όψει κακοκαιρίας

Μέτρα αυτοπροστασίας για βροχές, καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σεισμός 4,9 ρίχτερ ανατολικά της Αλεξανδρούπολης, κούνησε και τη Λέσβο

Έγινε αισθητός κυρίως στα ανατολικά του νησιού χωρίς ωστόσο να προκαλέσει ιδιαίτερη ανησυχία
ΑΓΡΟΤΕΣ

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για την ευλογιά των προβάτων

Διαδικτυακό σεμινάριο Βιοασφάλειας για την Ευλογιά από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και το ΑΠΘ την Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2025 στις 12:00 μ.μ., μέσω πλατφόρμας Zoom
ΧΩΡΙΑ

Η οικογένεια Λαούμη ευχαριστεί για τη στήριξη στη μνήμη της Θεανώς

Σε όσους βρέθηκαν δίπλα στη Θεανώ και την οικογένειά της στην πιο δύσκολη στιγμή
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Παράταση ΚΤΕΟ για δίκυκλα και «γουρούνες» στη Λέσβο

Έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2026 η απαλλαγή από τον περιοδικό τεχνικό έλεγχο
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ

Καταγγέλλουν το «ρεσάλτο» του ισραηλινού στόλου

Κάλεσμα στη σημερινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Μυτιλήνη από την Ενωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων, την Επιτροπή Ειρήνης και από τον Σύλλογο Προοδευτικών Γυναικών Λέσβου
ΧΩΡΙΑ

Έφυγε από τη ζωή ο Πλωμαρίτης Αντώνης Ανδριώτης, διακεκριμένος επιστήμονας

Σήμερα Πέμπτη η κηδεία του στο Πλωμάρι- Συλλυπητήρια της Εταιρείας Λεσβιακών Μελετών
ΑΤΖΕΝΤΑ

Ένα απόγευμα αφιερωμένο στους τετράποδους φίλους μας

Η εκδήλωση πραγματοποιείται από τον Δήμο Μυτιληνης το Σάββατο 4 Οκτωβρίου στις 6 το απόγευμα στην Πλατεία Μηλένα Κοντού, με πασαρέλα ζώων, υιοθεσίες, φωτογραφίες, και face painting
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Η Λέσβος γιορτάζει τα μεταναστευτικά πουλιά

Από το Απολιθωμένο Δάσος μέχρι τις Αλυκές Καλλονής, το νησί γίνεται κέντρο παρατήρησης και περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Ο Δήμος Μυτιλήνης στο 7ο Περιφερειακό Συνέδριο Ξενοδόχων

Στο επίκεντρο η τουριστική ανάπτυξη της Λέσβου -Ο Αντιδήμαρχος Νίκος Γιαννάκας παρουσίασε τις πρωτοβουλίες του Δήμου για την προβολή του νησιού
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Ξεπέρασαν τις 103.500 οι αφίξεις Τούρκων στη Λέσβο

Με μείωση των τουριστών από 5 – 8% αναμένεται να ολοκληρωθεί το 2025.
ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΑΒΗΣ