× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Την Πέμπτη 10 Αυγούστου, η λευκή νύχτα της Μυτιλήνης

Στόχος του Εμπορικού Συλλόγου Μυτιλήνης είναι η διοργάνωση να ξεπεράσει τις προσδοκίες εμπόρων και καταναλωτών και να είναι μια αξέχαστη εμπειρία σε όλους όσοι θα κατέβουν στα μαγαζιά εκείνο το βράδυ

Γράφει η ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ Δημοσίευση 6/8/2023

Την Πέμπτη 10 Αυγούστου, η λευκή νύχτα της Μυτιλήνης

Με πολλές εκπλήξεις , κέφι, μεγάλες προσφορές και ζωντανή μουσική, έρχεται την Πέμπτη 11 Αυγούστου η 2η λευκή νύχτα στην αγορά της Μυτιλήνης την οποία αναμένουν με ανυπομονησία τόσο οι καταναλωτές όσο και οι έμποροι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως σημείωσε μιλώντας στο «Ν» 99 fm και στην εκπομπή «Πρωινοί Διάλογοι» ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Μυτιλήνης Γιάννης Μουτζούρης, η αγορά ετοιμάζεται πυρετωδώς για το μεγάλο γεγονός του καλοκαιριού το οποίο φέτος όλοι ευελπιστούν να ξεπεράσει ακόμη και την περσινή τεράστια απήχηση.

«Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν με το άνοιγμα της αγοράς στις 6.30 και θα διαρκέσουν έως αργά το βράδυ. Ο σχεδιασμός περιλαμβάνει ζωντανή μουσική από τοπικά συγκροτήματα και καλλιτέχνες σε κεντρικά σημεία των εμπορικών δρόμων δηλαδή σε Ερμού, Λαδάδικα, Γενί Τζαμί, Ελευθερίου Βενιζέλου, Πλατεία Αλυσίδας και Καβέτσου καθώς και γνωστούς djs της Μυτιλήνης οι οποίοι θα παίζουν δημοφιλή τραγούδια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου, στο πλαίσιο της Λευκής νύχτας θα υπάρχουν πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους, όπως η δυνατότητα φωτογράφισης των παιδιών με ήρωες της Disney και photo booth, κεράσματα με κρασί και άλλα εδέσματα καθώς και σημαντικές προσφορές και εκπτώσεις από τα μαγαζιά της Μυτιλήνης.

Χορηγοί και υποστηρικτές όλων των εκδηλώσεων και της προσπάθειας που πραγματοποιεί ο Εμπορικός Σύλλογος είναι η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και η Γενικής Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής.

Αναφερόμενος σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο Γιάννης Μουτζούρης στην εικόνα της αγοράς φέτος το καλοκαίρι, σημείωσε ότι τις τελευταίες εβδομάδες υπάρχει έντονη κινητικότητα λόγω της τουριστικής κίνησης και των εκπτώσεων που είναι σε εξέλιξη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Μετά από ένα δύσκολο χειμώνα ευελπιστούμε ότι φέτος η κατάσταση θα είναι καλύτερη και ότι η κίνηση στα καταστήματά μας θα σταθεροποιηθεί και θα παραμείνει σε ικανοποιητικό επίπεδο. Από εκεί και πέρα η αγορά της Μυτιλήνης εκσυγχρονίζεται, νέοι άνθρωποι αναλαμβάνουν σε πολλές περιπτώσεις τις οικογενειακές επιχειρήσεις και βλέπουμε συνεχώς να γίνονται καινούργια πράγματα.

Γνωρίζουμε ότι η αγορά της Μυτιλήνης δεν είναι μια τουριστική αγορά, ωστόσο αν αντιληφθούμε κάποια στροφή του ενδιαφέροντος και αλλαγή της φυσιογνωμίας στην πόλη της Μυτιλήνης, ως έμποροι θα είμαστε οι πρώτοι που θα αδράξουμε την ευκαιρία και θα πραγματοποιήσουμε όλες τις απαιτούμενες αλλαγές και τροποποιήσεις», επισήμανε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Κλειστό το Τσαρσί Χαμάμ τη Μεγάλη Παρασκευη

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Εφορείας Αρχαιοτήτων Λέσβου
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

«Προσβάλλετε την υπόληψή μου, θα προσφύγω στη δικαιοσύνη»

Ο πρόεδρος της ΑΔΕΛ Βασίλης Τσαγκάρης περνά στην αντεπίθεση με ανακοίνωσή του και απαντά στην παράταξη «Νέα δράση - νέος Δήμος» και στα όσα ειπώθηκαν στο δημοτικό συμβούλιο για το ακίνητο στη Θερμή
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Δωρεά ρουχισμού στον Σύνδεσμο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης

Από τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Β. Αιγαίου Μιχαήλ Σεβδυνίδη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Αυτοανακηρύχθηκε ανεπιθύμητος…»

Σχόλιο της Τομεακής Επιτροπής Λέσβου του ΚΚΕ για τον Άδωνι Γεωργιάδη
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Συστάσεις από την Πυροσβεστική για την αντιπυρική περίοδο

Δείτε αναλυτικά τα όσα πρέπει να προσέχουν οι πολίτες για την αποφυγή πυρκαγιάς
ΧΩΡΙΑ

Παρέμβαση για την επαναχάραξη γραμμών αιγιαλού και παραλίας

«Όχι άλλες καθυστερήσεις» αναφέρει η Πρωτοβουλία Ερεσού – Περιβαλλοντικός και Κοινωνικός Σύλλογος
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Tίμησαν τους Μυτιληνιούς εκτελεσμένους της Καισαριανής

Σε κλίμα συγκίνησης η εκδήλωση της Τομεακής Επιτροπής Λέσβου του ΚΚΕ
ΧΩΡΙΑ

Μια όμορφη πράξη στην Παναγιούδα

Τοποθετήθηκαν κάδοι ανακυκλωσης καπακιών για φιλανθρωπικό σκοπό
ΔΡΑΣΕΙΣ

Η βιώσιμη ανάπτυξη στο επίκεντρο

Δράσεις ευαισθητοποίησης, εκπαίδευσης και μιας νέας περιβαλλοντικής φιλοσοφίας θα πραγματοποιηθούν στην Πέτρα - Λέσβου
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Αρχίζει η κατασκευή των δικτύων του βιολογικού της νότιας Μυτιλήνης

Το Ελεγκτικό Συνέδριο πάγωσε την δεύτερη φάση του έργου
ΔΡΑΣΕΙΣ

Γιορτή της Kούνιας στο Ακράσι Λέσβου

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ακρασίου διοργανώνει και φέτος μια ξεχωριστή γιορτή στην πλατεία του χωριού την Λαμπροδευτέρα 6 Μαΐου, στις 11 το πρωί.
ΔΡΑΣΕΙΣ

Αναβιώνει το έθιμο της Κούνιας στην Αγρα

Την Δευτέρα 6 Μαΐου στην πλατεία της Άγρας στις 12:00 το μεσημέρι