× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ρήξη Μαμάκου ‑ Χοχλάκα και διαγραφή!

Αλυσιδωτές αντιδράσεις μετά την ανάληψη της προεδρίας του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού, Αθλητισμού και Τουρισμού .Και ιστορίες παραδημοσιογραφίας

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 12/12/2019

Ρήξη Μαμάκου ‑ Χοχλάκα και διαγραφή!

Η ανάληψη της προεδρίας του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού, Αθλητισμού και Τουρισμού του τ. δήμου Λέσβου από τη Βάσω Χοχλάκα προκάλεσε αλυσιδωτές αντιδράσεις στον συνδυασμό του Μιχάλη Μαμάκου "Αλλάζουμε τον τόπο μας".

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με ασφαλείς και έγκυρες πληροφορίες, ο επικεφαλής της παράταξης αποφάσισε να προχωρήσει στη διαγραφή της Βάσως Χοχλάκα από αυτή, σε μια προσπάθεια να κρατήσει αποστάσεις από την ανάληψη της προεδρίας της στον διαδημοτικό σύνδεσμο του Νομικού Προσώπου.

Σε επικοινωνία μας με τη Βάσω Χοχλάκα, πάντως, εκείνη δήλωσε άγνοια, αφού δεν έχει προηγηθεί η παραμικρή συζήτηση, μεταξύ τους, σχετικά.

Όλα δείχνουν ωστόσο πως η υποψηφιότητα της για την προεδρία και η εκλογή της τελικά, με τις ψήφους των δύο συμβούλων της Δυτικής Λέσβου, αιφνιδίασε ως ένα βαθμό αλλά και ανέτρεψε εν μέρει τα σχέδια της παράταξης "Αλλάζουμε τον τόπο μας", στην οποία να σημειωθεί ότι η Βάσω Χοχλάκα πρώτευσε στη σταυροδοσία στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο μεταξύ, άφθονο γέλιο προκάλεσε δημοσίευμα τοπικής παραδημοσιογραφικής ιστοσελίδας που αναδημοσιεύει είδησεις από τη Λέσβο και έμπλεξε το... ΠΑΣΟΚ στη διαγραφή της Βάσως Χοχλάκα από την αυτοδιοικητικη παράταξη του Μιχάλη Μαμάκου.

Η χονδροειδής παραποίηση της αλήθειας προβλημάτισε σε τέτοιο βαθμό, που κάποιοι από τον χώρο, εδώ στη Μυτιλήνη, έσπευσαν να τηλεφωνήσουν στη... Χαρίλαου Τρικούπη, καλού κακού. Όπου και τους δηλώθηκε όχι μόνο άγνοια, αλλά και απορία για το πώς θα μπορούσε να εμπλακεί το κόμμα στην διαγραφή ενός αυτοδιοικητικού μέλους μιας δημοτικής παράταξης.

Εξάλλου, κατά την ταπεινή μας γνώμη, εαν ετίθετο πράγματι θέμα διαγραφής από το κόμμα -και αναφερόμαστε στο... επιδικο το ΠΑΣΟΚ το ορθόδοξο και όχι στο ΚΙΝΑΛ- πιθανότερο θα ήταν να διαγράφονταν όσοι θα... επιχειρούσαν να συνεργαστούν με τον Στρατή Κύτελη. Και όχι εκείνοι που του ασκούν αντιπολίτευση.

Τώρα αν η παραδημοσιογραφική σελίδα μπερδεύει το ΠΑΣΟΚ.,το ΚΙΝΑΛ,τον Μαμάκο,τον Κύτελη και την καφετέρια στο πάρκο της Αγ.Ειρήνης μόνο ο "άμισθος ειδικός συνεργάτης σε θέματα  επικοινωνιακής στρατηγικής" μπορεί να εξηγήσει.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΧΩΡΙΑ

Εντυπωσιακές εικόνες από την Ανάσταση στο Μεσαγρό

Οι κάτοικοι του χωριού της Λέσβου τίμησαν την κορυφαία γιορτή της Χριστιανοσύνης
ΧΩΡΙΑ

Αντιμετωπίσθηκε άμεσα η φωτιά στην Πεδή της Βορειοατολικής Λέσβου

Ένα Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που πήρε φωτιά είχε ως αποτέλεσμα να μεταδοθεί γρήγορα η φωτιά στα παρακείμενα πεύκα. Ωστόσο η άμεση επέμβαση της πυροσβεστικής οδήγησε στην γρήγορη κατάσβεση.
ΧΩΡΙΑ

Η Ανάσταση στην Παναγιούδα της Λέσβου

Δεκάδες πυροτεχνήματα φώτισαν τον ουρανό και το λιμανάκι του χωριού
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Με λαμπρότητα η Ανάσταση στη Μυτιλήνη

Εντυπωσιακό πανοραμικό βίντεο του «Ν» από τους εορτασμούς σε όλη την πόλη
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Με SKY express το Αγιο Φως στη Μυτιλήνη

Η εταιρεία διαθέτει ανελλιπώς, από το 2017, τα αεροσκάφη της για το σκοπό της μεταφοράς του Αγίου Φωτός και του χαρμόσυνου μηνύματος της Ανάστασης
ΧΩΡΙΑ

Το έθιμο της «κακαρώνας» στα Δάφια

Ένα θρησκευτικό έθιμο που πήρε πολιτικά χαρακτηριστικά τα πρώτα χρόνια της μεταπολίτευσης
ΧΩΡΙΑ

Δευτερανάσταση στα Μιστεγνά

Περιφορά του Λάβαρου της Ανάστασης στους δρόμους του χωριού θα γίνει στις 10.30 το πρωί της Κυριακής του Πάσχα
ΧΩΡΙΑ

Προσοχή στις... κακαρώνες

Ενημέρωση από τον Δήμο Δυτικής Λέσβου και την Πυροσβεστική
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Εχει ο καιρός γυρίσματα

Μεταφέρονται οι βροχές που ήταν να ξεκινήσουν από τις 9 το πρωί του Μ. Σαββάτου στη Λέσβο
ΧΩΡΙΑ

Πολύς κόσμος και στον Επιτάφιο των Μιστεγνών

Μετά το ολονύχτιο μοιρολόι των γυναικών στον Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου
ΧΩΡΙΑ

Η περιφορά του Επιταφίου στον ορεινό Ασώματο

Yπό τους ήχους του «νεκρώσιμου»
ΣΤΡΑΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Πρώτη Ανάσταση στη Μυτιλήνη

Με ήχους από τις καμπάνες και χτυπήματα των ξύλινων στασιδιών στο ναό σήμα κατατεθέν της Μυτιλήνης τον Άγιο Θεράποντα, οι Μυτιληνιοί υποδέχτηκαν το μήνυμα της προσμονής της Ανάστασης