× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Κλειστά τα μαγαζιά στην Καλλονή!

Στο ύψος των περιστάσεων η Δυτική Λέσβος με τον Εμπορικό Σύλλογο Καλλονής να καλεί σε συμμετοχή τα μέλη του στην αυριανή συγκέντρωση διαμαρτυρίας

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 10/12/2019

Κλειστά τα μαγαζιά στην Καλλονή!

Μπορεί στη Μυτιλήνη, ο ένας μετά τον άλλον οι φορείς να παίρνουν... πίσω τις εξαγγελίες για συμμετοχή στις κινητοποιήσεις, ελλείψει ουσιαστικά κινητοποιήσεων, δεν συμβαίνει όμως το ίδιο και στην Καλλονή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συγκεκριμένα, ο Εμπορικός Σύλλογος Καλλονής καλεί με ανακοίνωσή του όλα τα μέλη του σε συμμετοχή στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας, που διοργανώνει ο Δήμος Δυτικής Λέσβου αύριο Τετάρτη, στις 11 το πρωί, στην Πλατεία Καλλονής.

Αναλυτικά: «Ο Εμπορικός Σύλλογος Καλλονής, καλεί όλα τα μέλη του σε συμμετοχή στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας του Δήμου Δυτικής Λέσβου για το μεταναστευτικό, την ερχόμενη Τετάρτη, στις 11 το πρωί, στην πλατεία Καλλονής. Στο ίδιο πλαίσιο, ανακοινώνεται, ότι στο πλαίσιο της απεργίας που κήρυξε η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου για την ίδια μέρα, ότι τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά. 

Ζητάμε την άμεση αποσυμφόρηση των νησιών, λέμε όχι στη δημιουργία νέων δομών, ζητάμε την αποτελεσματική φύλαξη των Θαλάσσιων συνόρων και ζητάμε τον σχολαστικό έλεγχο των ΜΚΟ.»

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ