× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Επαφές Βέρρου για την προβολή της Λέσβου στη Γερμανία

Συνάντηση του δημάρχου Δυτικής Λέσβου με αντιπροσωπεία του Παγκόσμιου Γεωπάρκου UNESCO Bergstrasse-Odenwald της Γερμανίας

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 22/4/2023

Επαφές Βέρρου για την προβολή της Λέσβου στη Γερμανία

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχη Βέρρο της αντιπροσωπείας από τo Παγκόσμιο Γεωπάρκο UNESCO Bergstrasse-Odenwald της Γερμανίας, που πραγματοποιούν επίσημη επίσκεψη στο Γεωπάρκο Λέσβου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην αντιπροσωπεία συμμετέχουν ο Περιφερειάρχης της περιοχής Bergstrasse-Odenwald Δρ. Christian Engelhardt καθώς και η Διευθύντρια του Γεωπάρκου Bergstrasse-Odenwald Δρ. Jutta Weber.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν οι δυνατότητες συνεργασίας των δύο περιοχών που διαθέτουν σημαντικα γεωλογικά μνημεία φυσικό πλούτο και πολιτιστική κληρονομιά και οι δυνατότητες αξιοποίησης της συνεργασίας των Γεωπαρκων για την προβολή της Λέσβου στη Γερμανία.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ