× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Περιοδεία του υποψήφιου βουλευτή του ΚΚΕ Σπύρου Πλάντζου

Συνάντηση με την πρόεδρο της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 13/4/2023

Περιοδεία του υποψήφιου βουλευτή του ΚΚΕ Σπύρου Πλάντζου

Την Τετάρτη 12 Απριλίου, ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στο νομό Σπύρος Πλάντζος, περιόδευσε μαζί με κλιμάκιο της Τομεακής Επιτροπής Λήμνου του ΚΚΕ στους χώρους διαλογής της Ανακύκλωσης και συζήτησε με τους εργαζόμενους. Κατά τη συζήτηση θίχτηκαν θέματα των εργασιακών τους σχέσεων, της υγιεινής και ασφάλειας στους χώρους εργασίας, της μόνιμης και σταθερής εργασίας, της προστασίας της υγείας και της στελέχωσης του νοσοκομείου με μόνιμο ιατρικό και λοιπό υγειονομικό προσωπικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ κάλεσε τους εργαζόμενους να εγγραφούν μαζικά στο υπό ίδρυση σωματείο ιδιωτικών υπαλλήλων για τη διεκδίκηση των λύσεων στα όποια προβλήματά τους και να δυναμώσουν το ΚΚΕ στις εκλογές της 21ης Μάη, το μόνο κόμμα που στηρίζει τα δίκαια της εργατικής τάξης καθημερινά.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, είχε συνάντηση με την πρόεδρο της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας (ΠΦΠΟ), κα Άννα Τοσούνογλου.Κατά τη διάρκεια της συνάντησης η πρόεδρος του ΠΦΠΟ έθεσε τα αιτήματα για ίδρυση στελέχωση και εξοπλισμό δημοτικού κτηνιατρείου, για προγράμματα στειρώσεων και περίθαλψης για τα άστεγα ζώα, τουλάχιστον για μια 7ετία υποχρεωτική στείρωση των οικόσιτων ζώων συντροφιάς, και μια σειρά άλλα αιτήματα.

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ, επεσήμανε την ανάγκη διαχείρισης του προβλήματος αδέσποτων ζώων με αποκλειστική ευθύνη κρατικών δομών, με ενιαίο τρόπο πανελλαδικά και με εξασφάλιση από το κράτος όλων των απαιτούμενων πόρων, ανθρώπινων και οικονομικών, για τη διαμόρφωση χώρων, τη στέγαση και λειτουργία καταφυγίων προσωρινής διαμονής αδέσποτων ζώων, με το αντίστοιχο κτηνιατρείο με υποδομές κλινικής για αδέσποτα (εξεταστήριο, χειρουργείο, νοσηλευτήριο, μικροβιολογικό εργαστήριο, μόνιμους κτηνιάτρους βάρδιας, μόνιμους νοσηλευτές, ζωοκόμους εκπαιδευμένους, εκπαιδευτές, αυτοκίνητα περισυλλογής κλπ) σε επίπεδο δήμου ή ομάδας όμορων δήμων.

Τα φιλοζωικά σωματεία, είπε, θα πρέπει να ασκούν τον εθελοντικό τους ρόλο, συνεπικουρώντας το έργο των κρατικών δομών και συμβάλλοντας στη διαδικασία των υιοθεσιών αδέσποτων, η οποία θα πρέπει να βρίσκεται υπό τον κρατικό έλεγχο με διαμόρφωση και λειτουργία κατάλληλης πλατφόρμας για το σύνολο των υιοθεσιών.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ