× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

«Πάμε σε debate ακόμα και στον φίλο σου τον Αυτιά»

Ο Αλέξης Τσίπρας κάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε τηλεοπτική μονομαχία

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 8/4/2023

«Πάμε σε debate ακόμα και στον φίλο σου τον Αυτιά»

Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά αρκετές είναι οι φορές που ο Αλέξης Τσίπρας έχει προκαλέσει σε debate τον πρωθυπουργό, με τον Κ. Μητσοτάκη να το αποφεύγει όπως ο... διάολος το λιβάνι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, δεν έχασε ούτε σήμερα από τη Νέα Σμύρνη την ευκαιρία να καλέσει τον πρωθυπουργό σε μια τηλεμαχία, ενόψει και τις κρίσιμης εκλογικής μάχης της 21ης Μαΐου.

«Τον καλώ να συζητήσουμε ανοιχτά» ανέφερε αρχικά ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, για τις συντάξεις, για τους πλειστηριασμούς, για τους νέους, όπως είπε νωρίτερα.


«Να πάμε σε έναν τηλεοπτικό σταθμό» σημείωσε στη συνέχεια ο Α. Τσίπρας και πρόσθεσε: «Θέλει στον φίλο του τον κ. Αυτιά; Όπου θέλει να πάμε. Αλλά να τολμήσει να έρθει ενώπιος ενωπίω. Οι δυο μας. Να μιλήσουμε προγραμματικά, να μιλήσουμε πολιτικά, να αντιπαρατεθούμε με επιχειρήματα, όχι με ψέματα και προβοκάτσιες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ