× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Γιατί οι ιατρικές μπλούζες είναι τα ρούχα εργασίας που προτιμούν οι γιατροί

Δημοσίευση 3/4/2023

Γιατί οι ιατρικές μπλούζες είναι τα ρούχα εργασίας που προτιμούν οι γιατροί

Οι υπάλληλοι σε κάθε ιατρικό κέντρο, νοσοκομείο και εργαστήριο φορούν στολή εργασίας. Σε ορισμένες περιπτώσεις, αυτή αποτελείται μόνο από την ιατρική μπλούζα και σε άλλες περιλαμβάνει και το ιατρικό παντελόνι και την ποδιά. Όποια κομμάτια κι αν περιλαμβάνει η στολή εργασίας του κλάδου, ο σκοπός της είναι η προστασία τόσο του προσωπικού όσο και των ασθενών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πλέον, μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία σε ιατρικές μπλούζες που φέρνουν χρώμα στην κλασική ιατρική στολή. Έτσι, μπορείτε να βρείτε ένα σχέδιο που θα σας δίνει καλή διάθεση καθημερινά, ενώ θα σας προσφέρει τα πλεονεκτήματα αυτού του ενδύματος. Παρακάτω, θα μάθετε γιατί οι ιατρικές μπλούζες είναι απαραίτητες για το ιατρικό προσωπικό.

#1 Διατηρούν τις Συνθήκες Υγιεινής στο Χώρο Περίθαλψης

Τα νοσοκομεία, τα ιατρεία και οι λοιποί χώροι περίθαλψης είναι εγκαταστάσεις με μεγάλη επικινδυνότητα. Το προσωπικό θα πρέπει να φοράει ιατρικές μπλούζες για να αποτρέπει τη μεταφορά μικροβίων από το σπίτι μέσα στο χώρο εργασίας. Μ’ αυτό τον τρόπο, προστατεύει τους ευάλωτους επισκέπτες.

#2 Είναι Εύκολες στο Καθάρισμα

Κατά την περίθαλψη των ασθενών, υπάρχει πιθανότητα να λερωθεί η μπλούζα με αίμα ή άλλα σωματικά υγρά. Όλα αυτά αφαιρούνται δύσκολα από τις ίνες των ρούχων, με αποτέλεσμα να τα καταστρέφουν. Οι ιατρικές μπλούζες είναι ειδικά κατασκευασμένες για να μην απορροφούν αυτά τα υγρά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

#3 Είναι Φτιαγμένες από Ανθεκτικά Υφάσματα

Εξαιτίας της επαφής με τα διάφορα μικρόβια και τους μικροοργανισμούς, τα ρούχα των γιατρών και των νοσηλευτών πρέπει ν’ αποστειρώνονται συνεχώς. Ένας τρόπος για να γίνει αυτό είναι το πλύσιμο σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες. Οι ιατρικές μπλούζες είναι ραμμένες από υφάσματα που μπορούν ν’ αντέξουν αυτές τις συνθήκες χωρίς να καταστρέφονται.

#4 Προσφέρουν Άνεση και Πρακτικότητα

Συνήθως οι ιατρικές μπλούζες είναι εξοπλισμένες με αρκετές τσέπες. Έτσι, το ιατρικό προσωπικό μπορεί να κουβαλά μαζί του ορισμένα βασικά αντικείμενα. Μ’ αυτό τον τρόπο, μπορεί να αντιμετωπίσει κάθε απρόοπτο χωρίς να χάνει πολύτιμο χρόνο.

#5 Βοηθούν το Ιατρικό Προσωπικό να Ξεχωρίζει

Τέλος, οι ιατρικές μπλούζες κάνουν το προσωπικό να ξεχωρίζει. Αυτό είναι σημαντικό για ασθενείς που ψάχνουν άμεση βοήθεια.

Οι ιατρικές μπλούζες αποτελούν το σημαντικότερο κομμάτι μιας ιατρικής στολής. Στο Stenso θα προμηθευτείτε ποιοτικά ενδύματα εργασίας κατάλληλα για γιατρούς και νοσηλευτές. 

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Εκδήλωση για τη Λέσβο στο Λονδίνο με Λαζόπουλο

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση προβολής που διοργάνωσε η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Συναντήσεις Καλλία, Χατζηκυριαζή και Κουρσουμποά στη Λήμνο

Οι αντιπεριφερειάρχες Τεχνικών Έργων, Μεταναστευτικής Κρίσης και Οικονομικών επισκέφθηκαν το νησί και είχαν συναντήσεις με φορείς και αυτοδιοικητικούς
ΕΛΛΑΔΑ

Λήγει η προθεσμία για την επιστολική ψήφο

Εχουν εγγραφεί πάνω από 157.000 πολίτες
ΚΟΣΜΟΣ

Η «άλωση» των Βρυξελλών από τις Big Tech

Πώς οι Apple, Google, Microsoft, Facebook/Meta και Amazon οργανώνουν τις πιέσεις τους σε ευρωβουλευτές και άλλους αξιωματούχους της Ε.Ε.
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Ενας νεκρός και αγνοούμενοι σε ναυάγιο στη Σάμο

Βυθίστηκε λέμβος το πρωί της Κυριακής, δυτικά του Καρλοβασίου
ΚΟΣΜΟΣ

Πέντε νεκροί στην Κίνα από ανεμοστρόβιλο

Φονικές πλημμύρες απειλούν ζωές 12 εκατομμυρίων ανθρώπων
ΕΛΛΑΔΑ

Μεγάλα πρόστιμα για τους ξεχασιάρηδες φορολογουμένους

Εάν οποιοδήποτε ποσό φόρου δεν καταβληθεί μέσα στη νόμιμη προθεσμία καταβολής, ο φορολογούμενος υποχρεούται να καταβάλει τόκους
ΕΛΛΑΔΑ

Τέλος χρόνου για τη διασύνδεση POS με ταμειακές μηχανές

Αρχίζει η επιβολή προστίμων από 2 Μαϊου
ΕΛΛΑΔΑ

Θα υπολειτουργήσουν οι τράπεζες την Πρωτομαγιά

Τι θα γίνει με τα καταστήματα των τραπεζών εκείνη την ημέρα.
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Κρουαζιέρα… στο Αιγαίο θα κάνουν οι Λημνιοί

Με απευθείας ανάθεση η άγονη της Λήμνο στo Aqua Blue, μέχρι να βγει μειοδότης στο διαγωνισμό για τις άγονες γραμμές
ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΑΒΗΣ
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Μειώθηκε η ιδιωτική οικοδομική δραστηριότητα στο Βόρειο Αιγαίο

Αύξηση καταγράφει η οικοδομική δραστηριότητα σε πανελλαδικό επίπεδο κατά 15,7%
ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΑΒΗΣ