× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

«Τα ψέματα και τα πολλά λόγια τελείωσαν»

Έντονη αντίδραση του Δήμου δυτικής Λέσβου στην επιλογή της κατασκευής κλειστής δομής στο «Διαβολόρεμα». Κλείνει ο Δήμος και ο Δήμαρχος Τ. Βέρρος δηλώνει ότι τελεί υπό παραίτηση

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 30/11/2019

«Τα ψέματα και τα πολλά λόγια τελείωσαν»

Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο συγκαλεί αύριο Κυριακή στην Καλλονή ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος με θέμα την ανακοίνωση σήμερα του κ. Στεφανή για τη δημιουργία κλειστής δομής στην αντιπυρική ζώνη στο «Διαβολόρεμα», γεγονός που αποκάλυψε σήμερα το «Ν». Μάλιστα ο κ. Βέρρος ανακοίνωσε ότι από Δευτέρα ο Δήμος θα είναι κλειστός ενώ έθεσε την παραίτηση του στη διάθεση της Διοίκησης».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με ανακοίνωση πριν από λίγο του Δήμου δυτικής Λέσβου επιβεβαιώθηκε πλήρως το αποκαλυπτικό αποκλειστικό δημοσίευμα του «Ν».
Σημειώνεται στην ανακοίνωση «με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις και την δρομολογημένη (όπως ενημέρωσε σήμερα το μεσημέρι ο ίδιος ο αρμόδιος Υπουργός κ. Στεφανής) από την κυβέρνηση απόφαση να δημιουργηθεί κλειστή δομή στη θέση "Διαβολορεμα"που βρίσκεται στα διοικητικά όρια του Δήμου Μυτιλήνης, η δημοτική αρχή ενημερώνει τους δημότες ότι συγκαλείται αύριο στις 5 το απόγευμα έκτακτο δημοτικό Συμβούλιο στο ΕΠΑΛ Καλλονής».

Ο Δήμαρχος δυτικής Λέσβου Ταξιαρχης Βερρος στη δήλωση του για το θέμα τονίζει: «Παρόλο που ο χώρος που έχει προταθεί για την δημιουργία της κλειστής δομής είναι στα διοικητικά όρια του Δήμου Μυτιλήνης, το ζήτημα αφορά ολόκληρο το νησί.

Ο Δήμος Δυτικής Λέσβου θα είναι από την Δευτέρα κλειστός και η παραίτηση του Δημάρχου στην διάθεση της διοίκησης από σήμερα. Έχει ήδη προταθεί να γίνει κοινή συνεδρίαση των δύο δημοτικών συμβουλίων ώστε με επικεφαλής τον Περιφερειάρχη να αντιδράσουμε από κοινού και δυναμικά. Τα ψέματα και τα πολλά λόγια τελείωσαν».

Από μεριάς του Δήμου Μυτιλήνης ο οποίος έλαβε απόφαση στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο να μη δεχτεί καμία δομή και στα όρια του οποίου βρίσκεται η θέση «Διαβολόρεμα» δεν έχει υπάρξει η παραμικρή αντίδραση.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ