× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

«Παίρνει μπρος» το έργο της αποτροπής διάβρωσης παραλίας Ερεσού

Μετά από πιέσεις του Δημάρχου Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχη Βέρρου

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 28/11/2019

«Παίρνει μπρος» το έργο της αποτροπής διάβρωσης παραλίας Ερεσού

Στη συνέχεια των επαφών που είχε το πρωί της Πέμπτης 28 Νοεμβρίου στην Αθήνα ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος μαζί με αντιπροσωπεία του Δήμου συναντήθηκε με τον Γενικό Γραμματέα Υποδομών Γιώργο Καραγιάννη καθώς και υπηρεσιακών στελεχών του Υπουργείου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ξεχωριστής σημασίας στη διάρκεια της συνάντησης, ήταν η υπόθεση του έργου για τη συγκράτηση της διάβρωσης της παραλίας της Ερεσού, ύψους 2,3 εκ. ευρώ. Η περίπτωση του έργου που θα δώσει την ανακουφιστική λύση στο μείζον πρόβλημα μιας εκ των πιο χαρακτηριστικών τουριστικών τοποθεσιών της Λέσβου, χρειάζεται την τελική ώθηση του Υπουργείου για την ολοκλήρωση της μελέτης.

Υπενθυμίζεται εδώ ότι το έργο έχει (προ)ενταχθεί από το 2018 στο ΠΕΠ Βορείου Αιγαίου, με το Υπουργείο να έχει ολοκληρώσει την Α΄ φάση της.

Τα υπηρεσιακά στελέχη του Υπουργείου, εκτίμησαν πως μέσα στους πρώτους μήνες του 2020, θα έχει ολοκληρωθεί και η Β΄ φάση της μελέτης, για να μπορέσει να δημοπρατηθεί το συντομότερο δυνατό το πολύ σημαντικό αυτό έργο.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ